- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
- Konu Sahibi tatlibelamm
-
Susmak vede konuşmamak en iyi yola getirme yoludur.SABIIIR.Madem o suçlu açmıyaydın telini.Kapat diyeceğine sen kapasaydın çaat diye.Oooffff of
ayet hadis paylaşmak için no alıp verme olayı çok saçma kusura bakmayın,şeytan bazen sağdan yaklaşıyor işte...
Esimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Yani bn demeye korktum aklını asla bulandırmak istemem ama bncede peşini bırakma.dindar insanlar arası boyle ayet hadis paylaşımı şeklınde başlıyr konuşmalar.yani izin verma tavrını koy. Başkası için sni üzmye hakkı yok
Canım çok üzgünüm ama ortada bir tuaflık var. Yani eşin senin başkası nedeni ile üzüldüğünü göre göre gönlünü alacağına bu şekilde devam ettirmesi normal değil. Bence bunun peşini bırakma. Bilirsiniz erkekler biraz doyumsuzdur. O kişiyede ilgi besliyor olabilir.
Yani bn demeye korktum aklını asla bulandırmak istemem ama bncede peşini bırakma.dindar insanlar arası boyle ayet hadis paylaşımı şeklınde başlıyr konuşmalar.yani izin verma tavrını koy. Başkası için sni üzmye hakkı yok
post: 38602347 .!.:İlerde evlendiğimde eşim trafından üzülmekten çok korkuyorum. Ve çok kişi bu durumdan müzdarip. İnsanlar neden bir kişiye bağlı kalamazlar ki.. özellikle erkeklerRabbim bana sadaklı birini nasip etsin Kadın olmak gerçekten çok zor.. Of Offf
Bu konuda ben olsam kız ile konusurdum. Sonucta kızda kocanın evli olduğunu bile bile yazıyor buda ayrı bir dengesizlik. Eşinle otur tekrar bir evli olduğunu ve sorumluluklarının olduğunu hatırlat. Empati kurmasını ve seni anlaması sağlaİste bnde bundan korkuyrm ya .s napAbilirim peki.s
Gercekten cok zorrr sewgiliykn bni uzmye kiyamzdi hedyeler alir suprz yprdi smdi ortada hc bisey yok ondanda gctm artik ya bni uzmsn ytr hmllk piskolojiside war bide bnde kndmi cok yanlz hssedyrm kynanma anltsam ona nler eder ama bn bsy demedm isten glsn anlr o zatn
Bu konuda ben olsam kız ile konusurdum. Sonucta kızda kocanın evli olduğunu bile bile yazıyor buda ayrı bir dengesizlik. Eşinle otur tekrar bir evli olduğunu ve sorumluluklarının olduğunu hatırlat. Empati kurmasını ve seni anlaması sağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?