- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 35
- Konu Sahibi yasmin2013
5 yıllık evliyim bir de kızım var. 4 yıllık flört sonrası evlendik. Evlendiimiz ilk günden beri hatta öncesinde nişanlılık döneminde bile kavga ediyorduk. ve eşim sinirlenince gözü hiç bişey görmez küfür de eder üstüme de yürür. 22 yaşımda evlendim tabi insan o zaman aşktan gözü görmüyo ölçüp tartamıyo, bu adam bana uygun mu demiyo. Şimdi görüyorum ki hiç bi şekilde uygun bi çift değiliz.Ben ne kadar enerjik ve neşeliysem eşim sürekli yorgun sürekli suratsız. ben ne kadar düzenli temizsem o o kadar pis dağınık. Ufak tefek o kadar çok sorun var ki buraya yazmak yetmez. Keşke diyorum sadece onlar olsa. Artık o kadar çekilmez bi hal aldı ki ne benim fikirlerime değer veriyo ne adam yerine koyuyor. insanların yanında hiç çekinmeden beni şikayet ediyo eleştiriyor,defalarca uyarmama ragmem. Annesin yanında üzerime yürüdü. En son 2 hafta önce evlilik yıldönümümüzde kavga ettik çocuğun önünde ve ben artık kendimi kaybettim elime ne geçerse üzerine attım. beni o hale getirdi. ailem bilmiyodu bu şekilde olduğunu ve son kavgayı ve öncekileri de duydu artık. Sanki evde ben kızım yokmusuz gibi. Sürekli elinde telefon video izliyo. Bazen kapıyı kitleyip odaya geçiyo yorgunum dinlencem, kafamı dinlicem diye. Çocukla oynarken ne kadar ses yapabilir ki rahatsız edecek. Ki görüştüğümüz iki saat sonra zaten uyuyo. Bunları ve diğer bütün problemleri söylediğimde ve bu şekilde gittikçe senden soğuyorum dediğinde bana cevabı sen kimsin ki benden soğuyacaksın oldu. Diyecek lafım kalmadı artık. Size soruyorum kızlar bu bir evlilik midir?