kızlar ben dayanamıyorum çok kötüyüm

Tüm konuların bu 2 aylık hödük üzerine.
Allah aşkına koy totosuna gitsin.
Sen ki nikahlı kocanı, onca yaşanmışlığı boşamış kadınsın.
Buna mı bu kadar keder?
O da hissediyor bir b.k sanıyor kendini.

Geçmişindeki hayatın onu ilgilendiriyorsa bu kadar, yapacağın bir şey yok. Bahane arıyor demekki. Gerçek sevgi böyle değil işte. Ne erkekler var, ne geçmişleri sineye çekip sadece kadını olduğu gibi seviyorlar. Üzme kendini.

Kendimi
mahvettim kendimi 2 gundur yemek yemedim hastanedeyim su an serum tkti doktor.
Kizlar cok hassasim normalde gucluyumdur ama icim isindi mi birine cok cabuk baglaniyorum sülük gibi yapisiyorum.durumun anormalliginin farkindayim sevgi acligi ust seviyede.mum gibi kendimi eritiyorum ona bisey oldugu yok umrunda degilim.insallah ciakrim su ruh halinden en kisa zamanda.dua edin ne olur

Kendinin bu kadar farkında olup bile bile kahrolan biri..

Hastaneye düşme sebebine bakınca ben senden çok üzüldüm.
Sağlık gider geri gelsin diye sevgi mevgi görmez gözün.
Kendine gel.

Sevgi açlığını bir canlı ile dindir.
Evcil hayvana falan bağlan ne olur.
Böyle hödüklere bağlanma bence..

Insan ne yaparsa kendine yapar diye bosuna dememisler.Kendinize bos yere aci cektiriyosunuz.En buyuk zarari siz kendinize veriyosunuz.Ve o insanin sizin bu cektiklerinizden haberi bile yok.Olsa bile onemser mi o da ayri.
Oturup bir ne icin, kim icin kendime bunlari yasatiyorum diye bir dusunun.

anormalin de ötesinde bir boyuta taşımışssın.
çok yazık çok.
2 ay tanıdığın bir adam için kendine çektirdiklerine bir bak.
kimseden sevgi ilgi dilenme.
doğrul ayaklarının üzerine.
gerekirse psikolojik destek al.
olmaz olmamalı böyle

ilaçlar sakinleştiriyor.inşallah bir an önce çıkarım şu ruh halinden.çok çok kötü
umut işkencenin süresini uzatırmış.
umut etmemek, ummamak, yalnız yaşlanıp ölmeyi göze almak ve kabullemek doğrusu belki de.
herkesin mutlu bir ailesi olmuyor.en büyük hyalimdi sıcak bir aile hayatı sanırım bununla sınanıyorum.
Allah böyle istiyorsa böyle olacak kaçarı yok.

Boşandım. Bekar bir adamlayım. Evlenelim diye kırk takla atıyor. Benim evlenesim yok ama ısrarcı.. bunu umudunu yitirme diye anlattım ...

Ayrıca sakın. kimsenin peşinden koşmayın. yoksa kimse değerinizi göremez, görmek için mesafeye ihtiyaçları var ...

Bide ben de çok seversem çok üstüne düşerdim eskiden, ama şimdi düşünüyorum da üstüme yapışan, ağlayan yalvaran zorlayan bir kadın/adam la olmak asla istemezdim. Güçlü kadınları/erkekleri herkes sever. Zayıf olanları sadece ezerler..

Yalnız yaşamanın güzel olduğunu düşün, ona yönelik hayaller kur, hatta gerçekleştirme yoluna gir. Gör bak biri gelip o hayalleri bozacak ama en başta şu evlendim, sözlendim, birileriyle çıktım diye değersizin düşüncesinden hemen hem de hemen çık.

yiyim değil mi canım inan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
bir evlilik bitirmis biri olarak neden bukadar saliyorsunuz kendinizi
yanlis anlamayin kesinlikle yargilamadan soyluyorum sonucta.
bosanmak ayip bisey degil siz evlenip bir yuva kurmaya calismissaniz olmamissa bunu yargilamak o adama dusmez
bastan soylemissiniz durumunuzu en bastan akli nerdeymis siz birde bu adam icin mi ac kaliyorsunuz allah aşkına.
boylelerine adam demiyoruz biz.
ne olmus evlenip bosandiysan 50 kere evlenip bosansan ne olur hayatina bak kimse icinde uzulmeye değmiyor birdahami geleceksin sanki

Ne alakasi var bende bosandim cocugumda var.erkek arkadasim evlenmek icin kac zamandir bekliyor beni.
Ayrica telefonda konustugum ne demek yani tanışmadığın biri mi?

evet yüzyüze gelmedik
Yabu yuzyuze gelmedigin adam icin mi yandim yandim haller.
Insan tanisir zaman gecirir asik olur heyecan duyar frekanslar tutar.okey bu evlenebilecegim insan der o zaman evlenir.
Hic tanimadigin biri ile telefonda ne konusur ne paylasirsin ki?nasil taniyacaksin degil mi?
Benim erkek arkadasim hic evlenmemis mesela eger ki o da bosanmis olsaydi ve aile yapim biraz musait olsaydi tekrar evlenmez bu sekilde devam ederdim.bekarligin tadini cikar ve takintili olma.mutlu ol

Allah razı olsun canım sağol.

Daha zor şeyleri atlamışsın, güçlü birisin sadece biraz yorulmuşsun hayal kırıklığı yaşamaktan. Bırak değmeyen insanlara zaman harcama. Her şey gelir ve geçer. Erkek dediğin dağ gibi durabilmeli arkanda. Senden utanacak biriyse yolu kendin göster hatta. O kadar adam sanıyorsa kendini 2 ay boyunca telefonda konuşmaz gelirdi karşına. Komik biriymiş.

Aşk engel tanımaz gerçek sevende böyle şeylere takılmaz.bekar erkekler çocuklu kadınlarla bile evleniyor yeterki aşk olsun.kendini eksikmiş kusurluymuş gibi görme.daha iyileri çıkar karşına

canım telefonda konustugun adam için hayatını gercegini kendini ezip geciyorsun ilk önce beni kabul eden böyle etmeli demelisin yoksa aynen böyle olursun.
senmi yasamak istedin kimler neler neler yasıyor at kafandan

Yemişim erkeğini ya

Keşke ağzımı oynatabilsem de yiyebilsem, dikişlerimden açım aç

Ruhsal + fiziksel bütünlük > erkekler

Kaybedince anlarsınız

2 aydır telefonda konuştugun adam demekki senin için dogru insan degil,
Kardeşim niye sürekli başa sarıyorsun,
Seni istemeyeni sen hiç isteme ya,
Seven insan hiç bişeyi bahane etmez,
Sen kendini böyle degersizleştirirsen başkasından nasıl deger göreceksin.
Hep söylüyorum Allah yardımcın olsun akıl fikir versin sana dogru yolu göstersin inşallah.
Bu arada adam belkide evli böyle internetten baskalarıyla vakit gecırıyoda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…