Kızlar bi bakar mısınız

Tedbirli olacagim diyorsunuz
Adamın evine gitmekten bahsediyorsunuz
Bu adamla hala görüşmemiz bile hata
Ayrıca ilk eşinden neden ayrılmış öğrendiniz mi

Ay sevişmek istiyosan git evine seviş de bu adamla nasıl evlencen de nasıl güvencen.

Sanırım ilk evliliğinizden hiç ders almamışsınız... Ben anlamıyorum bu koca olsun çamurdan olsun merakını. İlla bir çobana mı ihtiyaç duyuyorsunuz da böyle sapık adamları aile erkeği diye hayatınıza alıyorsunuz. Sevişmediniz diye sizi her yerden engelleyip sonra çark eden adama mı güveniyorsunuz? Yazık vallahi.

Boşanır boşanmaz nasıl bir cesaretle insanlar hemen böyle ilşkiye başlıyor anlamıyorum. Bundan sonra ki kararlar iki değil bir kaç kere düşünülerek alınması gerekirken. Herkes bana sende "deli cesareti" var dediği halde ben yapamam.

Hele ki kadını bir cinsel obje, et yığını olarak gören, daha tanışır tanışmaz yatak odasına atmayı hesaplayan bir adamla asla. Ben o düşüncesinin değiştiğini sanmıyorum, taktik değiştirmiştir.

İstemem yan cebine koy gibi geldi bana, sen de istiyo gibisin, en azından korkmuyorsun is oraya gelirse de amaaaan yaparım gibi bir hava var sende
Aynen bencede birlikte olsam mi diye konu acamadin da sanki boyle bir konu actim gibi havan var illa birlikte olacaksan git sana kim ne diyebilir ama bu tarz küçük numaralari yutma eminim o kadin o gun o evde olmayacak ama adam oyle demeyecek ya onemli bir hasta olacak ya ona gidecek ya acil biri çağıracak oraya gidecek minareyi calan kilifini hazırlayacak yani

Hayır bir de o kocalardan canlarını zor kurtarıyorlar, can havliyle kaçıp boşanıyorlar, 2 yıl sonra başka bir kıroyu kollarına takmış oluyorlar. Vallahi anlamıyorum ben. Bir de evlenirse buraya kaynana kaynata derdi değil üvey kızım şöyle böyle diye de konu açacak haberi yok.

Adam bir mail ile kandırmış resmen. Ya adam onunla yatmayacak diye terk etmiş hödüğün biri. Neyine güveniyorsun bu adamın. Bu adam evlenilecek biri değil ama hadi evlendiler, Allah korusun dünya hali bu konu sahibi hasta oldu diyelim ciddi bir hastalığa yakalandı kapının önüne koyar demek ki.
Bazı kadınlar göz göre göre hata yapıyor sonrada kadere isyan ediyorlar, anlamıyorum gerçekten.

Demekki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer atasözünün sizin için geçerli olmadığını düşünüyorum. Hayır daha görüşmemiisiniz bile böyle birinden nasıl bu kadar etkilenebilrsiniz hayret doğrusu

2 yıl bile değil 2 ay önce boşanmış konu sahibi

Kızlar siz galiba çık fazla Türk filmi izliyorsunuz. Oldu olacak bir de gazozuma ilaç koyacak deyin olsun bitsin. Şaşırdım doğrusu. Benim de bi aklım fikrim var. Karşımdaki kişi de yaşını başını almış olgun biri.

2 yıl bile değil 2 ay önce boşanmış konu sahibi
Neee inanmıyorum yaaa hadi 2 yil olsa cinsellik icin istiyor bu hatun derimde 2 ay sonra baska biri hem de cinsellik temali biri bir dur yaa kalbinin acisi dinsin bu ne acele ex kocana nispet mi pesindesin

Madem aklınız fikriniz var bir dahaki sefere buraya yazıp bize sormazsiniz
O zaman

Valla sen hele bi git bakalim aklin fikrinle adama dur istemiyorum dediginde saan ne cevap verecek bence sen fazla yabancı film izliyorsun bu ulkede ne kadinlar ne kizlar öldüler boyle libido manyaklari yuzunden hadi git gel sonrasini sonra konusalim bu kadar güveniyorsun adama madem

Tamam görüştükten sonra mutlaka size yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…