Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlar 2.aşılamayı yaptırcam ya yıne olmazsaaaaaaa kendımden cok eşıme üzülüyorum oda bana üzülüyooo of yaaaa millet catır catır doguruyo

yaaa nigül ben ne diyorum kuzuuu dualar diyorum yaaa kabul olacak biz sığınıyoruz umudumuz bitmeyecek biz bu sınavı geçeceğiz unutmayalım arkadaşlar yaaa lütfen hadi ya bu son umutsuz konuşmalarımız olsun bak bana ben gelecek ayın ilaçlarını dahi aldım ama belkide başlayamıycam ve doğum kontrol ilacına başlıycam yinede mutluyum yaaa helede şu duaları okuyup sizleri anmak beni çok mutlu ediyor yılmak yok.şunu unutma sen nekadar üzülürsen eşin o kadar çok üzülür.üzmek istemiyorsak üzülmüyoruzda tamam mı?:teytey:

evet tatlım haklısın benımde kıstım erımemışse bende onumuzdekı ay dogum kontrol hapı kullancam işnlh gerek kalmazda kullanmayız a.s canım dualarımız kabul olur işnlah dedıgın gıbı bırımızden bırı hamıle kalsa bıle yeter bızee canım meyrem duasını okuyalım bu dualar cuma gunu bıtıyor pazartesı yeni liste yaparız hergün bırımıze okuruz süper olur bence

sen en dıtyosun bu fıkre sedaşcum pazartesı meyrem duasına başlayalım ben her namazdan sonra hepıme dua edıyorum canım unutmuyoruz sızı once sıze sonra kendıme yapıyorum kabul eder MEVLAM inşlh

canlarım ben kaçıyorum Allah'a emanet olun sedacığım sana dua edip yatıcam çok duam var size yetişicem yarın yola devam...öpüyorum sizleri...:1hug:

canlarım ben kaçıyorum Allah'a emanet olun sedacığım sana dua edip yatıcam çok duam var size yetişicem yarın yola devam...öpüyorum sizleri...:1hug:
ÖPÜORMM CNMMMMM İİ GECELRRRR ALLAH KABLETSİNNN opuyorumnanaktan
dilöşum delüüüüü cüm haşgeldın e arasıydı bu bole kızzzzzzzzsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol:yerimseniben

ttlım benm çok saol allah kabul etsn dualarımızı inşş..allaha emanet canım ttlı uykularr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…