iinşşşş sen bu hızla gidersen zaten ilk hamiş sensin dersine ii çalışıosunn :lepi:
ayy canım işte şu bebek mevzusu eşime dedim eğer seninde tahlillerde inşlhh bişi çıkmaz bende ocak sonu yani bi dahaki reglimde tedaviye başlimm
o da diyo daha erken tiroidin düşeli bi ay oldu biraz daha bekleyelim diyo
bende kararsızları oynuyorum anlıycanız :bbo:
sedacım 40 dk bu yanı dersıne süper çalısıyo hemde adamı tıg yapacak bu gıdışleeeeeedelikafaduldensırnaşık şey
iinşşşş sen bu hızla gidersen zaten ilk hamiş sensin dersine ii çalışıosunn :lepi:
onda hiç şüpen olmasın canım ıyı beslıyo yoksa adam nasıl dayansın bunasırnaşık şeydelikafadulden:dance::dance::dance::dance:bncede bari ii beslekız adamı pekmezle balla beslee
sedacım 40 dk bu yanı dersıne süper çalısıyo hemde adamı tıg yapacak bu gıdışleeeeeedelikafaduldensırnaşık şey
hayırrrr en iyii alenamm verdi anaam patiğide unutmaaayın :roflol::roflol::roflol:
anammmm 40 dkk mıııı
kısss napıyon öleeee
5 dk lık iş oldumu 40 dkkaaa :roflol::roflol::roflol:
kesin geliyoo bizim yiğennnn
bende bi daha ki ay dersime çok çalışcammm
ee zatenn normal bi ders saati 40 dkk biliyosunuz yaneeee:roflol:
teneffüs 5 dk :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: arayııı uzunnn sıcakk tutucaksnnn :roflol: :roflol:anammmm 40 dkk mıııı
kısss napıyon öleeee
5 dk lık iş oldumu 40 dkkaaa :roflol::roflol::roflol:
kesin geliyoo bizim yiğennnn
bende bi daha ki ay dersime çok çalışcammm
ee zatenn normal bi ders saati 40 dkk biliyosunuz yaneeee:roflol:
teneffüs 5 dk :roflol:
ooo fındıkkk pekmez keçiboynuzu ballllll yaa sen nilgle nedemeli dayıyo balııı kocası yerken nilglde ohhhh ohhh ye yee dioooo :roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şeydelikafadulden
onda hiç şüpen olmasın canım ıyı beslıyo yoksa adam nasıl dayansın bunasırnaşık şeydelikafadulden
aysencım sen ne yaptın yaa 5 dk olurmu hıçç bız bazen 1 saate çıkarıyoruz sen hiç çalişmıyorsun canım yaaa sonrada bebek yok dıyosun çoookk çalışman lazım kızzzzzsırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: arayııı uzunnn sıcakk tutucaksnnn :roflol: :roflol:
ooo fındıkkk pekmez keçiboynuzu ballllll yaa sen nilgle nedemeli dayıyo balııı kocası yerken nilglde ohhhh ohhh ye yee dioooo :roflol::roflol:
alenam zaten favori burda patikte ewt hakını yemeyelim baya bi iyydi bu ayy ama sende az deilsn :lepi:[/QUOTE
YAAA SENN SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTENNNN SENİİ SESSSİİ SAKİN FIRTINADAN ÖNCEKİ SESSİZLK OLMASN BU:roflol::roflol:
beş dak deil canıma:sm_cool: ysencim doru söle sallıosun gibi geldi banaa:sm_cool:
KIZZ BENM KOCAMM YATICAKK YOKSA VARYAAA OFFFF OFFFF YARIN İŞ VAR BANYO YAPTI FALANNN NEKDR UZUN OKADR BEBEK:roflol::roflol: TADINI CIKARR BEN HİÇ OAN BEBEK DÜŞÜNEMİORUMMM:roflol::roflol:
benim kocişte habire şerbetli tatlı diyoo
eee bendeee sunuyom herşeyi önüne emme adamla denk gelemiyoz enrji içinde patlamasın die yedirmiyomm kaydirigubbakcemile3delikafadulden
yakında amirini arıycam bi 10 dk işimiz var bırak gelsin dicem diyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?