Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

Aslında en iyisi böyle gereksiz sorular sorup da kafa karıştırmamak ama kadın milleti işte nerden aklına geliyorsa geliyor.
Açıkçası ben böyle bir soru sorma ihtiyacı duymam.
Ama bu cinsel sorun ömür boyu sürecek bir şeyse de boşanılmasına çok karşı değilim.
Daha birkaç hafta önce bu arz sorunu olan bir arkadaşımıza pek çoğumuz "Böyle hayat geçmez, boşan" demedk mi?

Ne kadın ne erkek için cinsellik olmadan evlilik, evlilik olmaz, biricik_06' nın dediği gibi evcilik olur bayanssulusmile
Zaten böyle bir problem ortaya çıktığında rahatsızlanan taraf psikopatlaşmaya başlar, o "sarılsın yeter" denecek adam/kadın başka adama/kadına dönüşür.

bence de erkek gözüylen bakacak olursak önemli zaten belirli bi zamandan sonra aşk kalmıyor sevgide alışkanlıktan ve mecburiyetten eşim bana böyle deseydi kırılmazdım ve kafamada takmazdım o kadar önemli deil cinsellik olmazsa olmazları erkeklerin ki haklılar da

valla evlilikte cinsellik çok önemli. ömür boyu evliolup cinsel hayat olmadan yaşanmaz. benim kocamda böyle bir şey olsa , üzgünüm ama ayrılırdım. ha aldatmazdım o ayrı. ama boşanırdım.erkekler içinde aynı şey geçerli olmalı.
bir arkadaşımın kızkardeşi eşini çok severek evlendi. ama adamda problem olunca yanii cinsellik olmayınca ayrıldı. en doğrusunuda yaptı..

eşimde böle bı sorn olsaydı ben boşanırdım
bende böle bı sorn olsaydı o da boşanabılır
bnda hıc kırılcak bı taraf yok sevgı cok farklı cınsellık cok farklı
bı ıhtıyaç

bir süre evli olup daha sonradan bir sorun nedeniyle cinselliği yaşayamasaydık evet eşim sabrederdi felan ama hiç cinselliği yaşamamak çok zor. bence eşlerimiz bizi cinsel bir obje olarak görümüyorlar. sevdiğin bir insanı istemek kadar doğal bişey yoktur. erkekler bu konuda iradesizler. kadınların durduk yere böyle sorular sormaları erkekelri çileden çıkartıyor bazen sinir olacağımızı bile bile gıcık cevaplar veriyorlar.

adam dürüstçe cvp vermiş...
hayatı boyunca cinsellik olmadan düşünülemez bence bi erkek için... o an aklından geçeni söylemiş büyütülecek bişey de yok bence...

Benim ki de ASla dedi..
sonbucta biz birbirimizi sevdiğimiz için hayatımızı birleştirdik..
Cinsellik olmazsa birbirimizden mi vazgececeğiz..
Elim kimsenin eline değemez senden baska dedi..
bunu adım gibi de biliyorum zaten

Kimse kusura bakmasın ama aslaaaa boşanmam karıcığım sen benim herşeyimsin, varsın seks olmasın sen ol diye cevap veren kocaların tamamen politik cevap evrdiğini düşünüyorum.
adam deseki kusura bakma ama boşanırdım; kavga etmeyecek kaç kadın var. adam durduk yere kavgayı niye göze alsın ki

kocama böyle bir soruyu sonmam çünkü o da aynı politik yalanı söyler.
o bana sorsa bende aynısını söylerim.

ama açık ve net ben boşanırım.
cinsellik olmadan evlilik olmaz.
yalnız cinsel ilişki değil cinsellik olmadan olmaz. sevişmenin olmadığı evlilik benim için yürümez.
belki dokunarak sevişirsin, belki konuşarak, belki de ilişki yaşayarak; ama mutlaka sevişirsin.
eğer arzu bittiyse; arzu bitmeyip bastırmak zorunda kalmışsan bana gçre çatlaklar başlamıştır..

ya şurdanda analrız gebeyken doğum falan 10 ayı buluyor ozamna kadar bile dayanmıyorlarki cinsellik erkekler için çok önemli eşimede sordum çok önemli dedi

dayanmıyorlar derken??
7 ay gebeliğim sürdü, 4 ay da çocuğumla birlikte hastanelerdeydim.
dayandı, dayanmak zorunda kaldı, benimle nikahlı olduğu sürece başka şansı yoktu.

böyle uç sorular evlilik hayatında tehlikeli,olmaz boşanrdım dese kavga sebebi,yok olmasada olur diyen erkeklerin %70 i eşinin içini rahatlatmak için böyle söylüyor. Biz bayanlar sevmediğimiz,duygusal bağımız olmayan biri ile bırakın cinselliği sex i elni bile tutamayız,midemiz kaldırmaz. Amaaaa erkeklerin beyninin çalışma şekline göre sex önemli bir ihtiyaç ve eylem,erkekler sevgisiz de sex yapabiliyorlar,öyle olmasaydı hayat kadınları yada genelevler olur muydu? ben evlilikte böyle tehlikeli sorular sorulmasına,böyle uç noktalrda dolaşılmasına karşıyım,hem erkeği yalana teşvik ediyor hem de böyle beyninizi kurcalıyor. Acaba boşarmıydı,kuma mı getirir di,mtres mi tutardı kendi kendinizi yer durursunuz.

Nadif aynen katılıyorum sana olmadan böyle bir soru sorarsanız rahatlatmak için olmasada olur sex der. ama asıl dusunceleri olucagını sanmıyorum. bilmiyorumkismile

cinsellik evlilik için çok çok önemlidir.. kimse kendini kandırmasın... evlilik terapistlerinde soluğu alan çiftlerin sorunlarının altında yatan nedenlerin çoğunun cinsellikten kaynaklandığını okumuştum ki katılıyorum ben buna. Tabi ki evlilik için herşey cinsellik değil. Ama evliliğe kattığı ya da evlilikten aldığı şeyler yadsınamaz...

Bildiğim kadarı ile cinsel ilişki kuramamak boşanma sebepleri arasında kabul ediliyor..
He hoş mu? Elbette değil..
Ama siz de bir düşünün; vajinusmus ya da aseksüel değilseniz cinsellik yaşamadan ömrünüzü geçirmek ister miydiniz?
Ayrıca cinsel haz sadece vajinal ilişki anlamında yorumlanmamalı,birbirini mutlu etmenin o kadar çok yolu var ki..

şeytan dürtükledi sevgili kozalağıma sordum bu soruyu verdiği cevap; "hayatım şimdi desem ki yaw olur mu öyle şey sex olmasa da olur,aynı yastığa baş koyuyoruz o yeter bana,yalan söylemiş olucam ve sen anlayacaksın yalan söylediğim için en az üç gün evden uzaklaştırma cezası vereceksin. Sex önemli evlilikte olmazsa olmazlardan desem diyceksin ki demek ki sen beni sevmiyorsun,sex hayatımız olmasa beni aldatacaksın yada terkedeceksin,cezam yine günlerce evden uzaklaştırma alıcam. İşiniz yok mu sizin böyle şeyleri kuruyosunuz kafanızda. Ne sen böyle bir soru sormuş ol ne de ben duymuş olayım. Yazık değil mi bize böyle zor durumda bırakıp cezalandırıyorsunuz.” oldu. Şimdi ben bu kozalağı ne yapayım,dürüst olduğu için teşekkür mü edeyim,yoksa bayanlara garipsiniz dediği için anasının evine mi yollayayım?

:roflol:çok güzel ve doğru bir cevap vermiş aslında tebrik ederimvereliniortak

evli değilim nişanlıyım ama nişanlıma yada evli olsaydım kocama sormaya gerek bile duymazdım bu soruyu. Çünkü cinselliğin çok önemli olduğunu bende düşünüyorum. Cinsel yakınlık kurulmayan bi evlilikte ister istemez sorunlar çıkacağını düşünüyorum. Her ne kadar önemli değil boşanmam denilsede gerçekten mutlu olunabileceğine de inanmıyorum. Ha diyeceksiniz mutluluk cinsellikmi? Tabiki hayır. Mutluluk paylaşımlarla olur bence. Evlilikteki en büyük paylaşımda cinsellik yani hem kendin mutlu olup hem karşındaki sevdiğin insanı mutlu etmek için çabalamak bence. Nasılki sohbet edemediğimiz, konuşamadığımız, bişeyler paylaşamadığımız bir eş bir zaman sonra çekilmez hale gelirse direkt cinsellik olarak düşünmeden aşkımızı,arzumuzu,isteklerimizi paylaşamadığımız bir eşde öyle olurdu bence.Bu kadın olsun erkek olsun iki taraf içinde geçerli...

ben 5.5 ay vajınısmustum
gıtmedıgımız doktor hoca anestesıcı kadın dogumcu psıkıkolog
psıkıyatrı kalmamıstı
en son bosanalım dedım asla dıye cevp verdı
bır gun suratım avurmadı cınsel ıstegını
sen ıyılesmesende ben gene senın kocan kalıcam dedi
benmlen o işi yapmak için deil
sevdiği için evlendıgını söledi
ıyılestım kanamam cok oldu mıkrıop kaptım gene yatamadık 2 3 ay cıvarı gene sorun etmedi

adam korkmuş senden canım ya
adam ceza alacağım diye yorum bile yapamamış,
bu kadar ceza vermeyin eşlerinizee yazık yaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…