- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi tatlibelamm
-
Sürründür.Ben dayanamiyrm yinede ama bu sefer gerçekten suçlu gelip oözür dilerse bile pek barismayi düşünmüyorum .s
Esimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Esimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Adam ne dese benimle bir daha muhattap olma demişsiniz. 13 yaşında falansınız sanırım?
Konuşturmaması isabetli olmuş; günlük hayatınızda da böyle konuşuyorsanız en kibar tabirle ciddiye alınmayacak kişi konumuna düşersiniz.Aynen erkeklere lafm yok binde tek bi arkdasmla knstrmz amcamn ogllrndan daymn ogllrndan ksknr knstrmz
İlerde evlendiğimde eşim trafından üzülmekten çok korkuyorum. Ve çok kişi bu durumdan müzdarip. İnsanlar neden bir kişiye bağlı kalamazlar ki.. özellikle erkeklerRabbim bana sadaklı birini nasip etsin Kadın olmak gerçekten çok zor.. Of Offf
huzurluyumben post: 38603569 .!.:bir kadinla ayet hadis paylasacakmis demek.
Sen de yedin mi ?
baslarim ben onun ayetine hadisine.
Sersem herif
Yok 22 yasndym ne dese bnle muhttp olma demdm bn seni ilglndrmz dynce ne deseydm peki
Yani yazdığınzdan anladığım -ki zorlandım baya anlamak için- her şeye triple karşılık veriyorsunuz. Sakin olun ve derdinizi düzgünce anlatmayı deneyin.
Fabrikadan bi kızın nosunu kaydettiğinden sonrasını anladım. Yahu ben böyle şeyleri okudukça evlenmek istemiyorum evli barklı adamsın kızın numarasının sende ne işi var? Kız ne kadar gurursuz ki evli erkeğe numarasını verebiliyor.. yazıklar olsun. Hamilesiniz ve size bunu yapmaya hakkı yok. Tek kelimeyle pesEsimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Fabrikadan bi kızın nosunu kaydettiğinden sonrasını anladım. Yahu ben böyle şeyleri okudukça evlenmek istemiyorum evli barklı adamsın kızın numarasının sende ne işi var? Kız ne kadar gurursuz ki evli erkeğe numarasını verebiliyor.. yazıklar olsun. Hamilesiniz ve size bunu yapmaya hakkı yok. Tek kelimeyle pes
Iş dolayısıyla numaranın olmasi buluşulması eyvallah ama ayet hadis paylaşmak içinmiş. Koca iş yerinden bu kıza mı kalmış ayet hadisi paylaşmak? Ha sosyal hayat adı altında iş hariç benim eşimle buluşacak kadının saçını başını yolar eline veririm bu benim fikrim.Evli barklı bir sürü adamda benim de numaram var, bazen whatsapp'tan bazen sosyal medyadan bazen de sms aracılığı ile görüştüğümüz konuştuğumuz da oluyor. İşi bir level atlatıp buluştuğumuz bile oluyor. Eşimin de aynı şekilde evli barklı kadınlarda numarası var onlar da haberleşiyorlar. Biz buna sosyal hayat diyoruz, alışın bence :)
Iş dolayısıyla numaranın olmasi buluşulması eyvallah ama ayet hadis paylaşmak içinmiş. Koca iş yerinden bu kıza mı kalmış ayet hadisi paylaşmak? Ha sosyal hayat adı altında iş hariç benim eşimle buluşacak kadının saçını başını yolar eline veririm bu benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?