Kızlar bir sorum var ? İkinci evlilik Hakkı'nda

Ciddi ilişki düşündüğü adama bu kadar yalan söyleyen bir tanıdığa karşı dikkatli olun derim.

Kimbilir size ne yalanlar söylüyordur.

Konuya yorumum ise; adamın yerinde olmak istemezdim.

Kendimden 2 yaş büyük olduğunu, daha önce evlenmediğini düşündüğüm sevgilim benden 7-8 yaş büyük, evlenip boşanmış, 2 çocuk sahibi çıksa insanlara, hayata olan güvenimi, mutlu olma inancımı kaybederdim herhalde.

Eşine dostuna, kadından bahsettiği arkadaşlarına, ailesine ne kadar rezil olacağına girmiyorum bile.

Zira kadını hanya diye anlatacak, kadın çıkacak konya. Zor.

Üzüldüm adam için.

Ciddi ilişki düşündüğü adama bu kadar yalan söyleyen bir tanıdığa karşı dikkatli olun derim.

Kimbilir size ne yalanlar söylüyordur.

Konuya yorumum ise; adamın yerinde olmak istemezdim.

Kendimden 2 yaş büyük olduğunu, daha önce evlenmediğini düşündüğüm sevgilim benden 7-8 yaş büyük, evlenip boşanmış, 2 çocuk sahibi çıksa insanlara, hayata olan güvenimi, mutlu olma inancımı kaybederdim herhalde.

Eşine dostuna, kadından bahsettiği arkadaşlarına, ailesine ne kadar rezil olacağına girmiyorum bile.

Zira kadını hanya diye anlatacak, kadın çıkacak konya. Zor.

Üzüldüm adam için.
Ada'm bunu takmaz belkı kadının sebebleri vardır belkı ne bilim . Cok geniş düşünen biri kabul etmez mi dıyoesunuz gene de

Bılmıyorum ki bana da yanlış gelıyor ama o Zaman'ı var dıyor Zaman'ı gelınce soylıcem Ada'm cok olgun ve sevıyor kadını . Ona guvenıyor belkı
Yanlış yazmışım evli diye düzenledim ;) adam olgun olsa ne olur ki kandırılmayı kimse olgunlukla karşılamaz bence

Daha çocuklarının yaşlarını bilmediğin biri için tavsiye alıp ne yapacaksın?
Değer verdıgım biridir belkı sende fasulye gibi ortaya neden çıktın ? Ve fikrin yoksa sus

Eski konularına şöyle bi baktımda yani bu konuyla baglantılı cümleler onu gösteriyo saydırmış durmuşsun eşine beklediğim bazı şeyler var vs.arkadaşım diye bahsettigin kişi sen bile olabilirsin bence :KK12:

Arkadaşınız önce mantıkla bakmasın karşı taraf diye düşünüyor sanırım. Ben farklı bir bakış açısı getiricem. Normalde en baştan dürüstlükten yanayım ancak bu kadar çok eşini aldatan yuva yıkan düzenbaz erkek var ki, bir kere de bir kadın açık oynamasın. Eğer gerçekten sevmişse arkadaşınızı kabul eder çocuklarını da. Ama kendisi hiç evlenmemiş olduğuna göre çok olgun ve sağlam bir adam olması lazım ki bu evliliği yürütebilsin.

O arkadaşın empati yapsın tavsiyem budur boşanmış olması değil bunu gizliyor olması hatta senin bile bu konuda yalana başvurmuş olman yanlış olan

Bu durumu bu yalanlara rağmen kabul edecek kişiye ben güvenemem
Bir evlilik yaşanmış olumsuzluk boşanma olmuş ve buna rağmen bu kadar düşüncesiz biriyse var arkadaşınizda da bir sorun
Birde iki çocuğu var elini çenesinin altı koyup düşünsün

bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye

Böyle bir bilgi saklanır mı hiç? Çok yanlış. Zamanı ne zaman? İyice aşık olup ayrılmayacağını düşündüğü zaman mı? O zaman onu olduğu gibi sevmiş olmayacak ki.

Ada'm bunu takmaz belkı kadının sebebleri vardır belkı ne bilim . Cok geniş düşünen biri kabul etmez mi dıyoesunuz gene de

Çok geniş düşünen derken???

Yalanı, kandırılmayı kabul eder mi diyorsanız, etmez.

Baştan söylemiş olsaydı, olabilirdi.
Adam sevdiği kadını çocuklarıyla, önceki evliliği ile severdi. Ama şimdi kadının çocukları, önceki evliliği ve düzenbazlığı söz konusu

Ben adamın yerinde olsam öğrendiğim an suratına tükürür, bir daha adını anmazdım. Sahtekarlık bu.

bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
senin arkadasin galiba kafayi yemiş..
hem bekar ustelik bayanin iki cocugu var niye sakliyor ki ya..
ilk basta insan soyler..
yani ben olsam soylerdim ..
kimsenin saf duygularyla oynamak kadar kotu birsey yok..

Ben dıyemem ki zaten yanlışıkla soyledım zor toparladık . İlerde soylucem dedı demekki kabul edecek biri ki guvenıyor

Bozacının şahidi şıracı durumu olmuş.
Madem siz yanlışlıkla söyledimiz, ordan devam etseydi keşke. Direkt konuyu açmak zor olabilirdi.

Ne diyecek şimdi: Aşkım var ya ben seni çok seviyorum, o kadar çok sevip değer veriyorum ki bu büyük ve yüce aşkımız için yalan bile söyledim. Ben aslında senin tanıyıp sevdiğin kadın değilim.

Böyle mi diyecek?

Siz de onun yalanını kurtarıyorsunuz? Vicdanınız varsa bundan sonra alet olmazsınız bu yalana.
Yazık değil mi bu adama ya? Kim bilir ne hayalleri var?

çok olgun çok olgun yazıpdurmusdun.. bi de soylemişsin adama kadından once arkadasının bosanmış oldugunu...dert olmus içine bu ilişki gelip bi de yurur mu diye konu acmışsın...bunlar neyin gostergesi bilio musun...neyse anlayan anladı...kadının dusmanı yine kadın...sana ne hayat onların hayatı...

Back
X