Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

doru sölüo bkle bakalım bi kaç ay neler olcalk belkide hamiş kalırsın bu ardaa allah bilir tlım

anammmm 40 dkk mıııı
kısss napıyon öleeee

5 dk lık iş oldumu 40 dkkaaa :roflol::roflol::roflol:

kesin geliyoo bizim yiğennnn

bende bi daha ki ay dersime çok çalışcammm

ee zatenn normal bi ders saati 40 dkk biliyosunuz yaneeee:roflol:
teneffüs 5 dk :roflol:

inşlhh bu ay gelir bbeişlerrrr hepberaber halayı girerrizz :teytey::teytey:

am halay başı benimmm eee malumm en uzun bbekleyen benim :teytey:

sedacım 40 dk bu yanı dersıne süper çalısıyo hemde adamı tıg yapacak bu gıdışleeeeeedelikafaduldensırnaşık şey

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 40dakkaa azzz bileeeee kocam yatcaktııı lülülülülülü kızzz sedoşş görsem bal pkmez kuru üzüm yediiriormm bu 40dakkanın formulu o:lepi:sositososito

aysencım sen ne yaptın yaa 5 dk olurmu hıçç bız bazen 1 saate çıkarıyoruz sen hiç çalişmıyorsun canım yaaa sonrada bebek yok dıyosun çoookk çalışman lazım kızzzzzsırnaşık şey

kısss anammm nasıl bi saat buna nasıl dayansınlarrr ee tabi bizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıss ben hiç dk ya bakmam kii
ama dur bi dahakine bakarım şakkıdıdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: arayııı uzunnn sıcakk tutucaksnnn :roflol: :roflol:
delikafaduldensırnaşık şeydelikafadulden
onda hiç şüpen olmasın canım ıyı beslıyo yoksa adam nasıl dayansın bunasırnaşık şeydelikafadulden
ooo fındıkkk pekmez keçiboynuzu ballllll yaa sen nilgle nedemeli dayıyo balııı kocası yerken nilglde ohhhh ohhh ye yee dioooo :roflol::roflol:

aysencım sen ne yaptın yaa 5 dk olurmu hıçç bız bazen 1 saate çıkarıyoruz sen hiç çalişmıyorsun canım yaaa sonrada bebek yok dıyosun çoookk çalışman lazım kızzzzzsırnaşık şey

beş dak deil canıma:sm_cool: ysencim doru söle sallıosun gibi geldi banaa:sm_cool:

kızm yesın yeterkı sevıyo zaten yoksa nasıl dayanacak 1 saatesırnaşık şey

off topik kapancakk walla hee kızlarr:))))))))))))))sapıklığı bırakalımewt bu ayki favorim dilan geçen ay patikti ve alenam :lepi::hooray:dilan

benim kocişte habire şerbetli tatlı diyoo

eee bendeee sunuyom herşeyi önüne emme adamla denk gelemiyoz enrji içinde patlamasın die yedirmiyomm kaydirigubbakcemile3delikafadulden

yakında amirini arıycam bi 10 dk işimiz var bırak gelsin dicem diyorum :roflol:

kız sennki gene yokmu yazıkk çalışıomu iştemii

kıss kaptmazlar kapatmazlar biz gece yarısından sonra giriyoruz bu muhabbete gece 12 den sonra normal konu bunlarrr :roflol::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…