M
misafirimgeldi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi misafirimgeldi
-
oğlum balık burcu ve 19 yaşın da tan burda anlatıldığı gibi kaptırdım desenize :1rolleyes:
Bir kadini gercek anlamda anlayabilecek zodyagin tek beyaz atli prensi...arkadaslik, dostluk ve eglence bakimindan bulunmaz erkeklerin burcu... espri, yetenek, yaraticilik, zeka ve daha binlerce ince detayin toplandigi rengarenk, iri islak gözlü adamlarin burcu...
bazen üsüngec ve mizmiz olsalar da, isiltili yüzleri ve dünya üzerindeki hemen her alana atilmaya yeten cesaret ve yetenekleriyle daima sasirtan dogal sihirbazlardir onlar...
dünyanin iyilik, güzellik ve huzurla yasanacagina insani inandiran burcun erkegi... (Alıntı:mijen)
ben başağım sevgilim balıkk?? ortak yönlerımz çok..ve çok eğşenıyoruz beraberken.ama bı tartışmık mı offfff esip gürlüyoruz.bendede çene boldur ayıptr söylemesı o yuzden sıkı bi kavga ederız yanı:) en sevdiğim huyu ise ben o tartışmanın öfkesını ertesi güne hatta 2-3 gun ötesıne taşıyabilme potansıyelıne sahıpken o ertesı sabah telefonu" nbr aşk" dıye açar..işte buna hayranım.nasıl yapıyolar bılmıyorum ama ben asla böle bi insan olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?