bir sekilde hallediyorlardir sen nerden biliyorsun hicbirsey yasamadiklarini:jeyyar:
50 üzeri annem yaşlarında
halledilebiliyor olabilirler ama cinsellikte bir bölüm eksik...şöyle sorayım kadın yatalak olsa yani yatağa bağlı olsa hareket edemeseydi...ay soruma bak yaa
ama kızlar bq
azı kadınlarda varki asıl cinsellik onlar için olmazsa olmaz çok duyuyom burda bunu buara
şuana kadar bu konuya biçok kadın yazdı birtanesi bile demediki önce cinsellik olmazsa olmaz
50 üzeri annem yaşlarında
ama kızlar bq
azı kadınlarda varki asıl cinsellik onlar için olmazsa olmaz çok duyuyom burda bunu buara
kaydirigubbakcemile3 sanmam ya kaydirigubbakcemile3ne yani 5 çocuğu olanlar cinsellik yaşamıyomu
oho menapoza bile girmis cikmistir:hulya:
30 yaslarinda sorsaydin baska cevap alirdin
şuana kadar bu konuya biçok kadın yazdı birtanesi bile demediki önce cinsellik olmazsa olmaz
bak bu doğru işte evli olupta eşi bu yönden kadını tatmin etmediği için eşini aldatan kadın çok var hatta eşi bunu bildiği halde göz yumuyormuş görmezden geliyo ben bu gibi olayları çok duydum a.s
b uyur cnm ben gibi okuyan çok burda bukonuları benim her dedgime ters çıkmana gereky okkkkk
bu cok buyuk ahlaksizlik eger kisi cinselligi on planda tutuyorsa bosansin adam gibi gitsin istedigiyle yatsin kalksin aldatmak cok adice sonra karisinin yada kocasinin yuzlerine nasil bakabiliyorlar boyle insanlar
canım benim bahsettiğim kocada biliyo ama sesini çıkarmıyo sebebini bende hala çözemedim bir erkek nasıl buna katlanır
benim evliliğimde cinsellik olmadan asla olmaz.olursa da eşimi aldatma yoluna asla gitmem.yapacağım şey eşimle yolumu ayırmak olur.cinselliğin olmaması evliliğik kurumunun bence işleyişini bozar.erkek için ne kadar öenmliyse biz kadınlar için de o kadar önemlidir.en azından benim için öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?