bnde acık mavi düşündüm cnm esımde bnde mavıyı cok severız fakat pastel tonlarında mavı bır perde bulmalıyım once. desensız olmalı rengı tatlı bırsey..varmı bu konuda onerebılceğiniz bır marka veya yerBu yatak odasına açık mavi açık pembe gibi renkler olur... sakın siyah gri kahve ve tonlarını kullanma çok ağır kalır.fon perdeni avizelerini ve halını dikkatli seçmelisin...genellikle açık krem ve beyaz agırlıklı esyalarla desteklemelisin tülünü düz seçmelisin fazla desenli olmasın...
bnde acık mavi düşündüm cnm esımde bnde mavıyı cok severız fakat pastel tonlarında mavı bır perde bulmalıyım once. desensız olmalı rengı tatlı bırsey..varmı bu konuda onerebılceğiniz bır marka veya yer
ben bu turkuazlara hastayım ama olurmu dıye kararsızımda.hanı englısh home unpikelerınde kullandığı tatlı bebe mavılerı varya acaba onlar daha yumusak durur dıyede dusunuyorum. dedığın gıbı gezıp bakmalı. ama kesınlıkle yatak ortusu ve perdede kullanıcam o kesın. yalnız ca cok abartı bı renk olmasın.
bencede cnm daha yumusak tonlar secmelı. bu arada evıne bakındım.. gercekten hos dosenmıs.. evınde huzurla oturmanı dılerım..
o zaman pembe tonları ve vizona bakılır.Ayni takima sahibiz ama bu yatak odasi takimini mavi turkuaz asla kaldirmiyor belki pudra oembe yakisabilir ama bana kalsa vizon renkle kombinlerdim tekrar belirtmek istedim benim salonumda bolivya ve bitek vizon yakisti tabi sen bilirsin canim
Eki Görüntüle 1341128 uzun süredir burdaki evleri inceliyorum.aralarında gercekten ımrendığım evler var.şimdi bizde kıradan cıkıp kendı evımıze tasınacağız ınsallah.bana yenı evımde fıkırler verırsenız mutlu olurum.öncelikle yatak odamı eklıorum asağıda fon perde yaptıracağım bana renk konusunda yardımcı olun kararsız kaldım ama pastel tonlar ıstıyorum emınım.hadı kızlar bı el atın yatak odam bellonanın bolivya takımı
Ayyy benim yatak odamdan ve ben de pastel tonlarda bi fon istiyorum bence enguzel vizon tonlari olur diye dusunuyorum tatlim baska bi ton ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?