Can'ım zaten onun yaşadığı yere bir saat mesafede ablam yaşıyor. Gidince onunla da buluşucaz. Yani o kadar da ürkütücü bişey değil. Ailem görüşeceğimi biliyor. Bakalım hayırlısı. Olanları yazıcam burda. Umarım yanılmam.
Kızlar siz galiba çık fazla Türk filmi izliyorsunuz. Oldu olacak bir de gazozuma ilaç koyacak deyin olsun bitsin. Şaşırdım doğrusu. Benim de bi aklım fikrim var. Karşımdaki kişi de yaşını başını almış olgun biri.
Türk filmi değil , sizi cinsellik yok deyince gidiyor , bir süre sonra mesaj atıyor , unutamadım diye .Ne yaşadı da neyi unutamıyor , daha yüz yüze bile görüşmemişken..
Annesi ile kahve içme fikrinin tehlikelerini geçtim de çok gönüllü hemen anneyle görüşme durumu karşı tarafa olumlu gözükmez...
Bırakın önce o sizin annenizle görüşmek istesin , bir teklif edin bakalım ne diyecek...
Çevremde çok benim gibi boşanmış arkadaşlarım var.Hep tekrar evlenme arzusuyla bir sürü hayal kırıklıklarına uğradılar.
İnternetden evlilik sitelerinden yazışıp görüştüler. Aramayın bırakın zamanı gelince kendiliğinden karşınıza çıkı verir..
Bekarlığın keyfini çıkar , gez toz , kafanı dinle.
Ohhhh mis gibi...