kizlar bi bakin nolur

Kadının da saçını yolarım eşimin de. Bu devirde erkekleri sıkı tutmak lazım yoksa görüyoruz işte. Ben kimseye güvenemiyorum artık. Sanırım burayı okudukça iyice paranoyak oldum büyük konuşmayım ama eşim sosyal hayat adı altında hiçbir bayanla münasebet kuramaz

Dayı/Amca oğlundan falan bir daha kıskanırsa, sen bana güvenmiyor musun? deyin.
Haklı olmayı öğrendikçe bir şeyler değişir belki. Aa dayı oğluyla birşeyler olabilir aramızda, kocam çok haklı diyorsanız zaten çözümü yok derdinizin.

Ayet hadis bahane muhabbet şahane ayakları bence bu yönde bir arkadaşlık olsaydı bu denli tepki göstermezdi diye düşünüyorum

Bakın eşiniz rahat bıraktığınızda bir şeyler yapabilecek biriyse zaten sizi sevmiyordur.

Rahat bırakmak derken tasması yok insanların zaten de, partilerden partilere koşmasını kastetmiyorum- kastedebilirim de ama sizin için kastettiğim bu değil.-

Kuzeninden gelen random bir mesajı kıskanmak sadece insanı küçük düşürür, başka da bir işe yaramaz.

Kuzenini kıskanması konusunda sizinle hemfikirim bence de saçma ve gereksiz bir kıskançlık. Fakat bayan iş arkadaşında ayet hadis diye numarası olması konusunda toleranslı olamazdım sanırım

Teyze krizi galiba teyze kızı oluyor teyze kızı yani kuzeni eşine mesaj atamaz mı?

Aynen cnm o kizda nisanlanacakmis

Hayr cnm tyze kzi bna gönderdi o dgl fabrikadan bi kizin nosunu almasni kiskandim

Eşinizin teyze kızının size mesaj atmasıyla konunun ne alakası var? Ya da nasıl bir sorun olabilir bu?

Sesli harfler kullanmadığınız için konunuz anlaşılmıyor.

Ekleme: Ve tabi ki noktalama işaretlerini de kullanmalısınız.

Ben boyle sosyal hayati fln kldramm

Bnm fkrmde bu

Eşimin tyze kzndan gelmedi mesaj bnm teyze kizndan bana geldi teyze kizindan glse niye kiskanym ki o kadarda yobaz biri değilim ben esime guvenmesem zaten ewlnmezdm ben ama iki yillik ewliligmzde yeni oluyor boyle birsey

Tabiki de hayr cnm bz kardeş gibi büyüdük çoğu binden büyük ewli ve çocukları war bayramda hosbulduk diye elini sktm dye neler etti bana

Tabiki de hayr cnm bz kardeş gibi büyüdük çoğu binden büyük ewli ve çocukları war bayramda hosbulduk diye elini sktm dye neler etti bana

O zaman eşinizle birbirinizi bulmuşsunuz.

Bir kişi de tamamını anladım demedi ama hala olayı düzgün bir şekilde yazarak anlatmıyorsunuz.

Bak simdi öyle bi mesaji benim teyze kizi bana gönderdi o mesaja karsilik Esim teyzemin kizina kizacakti bende buna engel oldum ona sinirlendi benimle muhattap olma dedi ben fabrikadan kizin numarasini almasına sinirlendim

Bak simdi öyle bi mesaji benim teyze kizi bana gönderdi o mesaja karsilik Esim teyzemin kizina kizacakti bende buna engel oldum ona sinirlendi benimle muhattap olma dedi ben fabrikadan kizin numarasini almasına sinirlendim

2 yazmış olduğunuz mesajı okur musunuz ilk mesajında teyze kızı mesaj atmış demişsiniz,durun ben şuna bir mesaj atayım dedim,atma yanlış anlaşılabilir dedi,ilk mesaja göre benimle bir daha konuşma diyen sizsiniz,2 mesajda ise tam tersini yazmışsınız.

İkincide olaya aciklik getirdim ben olay ikinci deki gibi fabrikadaki koza mesaj atma deneme rağmen seni ilgilendirmez demesine kizdim ben ilkinde galiba yanlis anlasildim

Psikopat mi esin ya hem seni akrabalarndan kskaniyo hmde ayet paylasmak gibi scma sapan bi bahaneyle bi kkzn numarasini aliyor kusura bakmada esin cok dengesizmis ama ya

Psikopat mi esin ya hem seni akrabalarndan kskaniyo hmde ayet paylasmak gibi scma sapan bi bahaneyle bi kkzn numarasini aliyor kusura bakmada esin cok dengesizmis ama ya

.s kiz arkadaşlarla bile konusturmuyo eşleri yanlis anlar diye diyorum diyo e peki bende senin eşinim benim yanlis anliycagimi dusunmedin mi .s

Eşimin tyze kzndan gelmedi mesaj bnm teyze kizndan bana geldi teyze kizindan glse niye kiskanym ki o kadarda yobaz biri değilim ben esime guvenmesem zaten ewlnmezdm ben ama iki yillik ewliligmzde yeni oluyor boyle birsey

Peki o zaman eşiniz o kadar da yobaz biri mi? demek istemiyorum ben.

Ama bundan sonra böyle bir şey olursa "bana güvenmiyor musun?" deyin sonra susun diye tekrarlayayım.
Başka türlü kendi iç sıkıntınızdan kurtulamayacaksınız, ikiniz de aşırı kıskançlık yapıyorsanız sorun çıkmaz, o yapıyor size yaptırmıyorsa sorun çıkar, onun verdiği karşılığı kullanın ki anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…