Kızlar ben ptalım dimi ? :((

Okurken midem bulandı. Adam sizi taciz etmiş farkında mısınız? Siz istemiyorsunuz ve zorla size dokunuyor. İğrenç bir şey yaşıyorsunuz. Bir kendinize gelin lütfen ya.. 30 yaşında kadınsınız 20 olsanız diyeceğim ki cahil farkına varamıyor. Lütfen uzak durun bu sapıktan. Sizinle ciddi düşünen kişi önce bir saygı duysun. Parkta yaptığı hareketler, arabadakiler filan rezalet tek kelimeyle. Bu adam sadece cinsellik peşinde ve altını çiziyorum SAPIK!

Evet bu sevgi ya da ilgi değil duygusal bosluktasin o da bu durumun farkında olduğu icin fırsat durum kollamış olabilir.. umarım bidaha karşına çıkmaz. Bu arada yazmamasinin sebebi nedir tersledin mi?

Yok terslemedim. 2. buluşmadan sonra sadece iki defa yazdı, en son iyi bayramla yazdı bayramın ilk gününde. Ben de "iyi bayramlar" yazdım, o da ağlayan emoji gönderdi. Ama ben sohbetin devamını getirmedim Kaldı orda.

Onu yazmamışım, ailesiyle yaşıyor kendisi. O nedenle benim evime gelmek istedi. Ben tek başıma yaşıyorum, ama bayram için annemler gelmişti eve. 2. buluşmadan önce tel.de konuştuğumuzda "yalnız mısın, evine geleyim mi" diye sorup durdu ben de annemler var dedim. Niyeti benim eve gelmekti.

Aman lütfen uzak durun. Karaktersiz, sığ bir adam belli. Selamlaşmak için bile fazlasınız ona.

Çokda şeyapmayın ya sonuçta herkes aklı başında asil ve kendini kullandırmayan karakterli insanlar olamaz değilmi... Arada sizin gibilerde çıkıyorki bu adam gibi yanan abazanlarda yolunu bulsun!
Evet sert oldu farkındayım hatta özürde dilerim amacım sizi kırmak değil asla, ama hadi o anda karşı koyamadınız olabilir peki şimdi dört gözle o abazandan mesaj beklemekde nasıl bir aklın ürünü??

Nişanı yapalım demesi filan hep seni yemlemek için.Gerçekten çok iğrenç bir durumla karşı karşıya kalmışsın.Sevgi açlığı çekiyor olabilirsin , seni anlıyorum.Bu sevgi açlığının seni yanlış yönlendirmesine izin vermemek için bir uzmanla görüşmeyi düşünmez miydin?

Birbirinden hoşlanan iki insan tanıştıkları gün bile sevişebilir , kimseyi ilgilendirmez ama burda sen istememişsin , adam seni resmen taciz etmiş.Ne demek bacağa dokunmak , boynunu öpmek ? Oha yani.Bence onun yazmasını beklemek yerine engelle geç.Hem bir kadına saygısızlık yaptığı için hem abazan olduğu için hem de öküz gibi davrandığı için.

Sen böyle bir adamı mı hak ediyorsun Allah aşkına? Adam bi' de 40 yaşında.31 yaşında bir arkadaşım bayramdan önce yaşıtı biriyle evlendi.Boşversene.

Adamın ailesiyle yaşadığından emin misin peki? Nedense bana da evli gibi geldi.

herif resmen taciz etmiş sizi.
aç köpek yapıştırsaydınız ya tokadı suratının ortasına.

Sapık ruhlu biri, sizi de boş görmüş yapışmış vantuz gibi.
Siz çok yüz vermeyince de geri çekilmiş, okadar itici ki. Siz kendinizi kurtarın, engelleyin lütfen onu. Adam parkta onları yaptıysa, boş bir yer olsa... neler yapmaz. Şükür namazı kılın.

Sizde ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Ürktüm diyorsunuz ama hala konuşup, buluşmaya devam ediyorsunuz. İstemedim kendimi geri çektim diyorsunuz ama adamın size yaptıklarından hoşnut gibisiniz. Neden?
Şu an oturup düşünüyorsunuz ve üzülüyorsunuz işte.
Yahu hoşlanırsınız aranızda bir cinsel elektriklenme olur sevişir, yalaşırsınız anlarım da adam dağda bayırda çırpıda sizi taciz etmiş yani. Ne öyle ergenler gibi parkta orayı burayı ellemek? Midem bulandı.
Adamın amacı sex.

tam tersi kullanamadığı için sizden uzaklaştı.akıllısınız yani aptal değil.geçmiş olsun

Niye üzülüyorsunuz aksine böyle bir sapıktan kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.
Tacizlerine izin vermeyince aramıyor işte.Iyiki de aramıyor.Niyeti belli

Nasıl bir bosluktasin ki boyle bir sapik icin üzülüyorsun?!
zamanın da ben de benzeri bir sapık için üzmüştüm kendimi.Adam bana daha doğru dürüst muhabbetimiz yokken oral sex teklifinde bulunmuştu tabii bende kusma isteği oluşmuş ve sert tepki vermiştim.o da bana aptal demişti aylarca kendimi suçlamıştım neden bu duruma düştüm diye oysa ki cevabı net:sapık sapıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…