Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

halledilebiliyor olabilirler ama cinsellikte bir bölüm eksik...şöyle sorayım kadın yatalak olsa yani yatağa bağlı olsa hareket edemeseydi...ay soruma bak yaa

eflatun bosver bence mümkün degil, libido tavan yapinca sinirler gerilir cift zaten birbirini yer öylede böylede yürümez

görümcense bisekilde hallediyordur, kadinlara illa erkek gerekmiyor fazla acik yazamiyorum
ama erkekler icin cok zor ,zaten onlara bahane olsun

sinir oluyorum şu erkek kadın ayrımına bu konuda o zaman kadınlarda beklemesin hem bi erkek eğer bi gün bi hastalıkdan dolayı yapamasa karısı da o zaman ona dese ki aa ben cinsellik olmadan yapamam boşanmam ama başka erkeklerle olabilir dese öldürürler belmaz:

ama kızlar bq
azı kadınlarda varki asıl cinsellik onlar için olmazsa olmaz çok duyuyom burda bunu buara

bak bu doğru işte evli olupta eşi bu yönden kadını tatmin etmediği için eşini aldatan kadın çok var hatta eşi bunu bildiği halde göz yumuyormuş görmezden geliyo ben bu gibi olayları çok duydum a.s

bu cok buyuk ahlaksizlik eger kisi cinselligi on planda tutuyorsa bosansin adam gibi gitsin istedigiyle yatsin kalksin aldatmak cok adice sonra karisinin yada kocasinin yuzlerine nasil bakabiliyorlar boyle insanlar

b uyur cnm ben gibi okuyan çok burda bukonuları benim her dedgime ters çıkmana gereky okkkkk

bana mı dedin ?ben senin her dediğine ters çıkmıyorum arkadaşım banadediysen eğer..burada sohbet ediyos,sohbet de çok güzeldi gerilmeden keyif aldım ben.oradan göremiyosun tabi yüzümü :)hadi iyi geceler canım

bu cok buyuk ahlaksizlik eger kisi cinselligi on planda tutuyorsa bosansin adam gibi gitsin istedigiyle yatsin kalksin aldatmak cok adice sonra karisinin yada kocasinin yuzlerine nasil bakabiliyorlar boyle insanlar

canım benim bahsettiğim kocada biliyo ama sesini çıkarmıyo sebebini bende hala çözemedim bir erkek nasıl buna katlanır

negüzel şimdi gördüm gülen bir güzel yüz orda ben burdayım buarada iyi gecelerr

Son düzenleyen: Moderatör:
benim evliliğimde cinsellik olmadan asla olmaz.olursa da eşimi aldatma yoluna asla gitmem.yapacağım şey eşimle yolumu ayırmak olur.cinselliğin olmaması evliliğik kurumunun bence işleyişini bozar.erkek için ne kadar öenmliyse biz kadınlar için de o kadar önemlidir.en azından benim için öyle.

canım benim bahsettiğim kocada biliyo ama sesini çıkarmıyo sebebini bende hala çözemedim bir erkek nasıl buna katlanır

hakikaten ya adam bunu nasil onuruna yedirebiliyor acaba

mesela benim bir rahatsizligim olmus olsa artik diyelim ki cinsel yonden esimi tatmin edemiyorum ona bosanmayi ben teklif ederim gidip beni aldatmasin desin ki hayatim bu boyle olmuyor hic gocunmam bosanirim ama arkamdan is cevirmesi beni yikar.

Leynn adam sex yapmıyo diye boşancan mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…