Kızlar bu ne resimli

Yanlış azmışımdır 9 yerine 6 basmış olabilirim ne alakaysa

eski eşim bir gün işten geldiğinde omzunda izler vardı. Bana sinek ısırmış kaşırken tahriş oldu demişti. ben eski kocayı sütte leke var onda yok sanıyordum ya saçmalama tabi ki şüphelenecek değilim ilaç sürelim demiştim. Sevgilisinin ateşiymiş o izler sonra öğrendim. Adam nasıl salak bu demiştir o gün hey yavrum hey

Bende de oluyor kalp damara da gittim bir şey çıkmadı. Beyaz tenli oldugunuz için oluyordur dedi Dr. Bir de vitamin ve demir eksikliğine bağlı oluyormuş
Evet ben de magnezyum çinko takviyesi alıyorum o morluklar için. Morarıp çürüyor hep. Bir yere çarpıp fark etmiyorum galiba. Biz kadınlar regl döneminde kan kaybı yaşadığımız için demir eksikliği kadınlarda daha sık görülür diye de duymuştum, doğruluğu tartışılır .

Vay o.ç. vay

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
İlginç valla ben çözemedim anacım. Öğrenirsen haber et bize de

Nasıl öğrendiniz? Bana nedense bu konuda da bir şeyler çıkacak gibi geliyor

Yataylar tırnak izi diğeri de halı gibi bi yüzeye istikrarlı bi sürtme sonucu yanmış olabilir. Hiç biri de olmayabilir... Eşiniz ne dedi ?

Ben adama ağda yapmayı teklif ettim sık sık da dalgasını geçerim, yakında ikna olacak sanki işaretler o yönde
Benim sevgilimin sırtı kıllıymış, mış diyorum çünkü hiç görmedim. Benimle sevgili olduğundan beri annesi ağda ile alıyor. Aslında benim sırtımı bir yere gidip temizlettirelim demiş ama annesi ben alırım demiş. Sırtım kıllı demeseydi anlamazdım.

Evet doğru o, zaten kansızız bir de her ay daha da kansızlaşıyoruz benim magnezyum bitince ayaklarıma kramp girmeye başlar hemen bir şase magnezyum atar kendime gelirim. Magnezyum eksikliğinde regl donemi de çok ağrılı geçiyor mesela

Nasıl öğrendiniz? Bana nedense bu konuda da bir şeyler çıkacak gibi geliyor
Eski eşim evden işe işten eve gelen inanılmaz evine bağlı görünen biriydi. Asla aldatmaz denilebilir cinsten biri sanıyordum. Sonra işyerinde bilgisayarında fotoğraflar yazışmalar falan yakaladım tesadüfen. Hatta ikinci telefonu varmış iş yerindeki han bekçisinin üstüne hat almış. Kadınla fotoğrafları bir sürüydü ve o iz olayının olduğu tarihin sabahında da fotoğraflarını görünce anladım. Çünkü ilaç almaya eczaneye inmiştim ekstrelere bakınca anladım ve itirafta etti sonra. Hayatımda en kötüt en aciz hissettiğim anlardandı ben koşarak ilaç alıyorum adam kadının biriyle sevişmiş sabah... Gel de erkeklere güven.

Vay şerefsiz! İt oğlu it!!!

Esiniz ne is yapiyor yazdinizmi gormedim ama benim esim goreve gidip gelince boyle izler oluyor sirtinda ve omzunda. Celik yelek ve 40kiloluk çanta adami boyle tahris ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…