Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy kızlar valla ne zor bu isim bulma işi, insan üzerinde çok büyük sorumluluk hissediyooo.

benimde nasipse hazıranda kızm olacak
ben duru,öykü filan istiyorum.
eşimde kayra diyor acaba kayra için ne düşünüyorsunuz..

efsa ecren ıpek aslı evsa hepsı manalı
bunları cok sevıyorum

bıde ecrın ceylın çiğse bunlarda burar cok oda

allah saglıcakla kucagına almyı nasıp etsın

Benim kuzenimin oğlunun adı Kayra, o yüzdenmidir nedir Kayra bana hep erkek ismi gibi geliyo, kıza hiç yakıştıramıyorum. İsim olarak güzel ama Bence kıza Öykü daha güzel.

benimde inşallah kızım olacakmış.adını Derin koyağız. Derin den sonra alternatif isimleri babasına saydım ama babası Derin olacak diyor. daha önceleri Ada Su yada Nevrayı da düşünmüştüm.

MEVANUR bi arkadas koymustu anlamida cennet kapisiymis yanlis hatirlamiyorsam yinede bi arastirin
ESMA esmailhusna demek
ZEYNEB peygamber efendimizin kizlarindan
SEYMA peygamber efendimizin sut kardesi
KAMER kurani kerimde bi sure ismi
bencede guzel isimler bunlar dini isim dusunmeniz cok guzel insallah hayirli omurlu saglikli bi bebeginiz olur

Bence 'SUEDA' ismi tek basina yeterli ve gerçekten çok sirin bir isim. Allah o nur yüzünü görmeyi nasip etsin insallah. Ben de '$EYMA' adini çok begeniyorum(nacizhane fikrimdi!)!yerimseniben

Bence 'SUEDA' ismi tek basina yeterli ve gerçekten çok sirin bir isim. Allah o nur yüzünü görmeyi nasip etsin insallah. Ben de '$EYMA' adini çok begeniyorum(nacizhane fikrimdi!)!yerimseniben

evet guzel isim tsk ederim esim de onermisti ama seyma da nedense bizim cevremizde herkeste var ama sueda isimli hic kimsede yok o yuzden degisik orijinal isim olsun diye istiyorum ufff cok zor valla

Kızlar ben Alya koymaya karar vermiştim ama eşimin kuzeni bugünlerde doğuracak tesadüf oda Alya koyacakmış vazgeçmek zorunda kaldım. Tavsiye ederim size de. Ben şimdi Derin-Derinsu ya da Umay arasında kaldım yaaaaaaaa ne zor iş

Neşe ismini çok seviyorum, inş ilerde kız çocuğum olursa bu ismi koyacağım. bir de bir arkadaşımın adı Ayçem'di, o da çok değişik ve hiç duyulmamış bir isim bence...

benim bebişlerim 2 tane ikisi kız olursa başak ve zehranur olucak ama ben başak ve tuana istiyorum tuana cennete düşen ilk yağmur damlasıymış anlamı çok güsel

BERCESTE..Seçilmişlerin en güzeli..

(isim koydugunda buraya yaz lütfen merak ediyorum seçecegin ismi)Küçük hanıma selamlar..

Benimde bir kızım olacak inşallah...:)
Sabahtan beri okuyorum tüm yazılanları çok teşekkürler arkadaşlar...Bende Elvin'i begendim ama sanırım Derin Naz koyacağım ismini..:)

arkadaslar bılemıyorum ama bu ısımler hep bırbırının aynı.bazıları cok anlasılmaz bıcogu da aynı.naz su cagla derın kı benım ısmımdır.ama bu kadar rovasta oldugunun farkında degıldım.yenı bır ısım de degıldır zaten.sunu da ornek vermek ıstıyorum nasıl bı ara tugce merve busra modaydı sımdı aynı jenerasyon kızların ısmı hep aynıdır mesela.sız de boyle 2 ser 3er ısım koyup yıllar sonra hepsı aynı bırcok ısme sahıp bayanlar yaratıcaksınız.ben sadelgın guzellıgınden yanayım.ela lal ege efe ahu ya da asu koycam cocugum olursa ama sadece bıtanesını..zeynep lal ve elıf eylul mercan ve duruyuda cok sevdım benım tarzım olmasada en azından ozgunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…