kızlar bana da fikir verir misiniz?

nilepis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
234
50
118
uzun süredir burdaki evleri inceliyorum.aralarında gercekten ımrendığım evler var.şimdi bizde kıradan cıkıp kendı evımıze tasınacağız ınsallah.bana yenı evımde fıkırler verırsenız mutlu olurum.öncelikle yatak odamı eklıorum asağıda fon perde yaptıracağım bana renk konusunda yardımcı olun kararsız kaldım ama pastel tonlar ıstıyorum emınım.hadı kızlar bı el atın yatak odam bellonanın bolivya takımı

Ayyy benim yatak odamdan ve ben de pastel tonlarda bi fon istiyorum bence enguzel vizon tonlari olur diye dusunuyorum tatlim baska bi ton ne olabilir ki

ben turkuazın yada açık mavi onlarını da beğenıyorum ama uymaz değilmı vızon mu olmalı ılla

Bu yatak odasına açık mavi açık pembe gibi renkler olur... sakın siyah gri kahve ve tonlarını kullanma çok ağır kalır.fon perdeni avizelerini ve halını dikkatli seçmelisin...genellikle açık krem ve beyaz agırlıklı esyalarla desteklemelisin tülünü düz seçmelisin fazla desenli olmasın...

bnde acık mavi düşündüm cnm esımde bnde mavıyı cok severız fakat pastel tonlarında mavı bır perde bulmalıyım once. desensız olmalı rengı tatlı bırsey..varmı bu konuda onerebılceğiniz bır marka veya yer

perdecileri dolaşmalısın ben bu yıl evlendim o kadar çok gezdim ki aradıgımı bulmak için hiç tahmin etmedigim yerlerden beyendim ürünleri bütçede etkiliyor tabi :) şimdi perdeyi mavi yaparsan diger detaylarıda mavi olsun diye ugraşma o zaman sıradan oluyor sadece yatak örtüsü ve perdede maviyi kullan halı ve avizeni krem tercih edersen uyumu yakarlarsın.Örnek birkaç resim yükledim umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben bu turkuazlara hastayım ama olurmu dıye kararsızımda.hanı englısh home unpikelerınde kullandığı tatlı bebe mavılerı varya acaba onlar daha yumusak durur dıyede dusunuyorum. dedığın gıbı gezıp bakmalı. ama kesınlıkle yatak ortusu ve perdede kullanıcam o kesın. yalnız ca cok abartı bı renk olmasın.

turkuaz çok çakar ... pastel renkler bebe mavisi yada gök mavisi uygun olur diye düşünüyorum

bencede cnm daha yumusak tonlar secmelı. bu arada evıne bakındım.. gercekten hos dosenmıs.. evınde huzurla oturmanı dılerım..

Açık mavi veya pudra pemve. Turkuaz vizonla çok iyi uyar ama bence yatak odasında çok keskin kalır tonu. Hafifletici renkler olmalı oturma odası olsa turkuaz giderdi canlı tutardı. Ama yatak odası için kesinlkle açık mavi veya pudra pembe derim ben.

Ayni takima sahibiz ama bu yatak odasi takimini mavi turkuaz asla kaldirmiyor belki pudra oembe yakisabilir ama bana kalsa vizon renkle kombinlerdim tekrar belirtmek istedim benim salonumda bolivya ve bitek vizon yakisti tabi sen bilirsin canim

Ayni takima sahibiz ama bu yatak odasi takimini mavi turkuaz asla kaldirmiyor belki pudra oembe yakisabilir ama bana kalsa vizon renkle kombinlerdim tekrar belirtmek istedim benim salonumda bolivya ve bitek vizon yakisti tabi sen bilirsin canim
o zaman pembe tonları ve vizona bakılır.

Ayyy benim yatak odamdan ve ben de pastel tonlarda bi fon istiyorum bence enguzel vizon tonlari olur diye dusunuyorum tatlim baska bi ton ne olabilir ki

Benim yatak odamdan.

Su an kiradayim. Gecici perde alindi. Ben de perde dusunuyordum.

Halım pastel tonlarinda. Pembe yatak ortusu serdim mi cok uyumlu oluyor. Perdeyi de pembe dusunuyorum. Pembe yatak ortusu bile odanin havasini nasil degistiriyor. kahve tonu perde cok soldurur odanin havasini.

tesekkur ederım kızlar pembe tonları bakıyorum artık. bulduğumda paylasıcam sızlerle

pembe tonlarını düşünün çok güzel duruyor

Benim yatak odama Cok benziyo. Benimki de ayni renklerde. Istikbalin kayra modeli benimki. Ben de fon perdee alcam..Ben dantelli pudra pembesi dusunuyorm cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…