Kızlar bi bakar mısınız

Siz kalabalık bir yerde buluşun bence şuan için karar vermişseniz ilk önerim bu.

Benim için telefonla görüştüğüm birinin cinselliği rahatça konuşması kesinlikle iğreti bir durum olur ve ben görüşmeyi bitirirdim. Sizin izlediğiniz yola göre ise kesinlikle temkinli olmalısınız. Davranışları tutarlı gelmedi bana. Ayrıca görüşünce de mutlaka neden cinselliği bu kadar konuşmak istediğini de bir sorun bence.

Bu arada aman aman inandırıcı da gelmedi konu ://

Evet haklısın kendime kızıyorum bazen açıkçası. Sanırım bu toparlandığım için değil boşlukta olduğum için. Belki de boşanmak isteyen karşı taraf olduğu için bu şekilde egomu tatmin etmeye çalışıyorum ama dikkatli olucam

Çok çok dikkatli ol hem de, çünkü sende saflık var gibi öyle anladım ben

Konu mu inandırıcı gelmedi yoksa Ada'mın tavrı mı. Sahte konu neden açayım psikopat mıyım ben

Annesiyle kahveye nerede içeceksiniz evde mi ?

Konu mu inandırıcı gelmedi yoksa Ada'mın tavrı mı. Sahte konu neden açayım psikopat mıyım ben
Adam inandırıcı değil zaten açıkçası, kendinizi bile bile ateşe atmayın.
Konu olarak da bazen sözlükçüler geliyor ya onlardan mı acaba diye düşünmedim değil. Çünkü garip tavırlar anlatılanlar.. :/

Bu yalanlara inanmayacaksın dimi
Adam seni sen olduğun için değil sadece cinsellik için istiyo senden başkasını da bulamamıştır ondan etkilendim ayaklarına yatıyo şimdi o sana değil şeyine düşkün
Üstelik ilk eşinden neden ayrılmış öğrendin mi

Hayir kesinlikle eve gitme bence daha ilk gorusmede niye eve davet ediliyorsun bir arkadaş demiş gerçekten saf bir insansin biraz gozunu ac arkadaşım yaa yine hüsran yasama bu adam sana birinin vesilesi ile tanistirildi degil mi soyle dusunuyorum birisi bana vesile olsa bir erkek ile tanışsam 1 2 tik daha dikkat ederim cunku arada biri var bu adam nasil sana ilk gorusmede ilsiki vs muhabbeti aciyor Allah tan yolda tanışmadin sonra boyleleri seni denedim bakalim nasılsa bosanmissin ilk gorusmede yatacak miydin diye denedim de der adama ben burda neler okudum asla eve gitme asla asla asla

Aslında cinsellik açısından konuştuk bazı şeyleri ve mantıklı geldi. Biz epey uzak şehirlerde yaşıyoruz. Sırf cinsellik düşünecekse neden bu kadar uzak olan birini tercih etsin. Ayrıca arayıp ta bulamicak durumda olan biri değil tipi mesleği maddi durumu vs düşünülürse. Ama ben tabi ki tedbirli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…