Herhangi bir nörolojik veya mental hastalığı olabilir mi acaba sizin bilmediğiniz? Belki bu yüzden uzun yıllardır işten çıkarmıyorlardır.
Çok benzer bir olay benim de başıma geldi. Bir laboratuara girmiştim stajyer olarak. Supervisorımın iletişim kurma becerisi sıfırdı, ne kendi dediği anlaşılıyor ne benim dediğimi anlıyordu. Sonra da aksaklıklar çıkınca haksız yere beni azarlayıp duruyordu. 3 hafta dayanabildim anca, sonra istifa ettim. Patronum da bana çok anlayışlı davranmıştı konuşmaya gittiğimde, istersem aynı yerde kalabileceğimi, birimimi değiştirip beni başkasıyla çalıştırabileceğini söylemişti. Adamın herkesle sorunları vardı, benim gibi düşünmeyen kimse yokken neden 20 yıldır burada çalışıyor diye düşünüyordum ki sonradan öğrendim meğer otizmliymiş ve kalıcı kontratı olduğu için işten çıkarılamıyormuş. Almanya’da bu gibi durumlardaki bireylere ayrıcalık tanıyorlar sanırım yaşadığım bu olaydan anladığım kadarıyla. Siz hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama belki böyle bir şey olabilir diye düşündüm.