- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
mahvettim kendimi 2 gundur yemek yemedim hastanedeyim su an serum tkti doktor.Tüm konuların bu 2 aylık hödük üzerine.
Allah aşkına koy totosuna gitsin.
Sen ki nikahlı kocanı, onca yaşanmışlığı boşamış kadınsın.
Buna mı bu kadar keder?
O da hissediyor bir b.k sanıyor kendini.
Kendimi
mahvettim kendimi 2 gundur yemek yemedim hastanedeyim su an serum tkti doktor.
Kizlar cok hassasim normalde gucluyumdur ama icim isindi mi birine cok cabuk baglaniyorum sülük gibi yapisiyorum.durumun anormalliginin farkindayim sevgi acligi ust seviyede.mum gibi kendimi eritiyorum ona bisey oldugu yok umrunda degilim.insallah ciakrim su ruh halinden en kisa zamanda.dua edin ne olur
anormalin de ötesinde bir boyuta taşımışssın.Kendimi
mahvettim kendimi 2 gundur yemek yemedim hastanedeyim su an serum tkti doktor.
Kizlar cok hassasim normalde gucluyumdur ama icim isindi mi birine cok cabuk baglaniyorum sülük gibi yapisiyorum.durumun anormalliginin farkindayim sevgi acligi ust seviyede.mum gibi kendimi eritiyorum ona bisey oldugu yok umrunda degilim.insallah ciakrim su ruh halinden en kisa zamanda.dua edin ne olur
Yalnız yaşamanın güzel olduğunu düşün, ona yönelik hayaller kur, hatta gerçekleştirme yoluna gir. Gör bak biri gelip o hayalleri bozacakilaçlar sakinleştiriyor.inşallah bir an önce çıkarım şu ruh halinden.çok çok kötü
umut işkencenin süresini uzatırmış.
umut etmemek, ummamak, yalnız yaşlanıp ölmeyi göze almak ve kabullemek doğrusu belki de.
herkesin mutlu bir ailesi olmuyor.en büyük hyalimdi sıcak bir aile hayatı sanırım bununla sınanıyorum.
Allah böyle istiyorsa böyle olacak kaçarı yok.
bir evlilik bitirmis biri olarak neden bukadar saliyorsunuz kendiniziyiyim değil mi canıminan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
evet yüzyüze gelmedikNe alakasi var bende bosandim cocugumda var.erkek arkadasim evlenmek icin kac zamandir bekliyor beni.
Ayrica telefonda konustugum ne demek yani tanışmadığın biri mi?
Yabu yuzyuze gelmedigin adam icin mi yandim yandim haller.evet yüzyüze gelmedik
Allah razı olsun canım sağol.Yabu yuzyuze gelmedigin adam icin mi yandim yandim haller.
Insan tanisir zaman gecirir asik olur heyecan duyar frekanslar tutar.okey bu evlenebilecegim insan der o zaman evlenir.
Hic tanimadigin biri ile telefonda ne konusur ne paylasirsin ki?nasil taniyacaksin degil mi?
Benim erkek arkadasim hic evlenmemis mesela eger ki o da bosanmis olsaydi ve aile yapim biraz musait olsaydi tekrar evlenmez bu sekilde devam ederdim.bekarligin tadini cikar ve takintili olma.mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?