- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Askeriye de avanta denen bir şey olamaz ..Avanta nedir yaaa çorba parası mı alıyormuşçok üzgünüm ama siz bir şey bilmiyorsanız şayet askerlikle alakalı sizi kekliyor Biraz hava atmak istemiş zannımca :)
yaa. ay bana 4750 dedi maaşı. sınavdan filan da bahsetmedi.. şu an piyade çavuş. valla hiç anlamıyorum bu askeri tabirlerden de.
Arkadaşa katılıyorum, ne avantası yok öyle birşey, askeriye çok disiplinli, düzenli bir yer..
Benim de akrabalarım arasında asker kökenli bir çok kişi var canım yüksek rütbede olanlar bile var 6 bin maaşını duyunca şaşırdım bende konu sahibinin arkadaşı bayağı atmış.nerdeymiş o 6000 liralık teğmen maaşı yahu ..O zaman yüzbaşı, binbaşı ,albay falan kaç alıyor 15.000 mi
Benim de akrabalarım arasında asker kökenli bir çok kişi var canım yüksek rütbede olanlar bile var 6 bin maaşını duyunca şaşırdım bende konu sahibinin arkadaşı bayağı atmış.
Benim de kuzenim albay yüksek rütbe,natoda falan çalıştı zamanında o bile 6 bin almıyordur,ve ilk kez avanta lafını burda duydum ne olduğunu bile bilmiyorum.amcam emekli yarbay bu arada 4500 civarı alıyormuş ..Annem dedi onu da ..Bir de bu adam nato da görev yaptı ..Evet atmamış hatta sallamış,yuvarlamış ..25 senelik asker alamıyorken tıfıl bir teğmen nerde alsın o kadar maaşı yahuKonu sahibisine yaptığı çirkin bir şey ,avanta demesi daha da çirkin askerlik konusunda hassasım ben biraz ..Avanta deyince irkildim
amcam emekli yarbay bu arada 4500 civarı alıyormuş ..Annem dedi onu da ..Bir de bu adam nato da görev yaptı ..Evet atmamış hatta sallamış,yuvarlamış ..25 senelik asker alamıyorken tıfıl bir teğmen nerde alsın o kadar maaşı yahuKonu sahibisine yaptığı çirkin bir şey ,avanta demesi daha da çirkin askerlik konusunda hassasım ben biraz ..Avanta deyince irkildim
Konu sahibi sana söylediklerimizi daha önce söylemişler dalgamı geçiyorsun sen sanki ilk kez duymuş gibi tepki veriyosun..Neyse bu konu fake galiba.
tifil ne gkccim ga tifil ne benim kocam kocaman bikere.
Internet'ten teğmen maaşı yazarsan Temmuz 2014 maaşı 2790 diye çıkıyor.söylediler ama bi kaç arkadaşta olabilir dedi. tekrar sordun. 4750 tl maaş dedi. avanta dediği de askerlere sigara filan veriyolarmış. onları satıyolarmış. birde denetim parasını da kattı hesaba sanırım..
Benim de kuzenim albay yüksek rütbe,natoda falan çalıştı zamanında o bile 6 bin almıyordur,ve ilk kez avanta lafını burda duydum ne olduğunu bile bilmiyorum.
Internet'ten teğmen maaşı yazarsan Temmuz 2014 maaşı 2790 diye çıkıyor.
Evet atıyor.Hadi sen 3000 bin de ada tazminatı ile en fazla olsun 3500 ayrıca sınavsız askeriyenin içine giremezsin.işte kıbrıs diye fazla oluyo dedi ama atıyo mu yani...
amcam emekli yarbay bu arada 4500 civarı alıyormuş ..Annem dedi onu da ..Bir de bu adam nato da görev yaptı ..Evet atmamış hatta sallamış,yuvarlamış ..25 senelik asker alamıyorken tıfıl bir teğmen nerde alsın o kadar maaşı yahuKonu sahibisine yaptığı çirkin bir şey ,avanta demesi daha da çirkin askerlik konusunda hassasım ben biraz ..Avanta deyince irkildim
Benim hesaplarıma göre 5 seneye kalmaz köşeyi döner o zamanO zaman hayatım ben çok araştırdım ol mutlaka teğmen ol de bakalım ne diyecek Hayır kapat konuyu diyecek çünkü öyle bir dünya yok
o yüzden mi kapat konuyu diyo. ben detaylı konuşalım diyorum ama kapattırıyo anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?