kızlar ben dayanamıyorum çok kötüyüm

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ölecek gibiyim.aklımda tuhaf düşünceler.daha öncki konularımda söylememiştim ama ben 1 evlilik bitirrdim bir de sözden ayrılmıştım.daha önce görüştüklerim de olmuştu.telefonda 2 ay boyunca konuştuğum adam sanırım bunlardan dolayı beni istemiyor.kendimi berbat hissediyorum.çok kötüyüm kızlar çok.yemek yiyemiyorum.

canım öyle mi dersin inan ki çok kötüyüm belki çevreden beni aratırdı millet kötü konutu ona takıldım çok çok kötüyüm
öyle diyorum ve hatta eminim inanki
kaç tane evlenip boşanmış arkadaşımın peşinde koşan deli gibi aşık insanlar oldu bir tanesi şu an yeniden evlenmek üzere
ayrıca bekar erkeklerden de var boşanmış kadınlarla evlenenler oluyor canım olmuyor mu Allah aşkına yoklayın hafızanızı
mutlaka birilerinde duymuş görmüşsünüzdür

yiyim değil mi canım inan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.

yiyim değil mi canım inan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
Sen evlilik bitirmiş birisin yani güçlüsün 2 aylık adam mı mahvedecek seni?
Toparlan ve kendine gel.
Hiçbir erkek kişisi için bu kadar vahlanmaya değmez.

Milletin lafı ile hareket ediyorsa , onunla olmaz zaten
Her şer de bir hayır vardır.
canım öyle mi diyorsun haklısın ben erkek olsaydım kendim tanışırdım ederdim.inan ki berbat hissediyorum iyi ki varsınız yazıyorsunuz burda Allah razı olsun.er gibi görünüyor ama belki hayırlıdır değil mi Yüce rabbim belki daha iyi bir kapı açar.değil mi

Sen güçlü bir kadınsın ki evliliğini
Bitirip yoluna devam etmişsin bende senin gibi evliliğini bitirmiş vakti zamanında çok acılar çekmiş belki etraf tarafından aaa boşanmış mı diye bakılmış bir bayanım.
Elbette görüştüğümüz kişiler oluyor olacakda ama 2 aylık insan için böyle kendini harap etmene ne gerek var?
İstemiyorsa istemesin böyle bir sebepten dolayı istemeyen adam zaten evlendiğinde sana dünyayı dar eder.
Kendini üzme hiç gerek Yok bence sağlam adımlarla dik dur ve kimse seni seçmesin sen seç.

Calisiyor musun? Calismiyorsan bir is bul ve calis orda karsina kimler cikar. Sen kendine deger verirsen kimse seni boyle ezemez. Allah merhamet sahibi insanlarla karsilastirsin insallah en onemlisi bu. Bosanip bekar erkeklerle evlenenler var. Sadece kendine guven

Canım demekki arada aşkın sevginin yerine başka şeyler var
ne bileyim mesela evleneyim düzenli hayatım olsun
hergün yemeğim hazır olsun çamaşırlarım yıkansın ütüm yapılsın
ya da başka şeyler....

duygular gerçek olsaydı senin geçmişin söz konusu olmazdı :)
kaldı ki o acaba bu zamana kadar sözde erkeklerin değimi ile namuslu muydu bakalım.......

dönüp kendilerine bakmazlar

Hayatının merkezine bi erkegi bu kadar koyma. Senden başka hiçbir şey önemli değil bu hayatta. Hayat cok kısa böyle saçma şeylere üzülerek yazık etme kendine. Nasip değilmiş demekki. Gün gelir olmadı iyi ki diye sevinirsin. Şimdi kalk yüzüne soğuk suyu çarp şükür et ve zorda olsa bir şeyler ye canım. LÜTFEN.

Bir oğlum varken bekar bir insanla evlendim ha mükemmelmiyim hayır ama kendime hak ettiğim değeri kendim verdim,diğerleri sırayla geldi!

2 ay ne ki unutulup gider bu kadar kendinizi üzmeyin.8 aydır birlikteyiz ve inan daha kendimi bu kadar çok bağlamadım.sizde çok bağlanmayın.

Adam sizi hic görmemiş 2 ay sade nette konusmus telde konusmussunuz.duygu yok yuzyuze gorusme yok gecen konunda dediğim gibi kokusunu bile bilmiyorsun.sen burda 1 haftadir konu acip öluyorum diyosun o umirsamiyor.neden cunku adam nette vakit geciriyo sadece abartma 2 aylik bisey.tabiki gormedigi onun icin hic fedakarlık yapmadigi birinden vazgeçebilir.tanimiyor sizi.gercek dünyaya dönün iyi değilsiniz. 2 haftadir hergun neler yazdiniz.inanamiyorum sizin gerçeklikle baginiz kopmus bence

Öncelikle kendinizi sevin, boşanmış olmanız bir problem değil.
Şu algı atılsa artık insanların kafasından ne güzel olur,
benim çok akrabam var, boşanıp bekar adamlarla evlenen.
Hatta son örnek halamın kuzeni
bir evin bir oğluymuş, ablamızında bir oğlu vardı
kendi oğlu gibi sahiplendi çocuğu..
Demem o ki, yüreği iyi bir adamla evlenin..
Evlenmek için evlenmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…