9 ay bur evlilik bitirip yeni bir aska yelken açmaya erken bence yinedeEşimden 7 ay ayrı kaldım kızlar 2 ay önce resmen bitti
Merakla bekliyecegim canimTamam görüştükten sonra mutlaka size yazıcam
Niye buraya yazanların bi aklı fikri yok mu akılsız mı herkes
Bir kadına bu etiketi yaftalamak çok yanlış ama konu sahibi sevişmek istiyorsan git seviş, bir senaryonun arkasına gizleme.2 yıl bile değil 2 ay önce boşanmış konu sahibi
Zaten öyle bi niyetim olsa buraya yazmazdım. Tabi ki sevişirdim. Sizin yaptığınız da ayıp.Bir kadına bu etiketi yaftalamak çok yanlış ama konu sahibi sevişmek istiyorsan git seviş, bir senaryonun arkasına gizleme.
merhabalar konu sahibi..şu yorumu yapmadan edemedim..bu sizin ikinci evliliğiniz olacak yani adımlarınızı daha dikkatli atmalısınız.iyi bir yuva kurmak için temkinli olmalısınız.ama siz görünen köyü hala görmemezlikten geliyorsunuz.bence bu adam çok güvenilir biri değil.ikinci kez hayal kırıklığına uğramamanızı dilerim.
Boşandınız. Bi adam size ilk buluşmada beraber olabileceğinizi söylüyor. Olmayacağım diyince terk ediyor. Sonra aradan bir ay geçiyor. Sizi kaybetmek istemiyor. Hikayeler uyduruyor. Sizde buna inanıyorsunuz. Pes diyorum yani. Demekki yeterince boşanmanın Acısını yaşamamışsınız. Yeni dertlere ihtiyacınız var. Hayırlı olsun ne diyimMerhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum
Düzenleme 2: kızlar merhaba. Bu konu üzerinden bir ay geçti. O kişi beni unutamamış. Ben de onu her yerden engellemiştim. Bir hafta önce mail attığını fark ettim. Ve dayanamadım aradım. Konuştuk. Senden çok etkilendim unutamadım dedi. Açıkçası ben de ondan çok etkilenmiştim. Tabi ki cinsellik konusunu konuştuk. Bir daha konuyu açmicam seni kaybetmek istemiyorum dedi. Bir haftadır konuşuyoruz konu hiç açılmadı. Önümüzdeki hafta sonu görüşücez. Bu kez evlilikten falan bahsetmeye başladı. Görüştüğümüzde annesiyle birlikte kahve içebileceğimizi söyledi. Sanırım en de güveniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Bulamamıştır derken birileriyle görüşmüştür belki ama herkese bu şekilde yaklaştıysa o kızlar da arkasına bakmadan kaçmıştırAslında cinsellik açısından konuştuk bazı şeyleri ve mantıklı geldi. Biz epey uzak şehirlerde yaşıyoruz. Sırf cinsellik düşünecekse neden bu kadar uzak olan birini tercih etsin. Ayrıca arayıp ta bulamicak durumda olan biri değil tipi mesleği maddi durumu vs düşünülürse. Ama ben tabi ki tedbirli olucam
Öğrendim sorduğum tüm sorulara cevap veriyor. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor. Ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum. Tabi ki Tanicam önce. Emin olursam ailem de kabul ederse evlenebilirim. Henüz çok erken benim için de.Bulamamıştır derken birileriyle görüşmüştür belki ama herkese bu şekilde yaklaştıysa o kızlar da arkasına bakmadan kaçmıştır
Sen ilk eşinden neden ayrıldığını öğrendin mi sanırım daha önce de sordum ama bu önemli bi konu bence
Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum
Düzenleme 2: kızlar merhaba. Bu konu üzerinden bir ay geçti. O kişi beni unutamamış. Ben de onu her yerden engellemiştim. Bir hafta önce mail attığını fark ettim. Ve dayanamadım aradım. Konuştuk. Senden çok etkilendim unutamadım dedi. Açıkçası ben de ondan çok etkilenmiştim. Tabi ki cinsellik konusunu konuştuk. Bir daha konuyu açmicam seni kaybetmek istemiyorum dedi. Bir haftadır konuşuyoruz konu hiç açılmadı. Önümüzdeki hafta sonu görüşücez. Bu kez evlilikten falan bahsetmeye başladı. Görüştüğümüzde annesiyle birlikte kahve içebileceğimizi söyledi. Sanırım en de güveniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Temkinli olucam Can'ımEvettt hatırlıyorum okumuştum konunu.
Seni korkutmak istemem ama kesinlikle işi inada bindirmis ve istediğini almak için ugrasacak...
Kesinlikle ilk buluşmayı ve hatta bir kaç buluşmanizi dışarıda bir ortamda yapın derim..
Yaşadığın ikilemi anlıyorum sanırım bazı özelliklerinden dolayı aklına yattı olumlu düşünüyorsun ama yine de bu tip davranışları seni tedirgin ediyo eğer imkanın varsa sen onu evine çağır ailenle beraber görüşün hem yalnız kalmamış olursunuz hem de büyüklerimiz hayatta daha çok tecrübeli ve insan sarrafı bizim göremediklerimizi görürlerÖğrendim sorduğum tüm sorulara cevap veriyor. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor. Ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum. Tabi ki Tanicam önce. Emin olursam ailem de kabul ederse evlenebilirim. Henüz çok erken benim için de.
Can'ım zaten onun yaşadığı yere bir saat mesafede ablam yaşıyor. Gidince onunla da buluşucaz. Yani o kadar da ürkütücü bişey değil. Ailem görüşeceğimi biliyor. Bakalım hayırlısı. Olanları yazıcam burda. Umarım yanılmam.Yaşadığın ikilemi anlıyorum sanırım bazı özelliklerinden dolayı aklına yattı olumlu düşünüyorsun ama yine de bu tip davranışları seni tedirgin ediyo eğer imkanın varsa sen onu evine çağır ailenle beraber görüşün hem yalnız kalmamış olursunuz hem de büyüklerimiz hayatta daha çok tecrübeli ve insan sarrafı bizim göremediklerimizi görürler
Arkana bakmadan kaç derim. Sakın güvenme istediğini elde etmek adına oyun oynuyor aklında kalma sebebiniz seninle yaşayamadıklarıdır en azından ben öyle düşünüyorum inşallah sonu sizin için hayırlı olurMerhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Düzenleme :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?