Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.

DALYA: (Tür.) Ka. - Yıldız çiçeği
ECRİN: ALLAH'IN hediyesi anlamını taşımaktadır.

EFSA: cennet ırmaklarından birinin adı,sihirbaz

ERVA: (Ar.) Er. 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.

ERVA: Temiz ahlakli kiz
KAYRA: Tanrı yardımı; Tanrı'dan ya da büyük bir kimseden Gelen iyilik, kayırma, yardım, destek

MİNA: Liman
SELVA: (Ar.) Ka. 1. Bal. 2. Büyük bıldırcın. Tih çölünde bulundukları sürece, israiloğullarına Allah tarafından kudret helvasıyla birlikte, karınlarını doyurmak için gönderilen kuş. 3. (İsp.) Ekvator da sık balta girmemiş orman

TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası
AREL : Temiz,dürüst
AYDAN: Güzelliğini aydan almış,ay gibi parlak ve güzel

bakalım bunları beğenicekmisin?

süeda---kutlu uğurlu insan.
ebrar--- Hayır sahipleri. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
arkadaşlar bebklerinize güzel isimler koyun anlamsız manalı isimleri sırf kulağa hoş geliyor diye koymayın.aymaran ağaç koğunda yaşayan ayperisiymiş bu ne yaa peri varmı gerçekten varsa direk peri koyalım,yada hangi ağacın koğundaymış o mübarek ağacın ismini koyalım :):)çişem felan ya mantıklı düşünelim.....

ben olsam kesinlikle NISANUR koyardim kizimin ismini, zaten harfi harfine kendini anlamini anlatan bir isim. arkadasim kizina takmis o ismi, cok bayildim kiza.

benimde kızım olucak ama hala bizde bulamadık ya ne bileyim hiçbir ismi yakıştıramıyorum iklim demiştik ama ondanda vazgeçtik ay ne zormuş isim bulmak senağlama

allah kolaylık versin.isim bulmak kadar zor hiç birşey yok.benim 4 aylık ikiz kızlarım var.birinin ismi elif eylül diğerinin zeynep lâl.ilk isimler bana ait ikinciler eşimin.ben duru ismini de seviyodum.çevremdekiler ne o öyle kolonya markası dediler.sinir ettiler beni.ayrıca ecrin ismi tek olarak konması tavsiye edilmiyor.çünkü allahın hediyesini taşıyacak kadar günahsız değiliz diye açıklanıyor.cemre ve berre koyma. dini isim koymasa niyetin ayşe,fatma,zehra,rabia,zeynep,elif gibi isimler çok daha güzel.şimdide hem kuranda geçsin hem havalı isim olsun modası var..isim arayan herkese kolay gelsin...

saol canim cok guzel isimler ama sole icimden dese tamam bu isim olsun ne bilem hic icime sinen isim bulamadim ama seninkilerini bir listeme eklim bakiyim bi

slm canım benim kızımın ismi sena hem kuran da geçiyor.duru ve ela isimleri de çok güzel bence

olabilir saol canim

evet bende sueda dusunmustum yine de paylastigin icin cok tsk ederim

hira,mina,elvin....değişik ve güzel isimler bence

bende hiranur dusunmustum esimde magara isim mi koycan dedi kararrsiz kaldik gene saol canim

ben olsam kesinlikle NISANUR koyardim kizimin ismini, zaten harfi harfine kendini anlamini anlatan bir isim. arkadasim kizina takmis o ismi, cok bayildim kiza.

halam da hayrunisa koycakmis isim benzerligi olur diye koymak istemiyorum yine de cok tsk ederim

bende kızım olursa İKRA koyacağım anlamı peygamber efendimize gelen ilk vahiy(oku) demek.

olabilir paylasimin icin tesk ederim

benimde kızım olucak ama hala bizde bulamadık ya ne bileyim hiçbir ismi yakıştıramıyorum iklim demiştik ama ondanda vazgeçtik ay ne zormuş isim bulmak senağlama

aynen benim durum da ole valla cok kararsizim uuffff galiba kizim adsiz dogacak

saol canim ama kizima yakisan bir isim ariyorum hem guzel olsun hemde anlamli olsun

saol huma hazal ve halenur olabilir saol canikk

tuana-cennete düsen ilk yagmur damlasi (ayrica kizimin ismi):) hem anlami hem isim cok hosuma gidiyo
kayra
alara
aleyna
sude-nur yada sude-naz-sade sude olursa sürülmemis corak tarla anlamina geliyomus
begüm
bengü
ilkay
ilayda-su perisi
nisa-nur
esila-duydugumda bayildim anlamida cok güzel ama aklimda diil ögrenirsem yazarim
ceylin-bilip duyduguma göre cennet kapisini koruyan melek anlaminda sanirim yalnis olmak istemem genede
zümral
elifnur
ela
eda
buse
benim begendigim isimler
allah kavustursun minik prensesine insallah

merhaba. öncelikle hayırlı olsun. benim de abimin kızı narin, narin ama bi o kadar da yaramaz bıcırık. ben kısa isimleri seviyorum. İPEK, ECE, ELA, NAZ. ben bunlardan birini, hatta elemesi zor olursa, ikisini birden koymak istiyorum. allah kolaylık versin..

merhaba. öncelikle hayırlı olsun. benim de abimin kızı narin, narin ama bi o kadar da yaramaz bıcırık. ben kısa isimleri seviyorum. İPEK, ECE, ELA, NAZ. ben bunlardan birini, hatta elemesi zor olursa, ikisini birden koymak istiyorum. allah kolaylık versin..

tabiki benim kızımın ismi RAVZA
ECRİN
TUANA
ELVİN
YÜSRA
AZRA
EBRAR
İMRAN
ESİLA
CEYLİN
FİRDEVS
BERRA
BERU
anlamına cok dıkkat edin isimleri kisiliklerini yansıtıyor ismiyle yaşasın

bende ceylin ismini çok beğenmiştim cennete açılan kapı demekti sanırım

bende oyle sanıyordum ama degilmiş cennetin 8kapısı varmış ceylin aralarında yokmuş farsca kelimeymiş jeylin degiştirilmiş son zamanda uydurulmuş isimiş neten arastırdıgıma gore dogru oyle bir anlamı olsa eskiden bilinen isim olurdu CADIARZU

sudenaz
aybike: Ay gibi güzel kız
bergüzar: Anılmak için verilen şey, andaç
dilay:Gönle ışık saçan, ay kadar güzel
ZENAN
GAYE: Amaç, erek
GÖRKEM: Göz alıcı ve gösterişli olma durumu,ihtişam.
MELİS: Bal, bal arısı
NİRAN: Nurlar,aydınlıklar,ışıklar. Ateşler. Cehennem.
REVAN: Yürüyen, giden; akan, akıp giden. Ruh,can.
SELEN: Haber, müjde

elvin
tugse
almina
asel
bade
behin
tanem
ılgın
ilke
beste
ilkim
ilksen
izlem
mercan
derin
mina
neva
deva
oylum
ömür
özgen
petek
rima
saba
selmin
semen
serra
sare
sevde
sezin
sumru
talia
ülkü
zenan
zülal
erva
eylam
esila
belemir
erem
ceylin
ecrin
nurefşan
efsa
tuana
havin
aselin
efsun
kayra
belinay
sena
seray
efsa
zümra
berra
berrak
bennu
idil
şimal
eliz
liva
livanur
şüheda
sueda
ikra
zişan
yaren
ırmak
ben kendi adımı yazmadan geçmiyim degişik geliyo herkese
yüsra

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…