Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

derslere çalışılmışş bakalım delikafadulden

kıslar bugün eşim spermiyogramı verdi
ultrasyonu çrşmbya kaldı sonuçlarıda o zaman alıcaz inşlhhh
dua edin kıslar inşlhh herşey yolundadır :Saruboceq:

merak etme ttlım herşey çok güzel olcak inşş hayırlısıylaa:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi: evett bu gacılarda iş yokkkk baksana ben verdim dersimii bakıormda sende vermişsinnn:roflol: :roflol: :roflol: cnm inş iisonclar cıkarrr:Saruboceq:

canlarım iki gündür girmedim :1closedeyes:
biraz canım sıkkındı kk ya girmedim kafayı dağıtayım dedim bi sizin için geldimm yanıııııııııhihoyyyt

moralim bozuk
bebk konusu buraya girince daha çok aklıma takılıyo şakkıdı

ama kıslarr kasıklarımda ağrı varr ve hiç ağzımın tadı yokk hiçbişi yiyemiyorumm ilk defa böle oldumm
yanii acaba demedennn de geçemiyorummm :CüvCüv:

inşlhh sedacım

sağol canım allah razı olsunn tez zamanda kavuşalım inşlhhh nilgüncümm

kıss diloş sen dersini iyi verr kociş gitmedenn gelsin bebiş

ben dersimi verdim ama reglime 6 7 gün varr
yani bu boş ders oldu :roflol::roflol::roflol:

bnde tam tersi burda kafamı dağıtıorum walla morelim düzeliyo bzden uzak kalma ttlım :lepi:inş ne kadar kaldı regline

saoll kuzumm neyin var kızz kafa dagtrsnnn gellll kaçma askm anlıormseni ama bak ne makaralar yapıoruzzzzzemuszemus inş.hamilesndr cnm yaaa inş kaçgün kaldı
kız dilan ne delisin heeekaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan

ayy canım işte şu bebek mevzusu eşime dedim eğer seninde tahlillerde inşlhh bişi çıkmaz bende ocak sonu yani bi dahaki reglimde tedaviye başlimm
o da diyo daha erken tiroidin düşeli bi ay oldu biraz daha bekleyelim diyo
bende kararsızları oynuyorum anlıycanız :bbo:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ben buay hamiş kalcammmm:hooray: :roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

iinşşşş sen bu hızla gidersen zaten ilk hamiş sensin dersine ii çalışıosunn :lepi:

evet aysencım kızlar dogru soluyo burda kafa dagıtıyoruz sende bıze takıl canım benım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…