Kızlar bu ne resimli

Bu kadar derin mi çizikler? Benim de vücudumun bir sürü yerinde kedi tırmıklari var teyzemin kedisi saldırdı bacaklarımın da muhtelif yerlerinde morluklar var ben de hatırlamıyorum vurmuşumdur bir yerlere hemen kızarıp moraran bir cildim var. Bilemiyorum konudaki fotoğraflar daha derin geldi gözüme bir de adam pek masum düşünülecek biri değilmiş, ikisi birleşince türlü türlü fanteziler canlanıyor insanın gözünde gülüyoruz falan ama inşallah yanılıyorumdur masum bir sürtüktür

Senden de bir resim alırız. Herkesi analiz edesim var bugün

Benimde bazen bacaklarımda morluklar oluyor ama bilmiyorum neden oluyor geçen gün ceviz büyüklüğündeydi morluk agrimiyor da

Benimde bazen bacaklarımda morluklar oluyor ama bilmiyorum neden oluyor geçen gün ceviz büyüklüğündeydi morluk agrimiyor da
Bende de var aynı sorun, bir de kocaman kocaman oluyorlar, hastaneye gitsem darp raporunu tereddütsüz yazarlar

Yok böyle değil. Kedi tırmığı gibi. Hatta ilk başta bizim oğlan mı yaptı dedim de öyle bir pisi değil tırmalamaz bi de sırtımı nasıl tırmalasın çocuk

Bunlar halı yanığı %99 eminim ben. Özellikle 2. fotodakiler. Adam halıya yatıp sırtını kaşımadıysa bi haltlar dönmüş.

Bende de var aynı sorun, bir de kocaman kocaman oluyorlar, hastaneye gitsem darp raporunu tereddütsüz yazarlar
Aynen yaa bazen kocama diyorum seni morluklarla şikayet edebilirim darp edildim diye

Bende de oluyor kalp damara da gittim bir şey çıkmadı. Beyaz tenli oldugunuz için oluyordur dedi Dr. Bir de vitamin ve demir eksikliğine bağlı oluyormuş

Yalnız sakar değilseniz,oraya buraya vurmuyorsanız bu tehlikeli olabilir. Bunu söyleyerek doktora gidip kan vermeniz lazım. Benim de mesela hep mor ama vuruyorum yatak kenarı , bulaşık Makinesi kenarı falan, çocukla boğuşurken falan oluyor biliyorum yani sebebini

Tirnaklar öyle iz birakmaz yalniz. Baksaniz daha cok baski olusmus gibi oluyor. Birseyler tasimissa veya uzun zaman birsey ile sicakta temas ettiyse ondan olabilir.
Erkek arkadaşımın derisi çok ince. Bileğini kaşısa hemen böyle nokta nokta kan oturuyor. Aynen böyle görünüyor. Tırnaktan olabilir diyorum ben bu yüzden .

Bende de oluyor kalp damara da gittim bir şey çıkmadı. Beyaz tenli oldugunuz için oluyordur dedi Dr. Bir de vitamin ve demir eksikliğine bağlı oluyormuş
Ben demir eksikliği sıkıntım var malesef 6 ayda bir damardan demir alıyorum ilaç fayda etmiyor degerim 2lerde oluyor

Aksam halıya yatıp sırtımı bir kaşıyayim bakalım bir aksiyon olursa resimli atarım

Üstüne bastırınca acımıyorsa tehlikeli. Acıyorsa darbe almıştır. Ben de sürekli morluklarla gezerim yaramaz oğlan çocukları gibi. Yeni morluk görünce hemen kontrol ediyorum acıyor mu diye

Aha bir analizlik daha olduuu
Bende dün gece ayak parmağımı kapının köşesine çarptım. Bileğe kadar zonklayarak ağrıyınca ve geçmeyince kırıldı herhalde dedim. Buz koydum bir süre sonra sıkıldım, şişme ve morarma olmadığı için kırık olmadığına kanaat getirdim. Foto atayım mı? Transparan çorap giyerim istersen.

Asko benim demir eksikliğinden kaynaklı sanırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…