- Konu Sahibi kelebekbuket
-
Benim bir tane var kullanıyorum gayet de memnunum ilk başta düşer sürekli çekmek zorunda kalırım sandım ama düşmüyor hiç eğer tam bedenine göre alırsan hiç düşmüyor ve çok rahat ama denemeden alma derimİnternette bir com reklamda görüyorum . Şu askısız göğüse yapışan ve ayarlanabilir sütyenlerden ama gerçekten ise yarıyor mu diye merak ediyorum. Omzu açık kıyafet çok seviyorum bana böyle bir şey çok lazım kullanan oldu mu acaba ? Teşekkür ederim.
Neyden bahsettiğinizi tam olarak anlamadim ama arkasi yoksa hicbir askisiz sutyen ise yaramıyor. En azindan bende yaramadi. Ben pentiden etrafi silikonlu straplez sutyen almistim bu isler icin. Cok memnun kaldim. Askıli da askisiz da kullaniliyor. Tabii sirt dekoltesi icin uygun degil. Normal anam babam straplez sutyen çünkü. Askisiz ama hic kayma yapmiyor. Tabij cup ölçüleriniz büyükse bilemem. Buyuk memede daha zor kullanımları.
Ben de kullandım yapışıyor gayet de uyguna aldım straplez. Ama bazen düşük gösteriyor elbisenin içinde. Omzu acık olunca belli olmasın diye giyiyorum. Pierre cardin sen aldım ben.
Avrupa netvorking yaz canım öyle cıkıyorTeşekkür ederim bir bakayım Pierre Cardinden
Avrupa netvorking yaz oradaki ürünlere bak canım çok kaliteliler. Ben oradan aldım bahsettiğin tarzda da var. Her ürünümü oradan alıyorum. Arkadaşlarıma da alıyoruz herkes hayran kalitesine.
Rica ederim canım hemen hemen her ürünü aldım merak ettiğin olursa elimde varsa resmini atarımHiç Duymamiştim oraya da bakayım iyi ki sormuşum teşekkür ederim.
Evet sirti yok bu bahsettigimin angle breast diye geçiryor nette göğüs epey büyük
Çok tatlısın ki benim göğüs büyük ama umarım ise yararRica ederim canım hemen hemen her ürünü aldım merak ettiğin olursa elimde varsa resmini atarım
Değişik bir şey her yerde de karsima çıkıyor ama güvenemedimSimdi baktim googledan ama hic kimsede de gormedigim icin yardimci olamayacagim.
ayarlanabilir nasıl oluyor bilmiyorum ama penti'de ve hm'de göğüse yapışabilen sütyenler var cup a göre alınıyor zaten ortası kopçalı. onun dışında ben geçenlerde sadece göğüs ucunu kapatıcı olanlardan aldım 10 tl minik birşey yapışkanlı. online sitelerine bakın istersenizİnternette bir com reklamda görüyorum . Şu askısız göğüse yapışan ve ayarlanabilir sütyenlerden ama gerçekten ise yarıyor mu diye merak ediyorum. Omzu açık kıyafet çok seviyorum bana böyle bir şey çok lazım kullanan oldu mu acaba ? Teşekkür ederim.
ayarlanabilir nasıl oluyor bilmiyorum ama penti'de ve hm'de göğüse yapışabilen sütyenler var cup a göre alınıyor zaten ortası kopçalı. onun dışında ben geçenlerde sadece göğüs ucunu kapatıcı olanlardan aldım 10 tl minik birşey yapışkanlı. online sitelerine bakın isterseniz
Aynen arkada aşkı yoksa düşer diye düşindüm ben de ; (Bahsettilkleriniz ten rengi silikonlardansa bence terlerseniz duser.Pentilerde falan var onlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?