kızlar bana bi akıl verin

evlat icin cekmek ne demektir?
her cocuk mutlu bir aileyi hak eder , huzurlu vr mutlu bir anneyi , guvenilir ve sefkatli bir babayi hak eder
siz boyle bir aile misiniz ki evladim icin cekiyim diyosunuz? evladiniza en buyuk kotulugu yapiyorsunuz yaninda kavga ederek
cok uzaga gitmeyin , bu forumda biraz gezinin , boyle ailelerde yetismis cocuklarin nasil buyudugunu ve gencliklerinde ne hallerde oldugunu gorun
bosanmak istemiyorsaniz bosanmayin ama evladinizin arkasina da siginmayin

Y yasmin2013 bu yoruma sonuna kadar katılıyorum, ne olur çocuğum için demeyin, bu boşanmak istemeyen kadınların bahanesi oluyor, benim annem de aynısını yaptı, yıllarca anneme ne olur boşanın dediğimi bilirim, huzursuz bir evde, birbirini sevmeyen anne babayla çocuğa neler yaşattığınızın farkında mısınız? Benim tüm gençliğim mutsuz geçti, özgüvensiz, sinirli oldum. Aileme saygım azaldı, onlardan kaçmak için başka ile okumaya gittim, döndüğümde bana söz vermişlerdi evde huzursuzluk yok diye, nerdeeee, evden kaçarcasına evlendim, zaten talipler fazlaydı, komşular, işyerinden şu bu derken...

Bana kalsa belki biraz hayatımı yaşar, paramı harcar gezer tozardım, evdeki gerginlikten kaçtım kaynana kayınpeder görümce gerginliğine adım attım. Kv bir güzel aile ilişkilerimizi de kullandı, yüzüme vurdu.Velhasıl çocuğum için demeyin nolur, çocuğum için boşanmalıyım deyin.

2 haftadır annemlerin yanındayım. Çocuğun eşyalarını getirttim ,benim eşyalarım orada hala. Burdaki hayatımı düzene sokayım da dava falan ancak uğraşabilecegm.

Y yasmin2013 bu yoruma sonuna kadar katılıyorum, ne olur çocuğum için demeyin, bu boşanmak istemeyen kadınların bahanesi oluyor, benim annem de aynısını yaptı, yıllarca anneme ne olur boşanın dediğimi bilirim, huzursuz bir evde, birbirini sevmeyen anne babayla çocuğa neler yaşattığınızın farkında mısınız? Benim tüm gençliğim mutsuz geçti, özgüvensiz, sinirli oldum. Aileme saygım azaldı, onlardan kaçmak için başka ile okumaya gittim, döndüğümde bana söz vermişlerdi evde huzursuzluk yok diye, nerdeeee, evden kaçarcasına evlendim, zaten talipler fazlaydı, komşular, işyerinden şu bu derken...

Bana kalsa belki biraz hayatımı yaşar, paramı harcar gezer tozardım, evdeki gerginlikten kaçtım kaynana kayınpeder görümce gerginliğine adım attım. Kv bir güzel aile ilişkilerimizi de kullandı, yüzüme vurdu.Velhasıl çocuğum için demeyin nolur, çocuğum için boşanmalıyım deyin.

Malesef söz vermekle huzur sağlanmıyo Haklısınız. Kızımdan daha değerli bişey yok zaten dönmeyi düşünmüyorum.

Kızlar ücretsiz avukatlık için barodan yardım almayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı tamamen mi ücretsiz

Back
X