kızlar bana bi akıl verin

yasmin2013

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
319
140
333
35
5 yıllık evliyim bir de kızım var. 4 yıllık flört sonrası evlendik. Evlendiimiz ilk günden beri hatta öncesinde nişanlılık döneminde bile kavga ediyorduk. ve eşim sinirlenince gözü hiç bişey görmez küfür de eder üstüme de yürür. 22 yaşımda evlendim tabi insan o zaman aşktan gözü görmüyo ölçüp tartamıyo, bu adam bana uygun mu demiyo. Şimdi görüyorum ki hiç bi şekilde uygun bi çift değiliz.Ben ne kadar enerjik ve neşeliysem eşim sürekli yorgun sürekli suratsız. ben ne kadar düzenli temizsem o o kadar pis dağınık. Ufak tefek o kadar çok sorun var ki buraya yazmak yetmez. Keşke diyorum sadece onlar olsa. Artık o kadar çekilmez bi hal aldı ki ne benim fikirlerime değer veriyo ne adam yerine koyuyor. insanların yanında hiç çekinmeden beni şikayet ediyo eleştiriyor,defalarca uyarmama ragmem. Annesin yanında üzerime yürüdü. En son 2 hafta önce evlilik yıldönümümüzde kavga ettik çocuğun önünde ve ben artık kendimi kaybettim elime ne geçerse üzerine attım. beni o hale getirdi. ailem bilmiyodu bu şekilde olduğunu ve son kavgayı ve öncekileri de duydu artık. Sanki evde ben kızım yokmusuz gibi. Sürekli elinde telefon video izliyo. Bazen kapıyı kitleyip odaya geçiyo yorgunum dinlencem, kafamı dinlicem diye. Çocukla oynarken ne kadar ses yapabilir ki rahatsız edecek. Ki görüştüğümüz iki saat sonra zaten uyuyo. Bunları ve diğer bütün problemleri söylediğimde ve bu şekilde gittikçe senden soğuyorum dediğinde bana cevabı sen kimsin ki benden soğuyacaksın oldu. Diyecek lafım kalmadı artık. Size soruyorum kızlar bu bir evlilik midir?

Bu tükenmiş bir evlilik.

Evladınız için yüzyüze bakabilecek haldeyken daha fazla çirkinleşmeden karşılıklı konuşup, bir yol çizmelisiniz.

Allah kahretsin bu adamlari. Ne yapmayı planlıyorsun peki?

boşanmayı düşünüyorum ama diyorum ki acaba ben şımarıklık mi yapıyorum. Bunlar boşanmak için sebep midir? Bazen diyorum çek evladın için sonra diyorum neden benim düzgün bi evliliğim yok. Yatlar katlar istemiyorum ben bu adamdan yapacağını tek şey biraz güleryüz biraz ilgi bu kadar.

Bu tükenmiş bir evlilik.

Evladınız için yüzyüze bakabilecek haldeyken daha fazla çirkinleşmeden karşılıklı konuşup, bir yol çizmelisiniz.

evet bu yüzden çokça boşanmayı düşünür oldum. Çocuk için saygı hala varken yani en azından esamesi kalmışken daha fazla uzatmamak. Ama bide ailemin yaşayacağı stres var işin ucunda.

Şımarıklık falan yapmıyorsunuz kuzum, eşiniz tam bir ODUN .

Kesin ve net tavırlar koyun, gerekirse işi boşanmaya götürün. Size bir hiç muamelesi yapmasına izin vermeyin

boşanmayı düşünüyorum ama diyorum ki acaba ben şımarıklık mi yapıyorum. Bunlar boşanmak için sebep midir? Bazen diyorum çek evladın için sonra diyorum neden benim düzgün bi evliliğim yok. Yatlar katlar istemiyorum ben bu adamdan yapacağını tek şey biraz güleryüz biraz ilgi bu kadar.
evlat icin cekmek ne demektir?
her cocuk mutlu bir aileyi hak eder , huzurlu vr mutlu bir anneyi , guvenilir ve sefkatli bir babayi hak eder
siz boyle bir aile misiniz ki evladim icin cekiyim diyosunuz? evladiniza en buyuk kotulugu yapiyorsunuz yaninda kavga ederek
cok uzaga gitmeyin , bu forumda biraz gezinin , boyle ailelerde yetismis cocuklarin nasil buyudugunu ve gencliklerinde ne hallerde oldugunu gorun
bosanmak istemiyorsaniz bosanmayin ama evladinizin arkasina da siginmayin

22 yaş cahil veya cok kucuk bir yas degil ama akil yaşta olmuyor işte. Evliliğiniz devam ediyor gibi gorunsede bitmiş gibi...

evlat icin cekmek ne demektir?
her cocuk mutlu bir aileyi hak eder , huzurlu vr mutlu bir anneyi , guvenilir ve sefkatli bir babayi hak eder
siz boyle bir aile misiniz ki evladim icin cekiyim diyosunuz? evladiniza en buyuk kotulugu yapiyorsunuz yaninda kavga ederek
cok uzaga gitmeyin , bu forumda biraz gezinin , boyle ailelerde yetismis cocuklarin nasil buyudugunu ve gencliklerinde ne hallerde oldugunu gorun
bosanmak istemiyorsaniz bosanmayin ama evladinizin arkasina da siginmayin

arkasına sığınmıyorum asla çok şükür maddi gücüm var çalışıyorum ailemin evinde oturuyorum zaten eşim olmadan da geçinirim evel allah ama işin içinde olunca dışardan bakıldığı kadar kolay olmuyor

22 yaş cahil veya cok kucuk bir yas degil ama akil yaşta olmuyor işte. Evliliğiniz devam ediyor gibi gorunsede bitmiş gibi...

esasen erkekler aynı evin içine girmeden gerçek yüzünü göstermiyor ve evlenince böyle yapmaz düşüncesi oluyor şimdiki aklım olsa semtinden geçmem

esasen erkekler aynı evin içine girmeden gerçek yüzünü göstermiyor ve evlenince böyle yapmaz düşüncesi oluyor şimdiki aklım olsa semtinden geçmem

Evet birini evlenmeden tam anlamiyla taniyamiyorsun ama evlilik oncesi sinyaller mutlaka veriliyor ki sizin ki bangir bangir belli etmiş. Evlenince duzelir demek en sık yapilan hata.

Bu adam sizi sinir hastasi eder bu gidisle:110:
Zaten elinize geçeni firlatmakla patlamissiniz artik.
Sizi insan yerine de koymuyor surekli bir sinir harbi yasayip mutsuz oluyorsunuz.
Ama esinizin dunya umurunda degil gibi. Konussaniz derdinizi anlatsaniz çözüm önerilerinde bulunsaniz da karsinizdaki anlar mi şūpheli.

İnsanın gençlik, cahillik hatası tüm ömrüne mal olabiliyor. Evlilik gerçekten büyük risk.
Bu evliliğin sonu yok gibi eşiniz hiç uzlsşmacı biri değil.
Kendini odaya kitleyip o odada neler çeviriyor onuda sorgulamak lazım.
Aynen ayni fikirdeyim sizinle..

Back
X