Balık malık dinlemem ben alırım adamın havasını aşağı aaaaaaa ....
Tanıdığım balık erkekleri hep iyiydi kötüsünü görmedim pek.
bideee acayip inatçı...aşırı temizlik hastası..hafif panik atakk..kendine acayip güvenirr..çokkkkkkk hırslı..duygusallıkmı:uhm:yok daha nelerrrkaydirigubbakcemile3...ayol bu adam balık değilde benimi kandırıyo neeeee:bbo:laelaelaelaelae
ya arkadaslar bende balık burcuyum ama balık erkekleri maalesef kadınları kadar özverili ve sadık olamıyorlar.çevremde kac balık erkeği tanıdıysam ewet duygusal oluyorlar yalan deil.ama innnnaaanılmazz çapkınlar en yakın arkadaşımın eşi balık erkeğiydi üstelik yükselenide balıktı bu zaatı muhteremin ama kızcağızın yanında bile başka kadınlara bakmaktan vazgeçmezdi geneli demiyorum ama benim tanıdığım balık erkeklerinin çoğu çoookkk çapkınlar.agızları inanılmaz güzel laf yapar,romantiktirler,hayalperst tirler,ama dedim ya bu benim tanıdığım balık erkekleri.balık erkeği partneri olan butun arkadaşlara mutluluklar diliyorum.
kesınlıkle katılıyorum asırı capkın oluyorlar cevremde cok balık erkegı var cok capkınlar babamda dahıl olmak uzerefakat gelın gorun kı benım nısanlımda balık ama hıc alakası yok yanı en azından eskıden cok capkınmısda ben hıc bır seyını yakalamadım gormedım yada hıssetmedım fakat balık erkeklerının capkın olduguna sahıt oldum sanırım nısanlım duruldu kı artık yapmam dıyor (benden once)
Uzak durun bu burcun erkeklerinden valla ! Dengesiz ya. Ne istediğini bilmiyor. Bir seviyor bir sevmiyor... Bir gider bir gelir... aman ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?