- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Benim acımıyorÜstüne bastırınca acımıyorsa tehlikeli. Acıyorsa darbe almıştır. Ben de sürekli morluklarla gezerim yaramaz oğlan çocukları gibi. Yeni morluk görünce hemen kontrol ediyorum acıyor mu diye
O zaman yallah doktoraBenim acımıyor
Asko demir eksikliğiO zaman yallah doktora
Benim de son gittiğimde 14tu. Muhtemelen ondan oluyordur. Ama benim en ufak darbede de morariyor zsten o yüzden hatırlamıyorum çarptim mi. Seneler önce bildiğin bacağımda çürükler olmuştu üst baldırda durduk yere. Yani o çürük anca dayak yemeyle olacak gibiydi. Kalp damara gitmiştim o zaman da. Adam varis teşhisi koydu ilaç ve ömür boyu kullanmami önerdiği varis çorabı verdi. Bir süre kullandım sonra geçince bıraktım. Geçen yine ufak tefek görünce gittim başka Dr.a, bacak ultrasonu falan çekti hiçbir sorun yok dediBen demir eksikliği sıkıntım var malesef 6 ayda bir damardan demir alıyorum ilaç fayda etmiyor degerim 2lerde oluyor
Ovvv çılgınAsko demir eksikliğiEki Görüntüle 2909389
En küçük kardeşim Akdeniz anemisi çok sıkıntılı ya bu rahatsızlıkta hep hasta hep hasta iyileşmedi gittiOvvv çılgın
Akdeniz anemisi var bende de. Limonlu pekmez işe yarıyor. Denedin mi hiç? 3 senedir falan takviye almadım. Hematolojiye gitmem lazım aslında.
Konu sırttaki izden buraya nasıl geldi acaba
Ben getirdimOvvv çılgın
Akdeniz anemisi var bende de. Limonlu pekmez işe yarıyor. Denedin mi hiç? 3 senedir falan takviye almadım. Hematolojiye gitmem lazım aslında.
Bizimkisi genetik 18 i gelince halen degerler düşük olursa beyaz kan nakli yaparız demişti en son gidince değerleri iyi cikmisti çok şükürOvvv çılgın
Benim de sağım solumda morluklar oluşuyordu. Ama yuvarlak yuvarlak, hareli şekilde. Önce dahiliyeye gidiyorsun, yeşil alan açıyorlar, sonra hematolojiye yönlendiriyor. Devlet hastanesinde böyle oluyor. Ben öyle gitmiştim işte, klasik kansızlık, demir eksikliği vs. çıktı.Ovvv çılgın
Bi kaşık pekmeze bikaç damla limon karıştır iç, her sabah kahvaltıdan önce. En az 1-2 saat çay içme. İçtiğin bütün çaylar da çok açık olsun.Ben getirdimlimonlu pekmezi nasıl yapıyoruz ben de demir ilacı içemiyorum mideme dokunuyor
Hematolojiye yönlendirildim de ben gitmedim işteBenim de sağım solumda morluklar oluşuyordu. Ama yuvarlak yuvarlak, hareli şekilde. Önce dahiliyeye gidiyorsun, yeşil alan açıyorlar, sonra hematolojiye yönlendiriyor. Devlet hastanesinde böyle oluyor. Ben öyle gitmiştim işte, klasik kansızlık, demir eksikliği vs. çıktı.
Ay baya baya tırnak gibi ya...Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Erkek arkadaşımın derisi çok ince. Bileğini kaşısa hemen böyle nokta nokta kan oturuyor. Aynen böyle görünüyor. Tırnaktan olabilir diyorum ben bu yüzden.
Tirnak izine pek benzemiyor ama bilemedimdeEşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
İhmal etme ya, altı üstü beş tüp falan kan alıyorlar. Aynı gün çıkıyor zaten sonuç, şehir hastanesinde yaptırdım ben. Gayet hızlıydı, memnun kaldım yani.Hematolojiye yönlendirildim de ben gitmedim işteçok ihmal ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?