Kızlar bu ne resimli

Sitedeki kadınların yüzde sekseninin sevgilisi ya da kocası kıllıdır. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım slav ırkından kocalarımız yohhhhh
Benimki de kıllı hemşire. Ama İskandinav bir kocaya hayır demezdim doğrusu

Benimde eşimde bazen bu tarz çizikler oluyor ama sırtında değil kol içinde çizik çizik oda ağır koliler taşıdığında falan oluyor hatta ev taşırken falan kücücük koli bile çizmişti teni inanılmaz hassas. çalışırken bir kutu koli vs. taşımıştır diyeceğim ama öyle olsa kolunun içinde olurdu sırta çok anlam veremedim. benimde aklıma kötü şeyler geliyor

En küçük kardeşim Akdeniz anemisi çok sıkıntılı ya bu rahatsızlıkta hep hasta hep hasta iyileşmedi gitti
Akdeniz anemisi taşıyıcılarında da demir değeri sürekli düşük oluyor, kardeşin hasta olduğuna göre sen de taşıyıcı olabilirsin, onlaeın değerleri sadece ilaç kullandığı sürece normalleşiyor, ilacı bırakımca yeniden düşüyor. Arkadaşlarımda var bu sorun oradan biliyorum

Adam da razı olup yatmış ya, garip olan o.
Annem babama yat da sırtının fotoğrafını çekeyim diyemez. Ki 30 senelik kocası yani.
Adama ne dedi acaba 'kadınların olduğu bi site var onlar daha iyi bilir' falan diyerek mi ikna etti Ay burası cidden büyülü bi site sürekli daha garip şeyler oluyor

Adama ne dedi acaba 'kadınların olduğu bi site var onlar daha iyi bilir' falan diyerek mi ikna etti Ay burası cidden büyülü bi site sürekli daha garip şeyler oluyor
Adam sırtını göremiyor ya muhtemelen çekeyim sana göstereyim diyerek çekmiştir.

Yani böyle demiş olsa, asla çektirmemesi lazım. Kocam gelip şuran morarmış, fotoğrafını çekip ekşiye atacağım dese kafasını kırardım.

kocaniza sirtinın resmini cekerken ne dediniz? Dur su izlerin resmini cekeyim kk daki kadinlara soracagim onlar tirnak izi bu derlerse beni aldattin diye seni boşayacağım mı?

Şu kk da hergun şasırma esigim bir kat daha yükseliyor.

Konuya gelirsek bana halat izi gibi geldi. Hani esyları halata bağlayip sirtlarina alirlar ya oyle bir iz gibi.

Hiç o şekilde dusunmemistim kardeşim de var onun değeri öyle sürekli düşüyor devamlı ilaç kullanıyor

Benimki de kıllı hemşire. Ama İskandinav bir kocaya hayır demezdim doğrusu
Ben adama ağda yapmayı teklif ettim sık sık da dalgasını geçerim, yakında ikna olacak sanki işaretler o yönde
Adam da razı olup yatmış ya, garip olan o.
Annem babama yat da sırtının fotoğrafını çekeyim diyemez. Ki 30 senelik kocası yani.
Adam kendisi de sırtını göremediğinden adama göstermek için çekmiş olabilir mi, bi çocuklarla çekiyoruz öyle fotoğraflar o yüzden aklıma geldi

Bilemem artık. O zaman da kamuya açık bir alanda izinsiz bir şekilde adamın fotoğrafını paylaşmış oluyor yani. Adam görürse sıkıntı çıkar.

Yani kocanız sizin sırtınızın fotoğrafını çekip binlerce erkeğin olduğu siteye yüklese adamı yerin dibine sokarız karısını ifşalıyor diye. Al gördük hep kıllı sırtını. Ben gidip tövbe edicem. Elalemin kocasının sırtını gördüm yok yere. Kocama söylesem ne biçim de kızar. Allahım sen affet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…