- Konu Sahibi Hayalperest5
-
dınımızde kocanın her dedıgını yapmamız gerekıyor dıye bırsey yok !!!Yanliş anladınız ben o kafada degılım eşim o kafada . Dinizmide oyle kocanın dedıgını yapmak gerekıyor ama kocada söylenmesini bilecek gönül alacak . Ben zaten bıraz dik kafalı olduğum ıcın kavga edıp duruyoruz işte
Ağzın bal yesin bacimmmmkadın olarak degıl!!!! es olarak yapmamız gereken yukumlulukler var karsılıkl
dınımızde kocanın her dedıgını yapmamız gerekıyor dıye bırsey yok !!!
nisa suresını ac oku kadın haklarından bahseder
kadın ev ısı yapmak zorunda degıl emzırmek zorunda degıl emzırırse sut parası vermelı eşi gıbı kocanın sorumlulukları vardır
nisa suresınde kadın hakları cok agırdır ve cok degerlıdır
rıca ederım okuyun arastırın yahu kulaktan dolma bılgılerle
kadın razı olmazsa kocasıda cennete gıremıyor
kadın olarak degıl!!!! es olarak yapmamız gereken yukumlulukler var karsılıklı
dınımızde kocanın her dedıgını yapmamız gerekıyor dıye bırsey yok !!!
nisa suresını ac oku kadın haklarından bahseder
kadın ev ısı yapmak zorunda degıl emzırmek zorunda degıl emzırırse sut parası vermelı eşi gıbı kocanın sorumlulukları vardır
nisa suresınde kadın hakları cok agırdır ve cok degerlıdır
rıca ederım okuyun arastırın yahu kulaktan dolma bılgılerle
kadın razı olmazsa kocasıda cennete gıremıyor
kadın olarak degıl!!!! es olarak yapmamız gereken yukumlulukler var karsılıklı
Ayrıca kocam maneviyatlı değil diye konu açmışsınız namaz felan hep yarım ama kadının görevlerine gelince tam tekmil heralde??
bazı kadınlar duydukları sözü araştırmadan körü körüne inanıyor değil mi ?Dinimiz kadın-erkek ilişkileriyle ilgili sadece erkeğe itaat edin diye mi buyurmuş? Ben niye öyle bilmiyorum, dinsiz miyim neyim....
Ya o dövmek yok olurmu öyle şey ben araştırdım bin alim çevirdiyse hepsi isine geldiği gibi çevirmiş kimi dövün demiş,kimi evleri ayırın bi sure demiş,kimi cercople ince ot ile hafifçe vurun demiş kimin ne isine gelirse Türkçeye öyle çevirmiş dövmek yokBen yeni başladım ama hiç emzirmekle yemek yapmakla ilgili birsey okumadım dövmek dahi var
Emzirmek yemek yapma ev temizliği falan nerde yazıyo tam olarak
Yanliş anladınız ben o kafada degılım eşim o kafada . Dinizmide oyle kocanın dedıgını yapmak gerekıyor ama kocada söylenmesini bilecek gönül alacak . Ben zaten bıraz dik kafalı olduğum ıcın kavga edıp duruyoruz işte
islamda kadın hakları ıcınde yer alır aslında bunla karsılasmıs olman gerekırdıBen yeni başladım ama hiç emzirmekle yemek yapmakla ilgili birsey okumadım dövmek dahi var
Emzirmek yemek yapma ev temizliği falan nerde yazıyo tam olarak
Kesinlikle katılıyorum. Din bir, siyaset iki. Bu ikisini taraf tutmayan,herhangi bir kesime bağlı olmayan tarafsız kaynaklardan araştırmak, özümsemek lazım. Allah bize akıl vermiş, gerisi bize bağlı.bazı kadınlar duydukları sözü araştırmadan körü körüne inanıyor değil mi ?
sonra da dinimizi öcü gibi algılatıyorlar
tabiki kadının eşine görevleri kadar erkeğin de kadına görevleri var hatta dinimiz de kadının yeri çok çok daha değerli
keşke dinimizi başkasından duyarak değil de kurandan öğrenseler hayat ne güzel olurdu
Ya o dövmek yok olurmu öyle şey ben araştırdım bin alim çevirdiyse hepsi isine geldiği gibi çevirmiş kimi dövün demiş,kimi evleri ayırın bi sure demiş,kimi cercople ince ot ile hafifçe vurun demiş kimin ne isine gelirse Türkçeye öyle çevirmiş dövmek yok
elbette ilk emir bile okuKesinlikle katılıyorum. Din bir, siyaset iki. Bu ikisini taraf tutmayan,herhangi bir kesime bağlı olmayan tarafsız kaynaklardan araştırmak, sindirmek lazım. Allah bize akıl vermiş, gerisi bize bağlı.
tabıkı hayırYazarken çeşitli hadislerle Kuran'ın kendisini karıştırıyosunuz bence
Ev değil yatak, uyarın olmadı yatakları ayırın olmadı dövün, kim nasıl yorumlar bilmem ben sadece Kitabı dikkate alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?