- Konu Sahibi tatlibelamm
-
Kadının da saçını yolarım eşimin de. Bu devirde erkekleri sıkı tutmak lazım yoksa görüyoruz işte. Ben kimseye güvenemiyorum artık. Sanırım burayı okudukça iyice paranoyak oldumBirinin saçını başını yolmak bir fikir değildir ama o kısmı geçeceğim.
Saçmasapan ''7 kişiye göndermezsen..'' içerikli bir mesajı bile eşinin kuzeninden gelince kıskanan bir kadın var ortada. Adam iş için lazım oluyor ya da iş arkadaşım diyemez elbette. Hadis, ayet diye saçmalamış o da.
Siz yine de kadının değil adamın saçını başını yolun bence. Sonuçta kadınla evli değilsiniz, eşinize güvenmiyorsanız onunla da evlenmemelisiniz.
Ayet hadis bahane muhabbet şahane ayakları bence bu yönde bir arkadaşlık olsaydı bu denli tepki göstermezdi diye düşünüyorumEsimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Kadının da saçını yolarım eşimin de. Bu devirde erkekleri sıkı tutmak lazım yoksa görüyoruz işte. Ben kimseye güvenemiyorum artık. Sanırım burayı okudukça iyice paranoyak oldumbüyük konuşmayım ama eşim sosyal hayat adı altında hiçbir bayanla münasebet kuramaz
Kuzenini kıskanması konusunda sizinle hemfikirim bence de saçma ve gereksiz bir kıskançlık. Fakat bayan iş arkadaşında ayet hadis diye numarası olması konusunda toleranslı olamazdım sanırımBakın eşiniz rahat bıraktığınızda bir şeyler yapabilecek biriyse zaten sizi sevmiyordur.
Rahat bırakmak derken tasması yok insanların zaten de, partilerden partilere koşmasını kastetmiyorum- kastedebilirim de ama sizin için kastettiğim bu değil.-
Kuzeninden gelen random bir mesajı kıskanmak sadece insanı küçük düşürür, başka da bir işe yaramaz.
Teyze krizi galiba teyze kızı oluyor teyze kızı yani kuzeni eşine mesaj atamaz mı?Esimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Eşinize teyze kızı ''Bunu şu kadar kişiye göndermezsen, başına şu gelir.'' gibi bir şey göndermiş.
Ve siz bunu kıskandınız öyle mi?
Fabrikadan bi kızın nosunu kaydettiğinden sonrasını anladım. Yahu ben böyle şeyleri okudukça evlenmek istemiyorum evli barklı adamsın kızın numarasının sende ne işi var? Kız ne kadar gurursuz ki evli erkeğe numarasını verebiliyor..
yazıklar olsun. Hamilesiniz ve size bunu yapmaya hakkı yok. Tek kelimeyle pes
Hayr cnm tyze kzi bna gönderdi o dgl fabrikadan bi kizin nosunu almasni kiskandim
Evli barklı bir sürü adamda benim de numaram var, bazen whatsapp'tan bazen sosyal medyadan bazen de sms aracılığı ile görüştüğümüz konuştuğumuz da oluyor. İşi bir level atlatıp buluştuğumuz bile oluyor. Eşimin de aynı şekilde evli barklı kadınlarda numarası var onlar da haberleşiyorlar. Biz buna sosyal hayat diyoruz, alışın bence :)
Iş dolayısıyla numaranın olmasi buluşulması eyvallah ama ayet hadis paylaşmak içinmiş. Koca iş yerinden bu kıza mı kalmış ayet hadisi paylaşmak? Ha sosyal hayat adı altında iş hariç benim eşimle buluşacak kadının saçını başını yolar eline veririm bu benim fikrim.
Birinin saçını başını yolmak bir fikir değildir ama o kısmı geçeceğim.
Saçmasapan ''7 kişiye göndermezsen..'' içerikli bir mesajı bile eşinin kuzeninden gelince kıskanan bir kadın var ortada. Adam iş için lazım oluyor ya da iş arkadaşım diyemez elbette. Hadis, ayet diye saçmalamış o da.
Siz yine de kadının değil adamın saçını başını yolun bence. Sonuçta kadınla evli değilsiniz, eşinize güvenmiyorsanız onunla da evlenmemelisiniz.
Dayı/Amca oğlundan falan bir daha kıskanırsa, sen bana güvenmiyor musun? deyin.
Haklı olmayı öğrendikçe bir şeyler değişir belki. Aa dayı oğluyla birşeyler olabilir aramızda, kocam çok haklı diyorsanız zaten çözümü yok derdinizin.
Tabiki de hayr cnm bz kardeş gibi büyüdük çoğu binden büyük ewli ve çocukları war bayramda hosbulduk diye elini sktm dye neler etti bana
Eşinizin teyze kızının size mesaj atmasıyla konunun ne alakası var? Ya da nasıl bir sorun olabilir bu?
Sesli harfler kullanmadığınız için konunuz anlaşılmıyor.
Ekleme: Ve tabi ki noktalama işaretlerini de kullanmalısınız.
Esimle tartistim dun geceden beri kötüyüm .s teyze krizi bi mesaj atti resimli whatsapp dan dedim ki bu doğru mu hani bunu yapmayan şöyle olmuslu falan mesajlar wardirya dedi ki ver ben bi mesaj atym ona dedm atma yanlis anlayabilir sncta herkes ailesini tanir dedi bnle bida muhatap olma bu yüzden kuseceksen kus tamam dedim sonra baktim telefonuna fabrikadan bi kizin nosunu kaydetmiş dedim bunu niye kaydettin ayet hadis paylaşmak için dedi dedim mecburmusin ona atmaya o kiz dedim ewet dedi aticam iyi at sende bundan sonra bnle muhattap olma dedim arkami ddöndüm ağlayarak uyumusum bugünde molada aradi moralin mi bozuk dedi yok dedim niye bozuk olsun ne bilim dünkü yaptigin terbiyesizlikten dolayı olabilir dedi ben mi yaptim dedim ters ters konuşmaya dewam edecek misin benimle dedi o zaman kapa dedim sinirli bi şekilde bütün suçlu ben oldum yani kozlar bi akil serin nolursunuzz
Bak simdi öyle bi mesaji benim teyze kizi bana gönderdi o mesaja karsilik Esim teyzemin kizina kizacakti bende buna engel oldum ona sinirlendi benimle muhattap olma dedi ben fabrikadan kizin numarasini almasına sinirlendim
2 yazmış olduğunuz mesajı okur musunuz ilk mesajında teyze kızı mesaj atmış demişsiniz,durun ben şuna bir mesaj atayım dedim,atma yanlış anlaşılabilir dedi,ilk mesaja göre benimle bir daha konuşma diyen sizsiniz,2 mesajda ise tam tersini yazmışsınız.
Psikopat mi esin ya hem seni akrabalarndan kskaniyo hmde ayet paylasmak gibi scma sapan bi bahaneyle bi kkzn numarasini aliyor kusura bakmada esin cok dengesizmis ama yaTabiki de hayr cnm bz kardeş gibi büyüdük çoğu binden büyük ewli ve çocukları war bayramda hosbulduk diye elini sktm dye neler etti bana
Psikopat mi esin ya hem seni akrabalarndan kskaniyo hmde ayet paylasmak gibi scma sapan bi bahaneyle bi kkzn numarasini aliyor kusura bakmada esin cok dengesizmis ama ya
Eşimin tyze kzndan gelmedi mesaj bnm teyze kizndan bana geldi teyze kizindan glse niye kiskanym ki o kadarda yobaz biri değilim ben esime guvenmesem zaten ewlnmezdm ben ama iki yillik ewliligmzde yeni oluyor boyle birsey
Tabiki de hayr cnm bz kardeş gibi büyüdük çoğu binden büyük ewli ve çocukları war bayramda hosbulduk diye elini sktm dye neler etti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?