Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bunlardan birini koyarsan
bi teşekkür edersin artık-tatlicadiarzu-
hep duydugum isimler bi yerden kopyalamadım yani:1closedeyes:
anlamını merak ettigin olursa ögrenir yazarımkaydirigubbakcemile5
saglıcakla gelsin bebegin:ecrin_bebek:

ceren ismi çok güzel .ilk kızının ismini hatice koyanların evi bereketlenirmiş neredeyse ermiş olacak eşimin dedesinden duymuştum .
Meryem,rabıa,sevde,sare,aişe ,ayça,eylül,beste begüm,sena ,seyna, biricik,
ilk dördü mübarek hanımlarımızın ismi zaten.

benimde adım ıraz pek duyulmuş bir isim değil gerçi ama annemler bana ırazca derler aslında ismin gercegi bu kızımada azra koyduk hatta azra buket

kızlar benim de yeni ve farklı bi önerim olacak çok sevdiğim bir şiirin ismidir ama anlamını bilmiyorum hatta sanırım yabancı bir kelime ama özgün bi isim arayanlar düşünebilir. OMAYRA . ( murathan mungan ın bir şiiri) ben araştırdım ama bulamadım eğer anlamını bulan bir arkadaş bizime aylaşırsa çok memnun olurum.

bence pek duyulmamış hoş manası güzel olan isim koyabilirsiniz kızınıza.zira kuran da olması gerekmiyor anlamını güzel olması gerekiyor kuranda geçen herşey isim olmaz aleyna huma sanem gibii mesela.sanem put demek.aleyna üzerine demek.huma arapçada o ikisi demek.
guzel anlamlı isim vermenizi tavsiye ederim.

begüm zümra
karen
selis
iclal
selva

omayra kelime olarak araştırdım bir kaç yerde seçilmiş tanrı yada seçkin tanrım anlamına geliyor omay ve ra olarak bakıldıgında tum olrak yok.

kızlar biz sonunda isme karar verdik Nisa Begüm veya Begün Nisa olucak nasıl? Aslında sadece Begüm istiyorduk ama Kuranda geçen bir isimde olsun istedik.

benimde kızım olacak ve GÜLARA ismi çok hoşuma gidiyo anlamıda gülle süslenen güle bezenen yada ASEL var cennetteki bal ırmağı ESİLA sabahdan akşama allahın adını anan iman eden insan bunların üçüde hoşuma gidiyo belki sende beğenirsin allah sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah:ecrin_bebek:

cok saol canim benimle paylastigin icin begendiklerimi secip anket yapim ole karar veririim artik ama yine de cok tesekkur ederim amiin bebegini bekleyen butun annelere kucagina nasip etsin

yüsra benim adım yanlış alıntı yapmışsın yüsra kuranda geçiyor ama her kuranda geçen şey iyi anlam taşıyo degil inşirah suresinde geçiyor zorluktan sonra gelen kolaylık demek ikinci bi anlamıda sol demek aslında bu isim çok var ama nedense kimse duymamış

Verda kuzenimin kızının ismi.anlamı da gül demek.aynı zamanda gül peygamber efendimizin rumzudur....

arkadaşlar bu isimlwein hepsi kızmayın ama çok kötü....böyle isimler mi vericeksiniz çocuklarınıza.liva,buğlemvs...yapmayın allahaşkına yarın öbürgün o çocuk büyük bir birey olacak.o günleri düşünmüyorsunuz sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…