Kızlar bir sorum var ? İkinci evlilik Hakkı'nda

Arkadasınız kac yaşında?
Bi yerde aralarinda 7 8 yaş var yazmissiniz.
Ee hadi diyelim arkadasiniz 35 yasinda kendisinden 7 yas küçük biri var karsisinda. Bu adam sizce genc yasinda başkasının 2 cocugunun sorumlulugunu alir mi ?
Adam belki evlendiginde özgürce sevisip gezip tozmak isteyecek, çocukları ayak bagi olarak gorecek ?
Mantikli degil. Hayal dünyasında yaşamıyoruz maalesef.

Benim de ikinci evliliğim benimde ilk evliliğimden kızım var eşimin de ilk evliliği ve ben en başından daha orta bişeu yokken herşeyi anlattım sonradan kalkıp işler sarpa sarmasın üzülmeyeyim diye.
Şimdi o bayan çocuklarını söyledi adam da kabul etti peki ya adamın ailesi kabul edermi?
Yalanlar ve entrikalarla dolu bir ilişkinin sonu ancak HÜSRAN olur.
Bayan da samimiyet göremedim ilişkiyi temelden sarsacak hareketler bunlar, çok büyük bir hata yapmış sonunda ağlayan kendisi olacak.
Yakınım kendısı haliyle düşünüyorum . Bılmıyorum ne gerekçeyle oyle adım attı bazı seylerı gizleyerek . Boğanmış olmasını gizlerdi bir süre belkı ama cocuk olmasaydı . Guvenıyor ona ki görüşmeye devam edıyor . Ama umutsuz oldugu Zaman'da oluyor . Akşamları Nasıl konusuyorsun dedım konuşmuyorlarmış akşam mesajla . Valla bılmıyorum bende yalan söylemiş oldum Malesef . Sonu ne olur hıc fikrim yok Ada'm cok iyi sağıp cıkıyor arayıp soruyor ilgili kendını yetıstırmış

Bence söylemekte geç kalmış. Söylemediğin şey önemli ise yalan söylemiş sayılırsın. Aralarında güven problemi olacak ve yüksek ihtimal baya gerilecekler.

Hadi evlenmiş bosanmıs olur söyleyemez bunu söylememesi de dogru degil de o iki cocugu nasıl söyleyecekmiş. Adam daha çok soğur ya. İnsan neyse o. Böyle büyük seyleri ne zaman söylemeyi düsünüyormus evlenirken mi?

Bence arkadasin zamani var derken, a
Sevgilisinin yani gorustugu kisinin once kendisine kör kütük aşık olmasini bekliyor herseyi ile kabul edebilecegi kivama gelmesini bekliyor. Onun icin zamani ozaman iste.
Hic durust baslamamis iliskiye. Resmen kandiriyor.
Burda onemli olan birnin bekar ve birnin evlenmis bosanmis 2 cocuklu olmasi degil.
Burda sıkıntı yalan soylenmesi. Yalan olmasa bile, olan seyin soylenmemesi.
Bence zor ve engebeli gunler bekliyor arkadaşını. Soyledigi zaman cok üzülecek. Belkide kendisi asik olacak ve adam yalan soyledigi icin istemeyecek. Belkide tam tersi mutlu mesut olacaklar ama aile faktorunu unutmamak gerek.
Hadi adam tamam dedi ya ailesi?
Bencw durust olsun herseyi soylesin ilerde aci cekmesinden daha iyidir. Adamda şok olacak kendisini kandirilmis hissedecek ki kandirilmista olacak. Empati kursun. Adamin hayatinida dusunsun. Birine guvenec sevecek ama birden karsindaki evlendim ayrildim 2 cocugum var diyecek. Adamin o kandirilmislik hissi adaminda kalbini cok kiracak.

Bizler nasil kandirilmak ve kirilmak istemiyorsak adamlarada ayni ozeni gostermemiz gerek.

Kızlar soylemış gecen günlerde gerceği . Bende yeni öğrendım Ada'm kadını haklı görmüş . Zaten oyle cok sıkıntı yaşamıştı . Neyse atlattılar durumu çocuklarıda söylemiş ama cok bahsetmemiş . Oyle yanı sanırım yoluna gırecek neyse herkese teşekkurler demkkı olgun adamlar var

Kızlar soylemış gecen günlerde gerceği . Bende yeni öğrendım Ada'm kadını haklı görmüş . Zaten oyle cok sıkıntı yaşamıştı . Neyse atlattılar durumu çocuklarıda söylemiş ama cok bahsetmemiş . Oyle yanı sanırım yoluna gırecek neyse herkese teşekkurler demkkı olgun adamlar var

Bu son mesaj bana nedense kıvırma gibi geldi :KK20:
Hayalinizi yazmışsınız gibi

Bu olgunluk değil enayilik.

Bu son mesaj bana nedense kıvırma gibi geldi :KK20:
Hayalinizi yazmışsınız gibi

Ben de hiç br şey anlamadım. Hani buraya arkadaşları için konu açan bir sürü insan oluyor. Arkadaşına da okutıyorlar falan. Madem arkadaşı bir kaç gün önce söylemiş burdaki konunun amacı ne olaki?

Ben de hiç br şey anlamadım. Hani buraya arkadaşları için konu açan bir sürü insan oluyor. Arkadaşına da okutıyorlar falan. Madem arkadaşı bir kaç gün önce söylemiş burdaki konunun amacı ne olaki?

Kullanıcı adı zaten hayalperest
Son mesajda da hayal kurmuş bence
Hatta arkadaşım dediği kişi kendisi
Burada ağız aradı
Evet böyle büyük bir aşk olabilir, adam herşeyi kabul eder, mutlu son olur, Türk filmi gibi dememizi bekledi
K,imse demeyince bu şekilde (başka bir) yalanla (daha) konuyu kapatmaya çalıştı.

Arkadaşınız ve siz yalan söylemeyi bırakırsanız belki bir gün şirinler'i de görürsünüz....

Benim de 2.evliligim onceki evliligimden 2 cocugum var,bosandiktan 1,5 sene sonra esimle tanistim ve oda benden 6 yas kucuk ama ben kartlarimi acik oynadim..hic birseyimi saklamadim ilk gorusmemizde anlattim eger ciddiysen ve cocuklarimi kabul ediyorsan varim dedim..yoksa sen yoluna ben yoluma.. kesinlikle durust olmali guven cok onemli..bugun kucuk bir yalanla baslar,sonrasinda kendini yalan deryasinda bulur arkadasin yol yakinken anlatsin herseyi..

Ahaa ne bu simdi:KK53:arkadasi degilde kendisimiymis?amannn zaten arkadasim icin konu aciyorum diyenleri illa bir kokusu cikiyor pehh:KK14:bizde burda dil dokuyoruz hey yavrum hey:işsiz:

bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
olur mu öyle şey ya çocuk bu sonradan nasıl söyler

Mesela bazı kadınlar çocugunu ıstemeyen bı erkekle ewlenıp cocuklarını aılelerıne postalayıp hayatına bakarlar.Arkadasın onları yok sayarak bu sekılde bı sonuca ulasacak gıbı görunuyor.Üstelık 6 yas kucuk,bekar falan cok zor mumkun degıl gıbı ..

Back
X