kizlar bi bakin nolur

Adam ne dese benimle bir daha muhattap olma demişsiniz. 13 yaşında falansınız sanırım?

bir kadinla ayet hadis paylasacakmis demek.
Sen de yedin mi ?
baslarim ben onun ayetine hadisine.
Sersem herif

Aynen erkeklere lafm yok binde tek bi arkdasmla knstrmz amcamn ogllrndan daymn ogllrndan ksknr knstrmz
Konuşturmaması isabetli olmuş; günlük hayatınızda da böyle konuşuyorsanız en kibar tabirle ciddiye alınmayacak kişi konumuna düşersiniz.
Yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor üzgünüm.

adamin totosunu bastan itibaren kaldirmazsan, bastan taviz vermezsden akilli bir sekilde bunlar olmaz.
Ancak ki gercekten kotu ve ahlaksiz birine dusmediysen.
Ve tabi en onemlisi isin olmasi ve calisman.

Bastan itibaren burdaki bayanlarin yaptigi gibi, calisayim, aman yemegini enguzel sekilde hazirliyim, evi temizliyim, utusunu yapiyim, hatta agzina yemegini veriyim, her lafina agliyip zirliyim dersen o zaman tepene cikar.

Tepenize cikarmayin yahu bu adamlari bu kadar.
hepimiz seviyoruz kocalarimizi ama herkes haddini ve kendi deyerini bilsin anacim.

Bende ayni tepkiyi verirdim.
.birde yaptigin terbiyesizlik icinmi moralin bozuk falan demesi tuzu biberi olmuş..boyle seylerin uzatilmasi taraftari biri degilim ama karsimdakide benim neye tepki verdigimi iyice anlasin isterim net..

Fabrikadan bi kızın nosunu kaydettiğinden sonrasını anladım. Yahu ben böyle şeyleri okudukça evlenmek istemiyorum evli barklı adamsın kızın numarasının sende ne işi var? Kız ne kadar gurursuz ki evli erkeğe numarasını verebiliyor.. yazıklar olsun. Hamilesiniz ve size bunu yapmaya hakkı yok. Tek kelimeyle pes

Ustune gitme kendini geri cek...usteledikce simariyorlar..bir durum varsa kokusu cikar zaten yoksa erken kiskancliklarla adamlari biz o kafaya sokuyoruz

Evli barklı bir sürü adamda benim de numaram var, bazen whatsapp'tan bazen sosyal medyadan bazen de sms aracılığı ile görüştüğümüz konuştuğumuz da oluyor. İşi bir level atlatıp buluştuğumuz bile oluyor. Eşimin de aynı şekilde evli barklı kadınlarda numarası var onlar da haberleşiyorlar. Biz buna sosyal hayat diyoruz, alışın bence :)

Iş dolayısıyla numaranın olmasi buluşulması eyvallah ama ayet hadis paylaşmak içinmiş. Koca iş yerinden bu kıza mı kalmış ayet hadisi paylaşmak? Ha sosyal hayat adı altında iş hariç benim eşimle buluşacak kadının saçını başını yolar eline veririm bu benim fikrim.

Birinin saçını başını yolmak bir fikir değildir ama o kısmı geçeceğim.

Saçmasapan ''7 kişiye göndermezsen..'' içerikli bir mesajı bile eşinin kuzeninden gelince kıskanan bir kadın var ortada. Adam iş için lazım oluyor ya da iş arkadaşım diyemez elbette. Hadis, ayet diye saçmalamış o da.

Siz yine de kadının değil adamın saçını başını yolun bence. Sonuçta kadınla evli değilsiniz, eşinize güvenmiyorsanız onunla da evlenmemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…