Kızlar ben ptalım dimi ? :((

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
38
Merhaba, öncelikle herkese iyi bayramlar. Ben 31 yaşında çalışan bir bayanım. Ağustos başında katıldığım bir konferansta bir adamla tanıştım, ayaküstü sohbetimiz oldu, bir de konferans sonrası düzenlenen yemekte az bir sohbetimiz oldu. 40 yaşında ama yaşını göstermeyen, fazla coşkulu, şakalar komiklikler yapan bir tipti. Ekim ayında 1 yıllığına yurtdışı görevine gideceğini söyledi. İlginç adam diye düşündüm biraz hoşlandım, ama öyle aşırı bir hoşlanma olmadı benim tarafımda. Sonra bu beni facebook'ta ekledi, her gün günaydın iyi akşamlar nasılsınız falan yazıp duruyor, ille de görüşelim diye ısrar ediyor. Hep o yazdı ben de yazdıkça cevap veiyordum. Tamam görüşelim dedim. Bu arada öyle çok bir beklentim de yoktu, sohbet muhabbet ederiz belki frekansımız tutarsa olacağı varsa olur düşüncesiyle buluştum. Buluştuk, arabasıyla aldı bir yere yemeğe götürdü. Tabi adamı tanımıyorum, şakalar komiklikler yapıyor bu arada dan dun diye tepeden soruyor soracağını. "Bu zamana kadar hiç içinin ısındığı birileri oldu mu?" falan diye sordu, muhabbet esnasında bir iki yerde "cinsellik" kelimesini kullandı. Neyse, açık fikirliyim ama ilk buluşmada dan dan konuşması beni çok şaşırttı. Dönüşte de arabayla evime bırakırken elimi tuttu bırakmadı, hatta elimi çekip öptü ben nasıl şaşırdım, biraz da ürktüm. Neyse sonrasında bu gene devamlı yazıyor facebooktan whatsapptan, her gün mesajlar günaydın iyi akşamlar mesajı atıyor. Hatta bana aşkım diye hitap etmeye başladı, ben de dedim noluyoruz ! Ve 2.ye buluşmak istedi. Ben ilk buluşmada ürkmüş olmama rağmen adına isteseniz aptallık deyin, isteseniz sevgi açlığı, buluşmayı kabul ettim. Yapacak daha iyi birşeyim de yoktu, evde oturmaktan sıkılmıştım. Ve buluştuk.

Beni yine bir yerden aldı, üstümde yan tarafı yırtmaçlı olan şu yazlık elbiselerden falan var. Biner binmez yırtmacıma iltifatlar etmeye başladı,elimi tuttu bırakmadı bir eliyle sürüyor arabayı. Ben korkmaya başladım. Sevgilim falan diyor, "ne ara sevgili olduk biz" dedim, "ben yutdışına gitmeden nişan yapsak olur mu, sen evlilik istiyor musun" falan diye konuşmaya başladı. Ürktüm ben gene. Neyse akşam 8 gibiydi, bir yere oturup kahve içiyoruz. Evlilikten falan konu açtı, "çocuk isterim ama çocuk nasıl yapılır" diye güya espri falan yaptı(!). Kahvem bitince çıkalım dedim, bana "dışarıda bir park var biraz oturalım mı orda" dedi. Gittik parka. Ama parka oturunca bu iyice gemi azıya aldı. Benim omuzumun biraz üstünde küt saçlarım var, afedersiniz bir eliyle saçlarımı kaldırıp ensemi falan öpmeye hatta yalamaya başladı, bir eli yırtmacımın altından bacağıma dokundu. Ben kötü hissettim ağlamaklı oldum ve yeni tanıştığımızı bu yaptığının hoş olmadığını söyledim, bana diyor ki "ya sen beni yanlış anladın ben senle ciddi düşünüyorum". Neyse çıktık beni eve bıraktı, yol boyunca elimi tutup parmak uçlarımı yalayarak öpmesi de üstüne tüy dikti.

O günden sonra çok yazmasa da 1-2 yazdı, en son bayramın 1. günü iyi bayramlar yazdı ondan sonra bir daha yazmadı. Ve aptalım ki neden yazmadı diye üzülüyorum, devamlı telefona bakıyorum yazacak mı diye. Sanırım ben ya aptalım ya da duygusal boşluğum öyle bir boyutta ki böyle biri için üzülüyorum, belki de kendimi obje yerine koydurduğum için üzülüyorum. Kendimi kullandırmış gibi hissediyorum. tAMAM bibiinden hoşlanan kişiler yakınlaşabilir ama bunun zamanı olur iki tarafın da istemesiyle.

Son düzenleme:
niyeti başkaymış istediğini alamayınca kesmiş atmış. yalnız iyi cesaret sizdeki de, daha 1 kere gördüğünüz adam yani. hadi ilk buluşursunuz tamam da saçmalamaya başladıktan sonra arabasına nasıl binebildiniz. neler okuyor duyuyoruz her gün

yol boyunca elimi tutup parmak uçlarımı yalayarak öpmesi de üstüne tüy dikti.
Öğğk
2 buluşmada hep bi ön sevişme oluyor farkında değil misiniz?
Batsın böylesinin ilgisi.
Bi gece geçir bakalım "evlolok bono goro dool" der sexman

Iki sey aklima geldi ya bu adam cinsellik icin yakinlasti size.yada gercekten sizi cok begendi asiri duygu patlamasi yasadi ve siz ters tepki verince bozuldu yazmadi

Evet bu sevgi ya da ilgi değil duygusal bosluktasin o da bu durumun farkında olduğu icin fırsat durum kollamış olabilir.. umarım bidaha karşına çıkmaz. Bu arada yazmamasinin sebebi nedir tersledin mi?

Okumuş yazmış, kamuda çalışan bir adam olduğu için zarar vermez diye düşündüm, bir de duygusal boşluk da olunca.

Ayy düz duvara tırmanıyor

Evet, fenaydı. Dönüş yolunda bir eliyle elimi tutuyo, çekmek istiyorum bırakmıyor. Parmak ucumu öperken yalıyor filan. Trafik bakımından da tehlike olucak diye de korktum, bir kaç yerde ani fren yaptı. Araba sürerken eliyle yırtmacımın arasından bacağıma dokunurken ben itiyorum, o tekrar dokunuyor, ben itiyorum tekrar dokunuyor "ne güzel tenin var ipek gibi" falan diyor.

Nasıl bir bosluktasin ki boyle bir sapik icin üzülüyorsun?!

Vahim durumdayım biliyorum

Bu nasıl bir akademisyen yahu?
Hadi biraz asosyal olur, phD falan sosyal hayat sıfırlanır ama bu kadar da dsğa taşa yürüyecek kadar düşen bir akademisyen hiç duymamıştım ...
arkadasım 40ından sonra azanı teneşir paklarmış sen yat kalk dua et ki aramayı kesmiş seni.
Ah biz kadınlar ah, duygusal olarak o kadar aç bırakıyor ki bizi bazıları (!), degmeyen abazalar neden aramıyor der oluyoruz

Yok yanlış anlaşılmasın akademisyen değil, kamuda çalışıyor.

Duygusal boşluk çok kötü gerçekten değmeyen biri için bile insan üzülüyor. Bayramdan önce bana hevesli hevesli "bayrdam burdasın dimi, bol bol görüşelim bol bolllll" yazıp duruyordu bayram bitti yazdığı yok ben aptalım ki üzülüğyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…