Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Kızlar Balık Erkeklerini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi misafirimgeldi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bir balık erkeğiyle,

• Ankete Katılan
    132
bideee acayip inatçı...aşırı temizlik hastası..hafif panik atakk..kendine acayip güvenirr..çokkkkkkk hırslı..duygusallıkmı:uhm:yok daha nelerrrkaydirigubbakcemile3...ayol bu adam balık değilde benimi kandırıyo neeeee:bbo:laelaelaelaelae

benim deniz gözlümde balık Şeniz bende boğayım.çoooook seviyorum bitanemi :kedi:

Duygusal ,gelgitler yaşayan kendini seven ve biraz bencil olan karsısındakını şımartmasını bıldıgı gıbı uzmesını de cok ıyı bılen..Benım tanıgım balıklar boyle

4 sene oldu hala çözemedim ben bu balık erkeğini arkadaş.sempatiksalakcinni nasıl bi ruh halidir bu anlamış değilim.sürekli gel git ruh hali,bi duygusal haller,karamsarlık,hayaller alemi guclubacismile ömrümü yedi dersiniz ya işte tam o haldeyim. :dilcikar: artık inandım ki bende peygamber sabrı var.kaydirigubbakcemile3 bende ikizler burcuyum. bu kadar iki zıt karekter ve burç olamaz.kaydirigubbakcemile3 bizi birbirimize çeken de bu sanırım. benim ak dediğime o kara diyor, sorunları olunca kendi kabuğuna çekiliyor.iyi yönleri tam bi aşık olması, beklemediğiniz anda süprizler yapması,sadık olması ve güzel hayalleriyle sizi hayata bağlaması.opuyorumnanaktan balık erkeğiyle mutlu olmak istiyorsanız; kötü gününde destek olun arayın güzel sözler söyleyin hep seninleyim diyip kendi haline bırakın o nasıl olsa kendi karar verip kendi çözüm bulacaktır.iyi gününüzde de o çılgın değil siz daha çılgınsanız hiç beklemediği yerlere,ya da beklemediği hareketler yapın.iltifat edin allttan alın biraz da.tabi kavga ettiğinizde kesinlikle siz mesaj atmayın.kaydirigubbakcemile3 baktı ki siz takmayıp mesaj çekmeyip aramıyorsunuz kendisi nasıl olsa isyanlara girip güzel bi cevap yazacaktır..denendi ve kanıtlanmıştır...

Balık malık dinlemem ben alırım adamın havasını aşağı aaaaaaa ....

Tanıdığım balık erkekleri hep iyiydi kötüsünü görmedim pek.

sadece arkadaş olurum...çok saf çok iyi niyetli tavlanmaya müsait :)))

Aşırı temizlik hastası dışında aynı ben.

Balık erkeğine de kadınına da pek güven olmaz söliim.

benim nişanlımda balık :S

kesınlıkle katılıyorum asırı capkın oluyorlar cevremde cok balık erkegı var cok capkınlar babamda dahıl olmak uzere fakat gelın gorun kı benım nısanlımda balık ama hıc alakası yok yanı en azından eskıden cok capkınmısda ben hıc bır seyını yakalamadım gormedım yada hıssetmedım fakat balık erkeklerının capkın olduguna sahıt oldum sanırım nısanlım duruldu kı artık yapmam dıyor (benden once)

Uzak durun bu burcun erkeklerinden valla ! Dengesiz ya. Ne istediğini bilmiyor. Bir seviyor bir sevmiyor... Bir gider bir gelir... aman ya.

bende bı akrep olarak cok ıyı anlasıyorum ama ask asla olmaz ıcım oyle kaynamıyo

benım abımde balıktır sımdı bı kızla sevgılı gıbı ama gozu coplukte agzıda cok guzel laf yapar sosyaldır

cok duygusal çekilmezler bence:)

yay burcu kadını olarak balık erkeklerinden uzak durun diyorum onlarla anlaşması çok zordur kadınları asla anlamazlar romantik filan değiller

Uzak durun bu burcun erkeklerinden valla ! Dengesiz ya. Ne istediğini bilmiyor. Bir seviyor bir sevmiyor... Bir gider bir gelir... aman ya.

Kesinlikle öyle.

Ben de bir balık burcu kızı olarak öyleyim malesef ve kendimi hesaba katarak balık erkeklerine senin için ölüyorum, senin için her şeyi yaparım ya da daha bir sürü romantik laf sayanlarına bile hiç güvenmemek lazım. Aniden soğuyor bu burç ve çok dengesiz çok.

Herkesi de aynı kefeye koymamak lazım ama genelde böyle. Balık burcunun vazgeçemeyeceği hiçbir şey yoktur. İstemezse bırakır gider, çok rahat siler insanları hayatından.

Son düzenleme:
benim nişanlım da balık. şimdiye kadar bir duygusallığını görmedim belki ilerde görürüm bu duygusal ve romantik yönünü bunun haricinde çok inatçı ve hassastır. ben ikizler burcuyum, başlangıçta baya kavga ettik. zamanla yavaş yavaş bunları birer çöze çöze ilerledik biraz =) hakikaten anlaşılması zor bir burç, bakalım ilerde daha hangi yönlerini görecez

bir akrep olarak balık erkeğiyle sadece arkadaş olurum. hesapla kitapla olmaz bu işler ama şimdiki görüşüm bu. hayatta balık burcu eş istemem. denk geldiklerimle aramda hep itici kuvvet vardı. iki iyi arkadaş olarak kalmak isterim. astrolojiye göre uyumsuz olarak nitelendirildiğimiz burçlara aşık olmuşumdur hep. ama gel gör ki onlar da vazgeçilmez değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…