çok üzüldüm ttlım yaa((çok zor bii kadın içinbunlar (proalktinin ykseldini göğüsşlerinin şişliğinden anlarsın canım bnde üç ayda bir baktırıorum zaten...inşş ttlım bu güzel dileklerin gerçek olurropuyorumnanaktan[/QUO
evet canım ya göğüslerim çok şiş yüksek eminimde olsun ya ben bu topikte sizlere dua edicem sizler kalında ben o zamanda mutlu olurum hemdeee çokkkk dualarımızın kabul olduğunu görmek ayrı bir mutluluk verecek bizlere...opuyorumnanaktan
ttlım ya çok güzel bi kalbin var eminimki allahım en kısa zamanda sennde yüzünü güldürcekk sen yeterki kalbini hep böle güzel tutopuyorumnanaktan
kızlar 2.aşılamayı yaptırcam ya yıne olmazsaaaaaaa kendımden cok eşıme üzülüyorum oda bana üzülüyooo of yaaaa millet catır catır doguruyo
ttlım ya çok güzel bi kalbin var eminimki allahım en kısa zamanda sennde yüzünü güldürcekk sen yeterki kalbini hep böle güzel tutopuyorumnanaktan
bence bu topiktekilerin kalbi çok güzel herkes birbiri için dua ediyo süper bence ya dua okurken eşim sordu onada bahsttim ne güzel diyo...
yaaa nigül ben ne diyorum kuzuuu dualar diyorum yaaa kabul olacak biz sığınıyoruz umudumuz bitmeyecek biz bu sınavı geçeceğiz unutmayalım arkadaşlar yaaa lütfen hadi ya bu son umutsuz konuşmalarımız olsun bak bana ben gelecek ayın ilaçlarını dahi aldım ama belkide başlayamıycam ve doğum kontrol ilacına başlıycam yinede mutluyum yaaa helede şu duaları okuyup sizleri anmak beni çok mutlu ediyor yılmak yok.şunu unutma sen nekadar üzülürsen eşin o kadar çok üzülür.üzmek istemiyorsak üzülmüyoruzda tamam mı?:teytey:
zemuszemuszemuszemus
ıyı geceler canım yarın yıne gel tamamı canım beklıycez senııııı opuyorumnanaktancanlarım ben kaçıyorum Allah'a emanet olun sedacığım sana dua edip yatıcam çok duam var size yetişicem yarın yola devam...öpüyorum sizleri...:1hug:
ÖPÜORMM CNMMMMM İİ GECELRRRR ALLAH KABLETSİNNN opuyorumnanaktancanlarım ben kaçıyorum Allah'a emanet olun sedacığım sana dua edip yatıcam çok duam var size yetişicem yarın yola devam...öpüyorum sizleri...:1hug:
dilöşum delüüüüü cüm haşgeldın e arasıydı bu bole kızzzzzzzzsırnaşık şey
canlarım ben kaçıyorum Allah'a emanet olun sedacığım sana dua edip yatıcam çok duam var size yetişicem yarın yola devam...öpüyorum sizleri...:1hug:
ÖPÜORMM CNMMMMM İİ GECELRRRR ALLAH KABLETSİNNN opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol:yerimseniben
bebek yaptıkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi: bbuguununn yumurtlayanı benimmmmm:hooray: :roflol::roflol:
anladım zaten ben o arayıııııııı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hmm 40 dk demkkıdelikafaduldensırnaşık şeymola molaaaa-tatlicadiarzu- biraz enerji sarfettimmmm-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?