Kizlar bir sey söyleyin. Ben aptal miyim?

evet aynen dediginiz gibi alttan aldikca daha saldirganlasiyor, o saldirganlastikca ben panik olup daha cok hata yapiyorum. Atilmayi goze alip bugun sayip doktum:) nasil rahatladim ve kadin inkar etmiyor bir de diretiyor hala :) yalniz ses kaydi aklima gelmedi

evet Almanyadayim ve kadinin yalniz benimle degil herkesle bir sorunu var. sanki narsistik kisilik bozuklugu gibi geliyor bana. O hata yapinca cok stresi var, zamani yok oluyor ama biz hata yapinca acaba gerizekali olabilir misiniz? Bir de pek hasta oldugunu dusunmuyorum cunku kime nasil davranacagini cok iyi biliyor:) bagirdigi kisiler hep kendi altinda calisanlar :))

Yazdiklariniza cok tesekkur ederim.

kadini aradim, baska yaptigim isi gosterdim bayildi sonra tartismayi baslatip icimdekileri saydim doktum.

Dedigi seyler sunlar:

- evet zekani sorguladim, ama bu bir hakaret degil.
- evet benim anlattigimi normal zekadaki bir insanin kavramasi gerekir
- cok hassas, cok alingansin
- eger uslu olursan, benden cok sey ogrenirsin
- sen bu is icin para aliyorsun
- hayat tozpembe degil
- sorun bende degil sende

bir de herseyi soyledi ve dediki hadi ise devam edelim, yani bana soz hakki bile vermeyecwkti.

bende sinirlendim o oyle olmaz boyle olur dedim, bi guzel icimi doktum.

yarin patronum, ben o ucumuz konusucaz bakalim

ama nasil rahatladim isten cikarilsam bile umrumda degil

simdiki hedefim hic biriktirmwden o anda soyleyip cekilmek, simdi bunu ogrenmeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…