- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
canım öyle mi dersin inan ki çok kötüyüm belki çevreden beni aratırdı millet kötü konutu ona takıldımaşık olanın gözü ne söz ne evlilik görür
zamana bırak
o kişiyle olmuyorsa vardır bir hayır
belki daha iyi birisiyle olacaksın sadece sabret diyebilirim
öyle diyorum ve hatta eminim inankicanım öyle mi dersin inan ki çok kötüyüm belki çevreden beni aratırdı millet kötü konutu ona takıldımçok çok kötüyüm
yiyim değil mi canımE baştan konuşmadınız mı bunları?
Eğer baştan he deyip şimdi mırın kırın ediyorsa zaten dengesizin tekidir otur yemeğini ye.
2 aylık üstelik telefondan iletişim kurduğun biri için bu kadar sarsılman fazla arabesk.
Sen evlilik bitirmiş birisin yani güçlüsün 2 aylık adam mı mahvedecek seni?yiyim değil mi canıminan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
Milletin lafı ile hareket ediyorsa , onunla olmaz zatencanım öyle mi dersin inan ki çok kötüyüm belki çevreden beni aratırdı millet kötü konutu ona takıldımçok çok kötüyüm
canım öyle mi diyorsun haklısın ben erkek olsaydım kendim tanışırdım ederdim.inan ki berbat hissediyorum iyi ki varsınız yazıyorsunuz burda Allah razı olsun.er gibi görünüyor ama belki hayırlıdır değil mi Yüce rabbim belki daha iyi bir kapı açar.değil miMilletin lafı ile hareket ediyorsa , onunla olmaz zaten
Her şer de bir hayır vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?