- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.305
- 358
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
118kiloymus ama konusmalarini sevmistimSürekli konularınıza denk geliyorum. Adamla sadece 2 ay telefonda görüşmüşsün hiç yüz yüze oturup konuşmamışsın, çok fazla abartıyorsun nerden biliyorsun sebebin bu olduğunu, belkide sevgilisi var yada telefon muhabbetlerine senin kadar anlam yüklemedi.
Belki bir yerde oturup sohbet etseniz sen begenmeyeceksin. Sanal ilişki yerine gerçek bir ilişki kurmayı deneseniz.
Canim istahim gelmiyor yiyemiyorumHayatının merkezine bi erkegi bu kadar koyma. Senden başka hiçbir şey önemli değil bu hayatta. Hayat cok kısa böyle saçma şeylere üzülerek yazık etme kendine. Nasip değilmiş demekki. Gün gelir olmadı iyi ki diye sevinirsin. Şimdi kalk yüzüne soğuk suyu çarp şükür et ve zorda olsa bir şeyler ye canım. LÜTFEN.
Bosandin diye kendi eksik/kusurlu bi varlik olarak görme.. Evlenmek kadar bosanmak da doğal.. Sen kendini bu sebepten "istenmeyen" olarak gorursen, baskalari nasil gormez?? Yapma lutfen, kendi degerini bil ve kendine saygı duy..uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ölecek gibiyim.aklımda tuhaf düşünceler.daha öncki konularımda söylememiştim ama ben 1 evlilik bitirrdim bir de sözden ayrılmıştım.daha önce görüştüklerim de olmuştu.telefonda 2 ay boyunca konuştuğum adam sanırım bunlardan dolayı beni istemiyor.kendimi berbat hissediyorum.çok kötüyüm kızlar çok.yemek yiyemiyorum.
Kendini sadece 2 ay telefonda görüştüğün biri için mi bu kadar kötü hissediyorsun? Yapma Allâh aşkına ! Dayak yiyip ,boşanıp ,çocuklarıyla ortada ,napacagini bilemeyen insanlarla dolu burası ..yiyim değil mi canıminan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
Eski travmalarim canlaniyor cok dogru kotu hissediyorum korkuyorun@mavigozlubebek gerçekten üzülüyorum konularınıza. Sorun bu 2aylık adam değil aslında sorun sizin eski travmalarınızın canlanması ve korkularınız. Depresyon kapıdan göz kırpıyor. Bir psikiyatriste gitmeniz mümkün mü acaba?
Eski travmalarim canlaniyor cok dogru kotu hissediyorum korkuyorun
Ne alaka ya ye tabiki.2 aydir taniyosun bi evliklik bitirdin diye olumsuz bakiyo sende bu yuzden yemeden icmeden kesildin.Bide şu kafaya girmeyi denesen.BENI İSTEMEYENi BEN HIÇÇ İSTEMEM(nokta)yiyim değil mi canıminan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. inşallah atyltırım bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?