kızlar bi akıl verin çok karıştımm evet yada hayır de diyor :((

Aynen babam da yurtdışı görevine gidecek şubat ayında o bile demedi 6000 diye ..Hele avanta nedir ona çok sinirlendim ..Bedava sigaraymış muhabbete bak ..O free shop tan alıp Türkiye de arkadaşlarına satar anca o sigarayı Çocukluğum ,dört tarafım askerlikte geçti bir kere duymadım avanta ..Biz avanta battaniye bile almadık ,onlar askerin istihkakı diye yazık valla ..Belli ki kızcağız anlamıyor öteki de sallamışta sallamış ..

bilmiyorum ki bende. kısa dönem olduğu için mi normal gitti acaba. şu an piyade çavuşmuş. açıkçası maaşı bana da abartı geldi. ama kıbrıs olduğu için öyledir diye düşündüm..

Allah Allah niiye böyle bi yalan söylesin ki.. senin eşinde kıbrısta mıydı canım?

yani beni kandırıyosa cidden naparım bilemiyorum. bana komutanın ağzından söylüyor. arayıp sorsammı askeriyeyi diye düşünmeye başladım. belkide ben hemen hayır diycem nasılsa diye mi düşündü bilmiyorum..

anlamıyorum cidden. evet istihkakta dedi. tam olarak ne oluyor?

Bir dk şu anda asteğmen değil mi bu vatandaş ..Düz bir çavuşken mi size 4750 lira dedi ...Oha diyorum çok afedersiniz ama ciddi anlamda yalan söylemiş eğer öyleyse ..Askeriyeyi aramanıza gerek yok zaten arasanız da biz şu kadar maaş alıyoruz hanımefendi demezler ..Buradaki hanımlar demiş sınavsız giriş yapamaz,hiçbir teğmen o kadar maaş alamaz ,hele hele kıbrısta ..Teğmen subaylığın en başııdır daha üsteğmen,yüzbaşı,binbaşı,yarbay ,albay vs diye gider ...Son olarak söylüyorum evet sallamış ..

Askerlerin yemekleri ve giyecekleri için ayrılmış paraya istihkak denir ..

fanila,atlet ,don ,diş macunu,sabun,battaniye,kumanya ,kamuflaj,bot..Farkettiyseniz sigara demedim

Sanki eşi gibi davraniyosunuz o sadece sevgiliniz. Onun hayatini etklileyecek seçimlerinde ancak fikrinizi söyleyebilirsiniz müdahale etme hakkina sahip değilsiniz.o da sizdsn izin almak.zorunda değil..

3 veya 6 yil ara verdikten sonra tusta adam gibi bir puan almanin mumkun olmadigini soylememe gerek yoktur heralde tip camiasindaysan

Bu 7bin 15bin vs hangi ilden bahsediyosunuz cok merak ettim.Ankara il sinirlari icinde boyle bir hastane yok da ?

Bu 7bin 15bin vs hangi ilden bahsediyosunuz cok merak ettim.Ankara il sinirlari icinde boyle bir hastane yok da ?

karadeniz bölgesinde bir il. ankarada maaşların daha düşük olduğunu duymuştum. ama yinede çok fark etmiyceğini düşünüyorum. bu benim arkadaşlarımdan hocalarımdan ve kendimden gördüğüm rakamlar

3 veya 6 yil ara verdikten sonra tusta adam gibi bir puan almanin mumkun olmadigini soylememe gerek yoktur heralde tip camiasindaysan

evet biliyorum. ama o sürede çalışmayı bırakmazsam kazanabilirim. 14 yıl sonra tus kazanan tanıdığım var. ki son tus birincisininde yaşı 30 küsürdü. istendikten sonra kazanılır illaki. ama ara vermekte istemiyorum. 3 sene neyse ama 6 sene olmaz..

yok asteğmen değil. şu an çavuş. teğmen maaşını söyledi sanırım. maaşı sormak için değil. gazilik durumunu sormak için dedim. yani komutann demesiyle olmaz bu işler dediğiniz gibi..

Sanki eşi gibi davraniyosunuz o sadece sevgiliniz. Onun hayatini etklileyecek seçimlerinde ancak fikrinizi söyleyebilirsiniz müdahale etme hakkina sahip değilsiniz.o da sizdsn izin almak.zorunda değil..

ilk başta evet karıştım. ama sonrasında ona bıraktım. sen nasıl istersen arkandayım ben dedim

valla bana da saçma geldi hatta alkol bile dedi yani. askere sigara alkol verirler mi öyle çok mantıksız cidden..

Heee verirler ,hatta yanlarına birer de manken ekliyorlar İnanmayın lütfen ..Sinirlendim sevgilinize

Heee verirler ,hatta yanlarına birer de manken ekliyorlar İnanmayın lütfen ..Sinirlendim sevgilinize

çok ilginç neden öyle bişey uydursun ki. yada nasıl uydurdu yani. konuyu kapat dedi. ama açıp sorcam detaylı bi şekilde..

Canım sevgilin baya sallamış konunu okuyordum da arkadaşları dinlesen iyi olur . Bir de aklıma acaba üni. Den mezun olamadı mı böyle birsey geldi. Onuda kontrol et istersen

çok ilginç neden öyle bişey uydursun ki. yada nasıl uydurdu yani. konuyu kapat dedi. ama açıp sorcam detaylı bi şekilde..

Bilemiyorum erkekler hava atmayı sever ..Askerliği de öyle bir abartırlar ki ,anlat anlat bitmez hikayeleri ..Bir kere hiçbir komutan yaw gel seni teğmen yapalım demez ,bu işin prosedürleri var ki adamın canını çıkarıyorlar asker olabilmek için ..İKincisi siz doktorsanız eğer kompleks yapmış olabilir ..İşte bak benim de elimde fırsatlar var diye ..Ve sizin cevabınızdan emin olduğu içindir ki öyle bir şey salladı ortaya ,ve siz emin olduğu HAYIR cevabını verdiniz ..İşte o oltasını atmış oldu bana kalırsa ,ve boş çekmedi ..Şimdi ileride evlendiğiniz zaman sizden düşük maaş alırsa diyecek ki benim elime öyle bir fırsat geçti ama senin yüzünden kabul etmedim vesaire ..Harita mühendisliği evet iyi bir bölüm ama eğer ki kendini kanıtlarsa ..E bu adam kpss yle atansa 3500 civarı alacak yine sizden az ..Yol yapmış aklı sıra ama yemezler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…