Evet haklısın kendime kızıyorum bazen açıkçası. Sanırım bu toparlandığım için değil boşlukta olduğum için. Belki de boşanmak isteyen karşı taraf olduğu için bu şekilde egomu tatmin etmeye çalışıyorum ama dikkatli olucamNe düşündüğünüzü geçen ay ki konuda yazdık bence, sen daha önce de bu hızın yüzünden dolandırılmıştın,hala koşar adım ilişki peşindesin, daha boşanalı ne kadar oldu hayatını hemen düzene soktun kendini tamir ettin mi yani,üstelik boşanmak isteyen eşindi sen daha zor toparlanırsın diyodum,massallah
Hayır bu kişio kişi değil
Evet haklısın kendime kızıyorum bazen açıkçası. Sanırım bu toparlandığım için değil boşlukta olduğum için. Belki de boşanmak isteyen karşı taraf olduğu için bu şekilde egomu tatmin etmeye çalışıyorum ama dikkatli olucam
Dikkatli olucamÖzür dilerim yanlış hatirlamisim
Ama yine de hızlı gittiğinizi ve insanlara çok çabuk kandiginizi düşünüyorum
Ayrıca adamın lafları o kadar sahtelik kokuyor ki
Dikkatli olun
olabilir safım ben ilk çıktığı kişiyle evlenen saf benim . Erkekleri tanımıyorum ki . Onlara Nasıl davranacağımı da bilmiyorumÇok çok dikkatli ol hem de, çünkü sende saflık var gibi öyle anladım ben
Konu mu inandırıcı gelmedi yoksa Ada'mın tavrı mı. Sahte konu neden açayım psikopat mıyım benSiz kalabalık bir yerde buluşun bence şuan için karar vermişseniz ilk önerim bu.
Benim için telefonla görüştüğüm birinin cinselliği rahatça konuşması kesinlikle iğreti bir durum olur ve ben görüşmeyi bitirirdim. Sizin izlediğiniz yola göre ise kesinlikle temkinli olmalısınız. Davranışları tutarlı gelmedi bana. Ayrıca görüşünce de mutlaka neden cinselliği bu kadar konuşmak istediğini de bir sorun bence.
Bu arada aman aman inandırıcı da gelmedi konu ://
Adam inandırıcı değil zaten açıkçası, kendinizi bile bile ateşe atmayın.Konu mu inandırıcı gelmedi yoksa Ada'mın tavrı mı. Sahte konu neden açayım psikopat mıyım ben
Evet evlerindeAnnesiyle kahveye nerede içeceksiniz evde mi ?
Evde annesinin olacağından emin misin ? Ben güvenemezdim böyle bir adama.Evet evlerinde
Hayir kesinlikle eve gitme bence daha ilk gorusmede niye eve davet ediliyorsun bir arkadaş demiş gerçekten saf bir insansin biraz gozunu ac arkadaşım yaa yine hüsran yasama bu adam sana birinin vesilesi ile tanistirildi degil mi soyle dusunuyorum birisi bana vesile olsa bir erkek ile tanışsam 1 2 tik daha dikkat ederim cunku arada biri var bu adam nasil sana ilk gorusmede ilsiki vs muhabbeti aciyor Allah tan yolda tanışmadin sonra boyleleri seni denedim bakalim nasılsa bosanmissin ilk gorusmede yatacak miydin diye denedim de der adama ben burda neler okudum asla eve gitme asla asla aslaEvet evlerinde
Evet evlerinde
Aslında cinsellik açısından konuştuk bazı şeyleri ve mantıklı geldi. Biz epey uzak şehirlerde yaşıyoruz. Sırf cinsellik düşünecekse neden bu kadar uzak olan birini tercih etsin. Ayrıca arayıp ta bulamicak durumda olan biri değil tipi mesleği maddi durumu vs düşünülürse. Ama ben tabi ki tedbirli olucamBu yalanlara inanmayacaksın dimi
Adam seni sen olduğun için değil sadece cinsellik için istiyo senden başkasını da bulamamıştır ondan etkilendim ayaklarına yatıyo şimdi o sana değil şeyine düşkün
Üstelik ilk eşinden neden ayrılmış öğrendin mi
Evet evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?