Kızlar çok korkuyorum ya şizofren miyim :(

:bicak:Az önce konu okurken sanki bi üyenin profil resminde cedric(çizgi film kahramanı) var gibi gelmişti. Sonra baktim değişmiş. Hatta az önce şüphelendim sordum.. Hayır değiştirmedim dedi o üye hep bu vardi dedi iki dk içinde oldu bunlar. Sizce halislünasyon mu gördüm şizofreni felan değilimdir dimi :KK17:çok korkuyorum :bicak:

Tek ornegin buysa, bence degilsin. Baska normal hayatta biseyler oluyor mu?

Bir kerede otobüsde uyuya kaldim. Birden uyandım ve tanidigim birini görür gibi oldum baktim değilmiş birde bu oldu

Takilma. bu anlattiklarin herkese oluyor.

Orneklerin git gide cogalmaya ve gercekligi artmaya basladiginda (yani gercekten bi ses duyuyor gibi olursan falan) o zaman doktora git bi gorun derim

İnternette sürekli şizofreni aids gibi şeyleri araştırıyorum
Şizofren değilsindir de hastalık hastası olduğun kesin canım Allah aşkına bırakın netten araştırıp doktorculuk oynamayı benim eşimde böyle ağrısının sebeplerini araştırdı böbrek yetmezliği,çürümesi ve mide hastalıkları neler neler çıktı ama yalvar yakar doktora gidince safrasında taş olduğu anlaşıldı

merhaba mucerred,

benım başıma bi kez geldi. ama daha fenaydı. ınanıp ınanmamak size kalmış.

ben işe gitmek icin servis bekliordum, sonra o servis geldi el ettim ama durmadan gitti. içindekileri bile gördüm benim arkadaşlarım vardı. hatta şoför dahi görebilmiştim. ve nie durmadı beni mi görmedi diye telaş etmeye başladım kii, esas benim servisim gelmez mi. ama az önce gitti o servis die dusunurken bindim. durumu arkadaşlarıma anlattım. göz yanılması olabilir yorgunluktan sanki goruyor gibi olursun dediler.

yani bu da göz yanılması olabilir. takma o kadarı.

Şizofreni değilsinizde bu kadar takıntı ve hastalık beklentisiyle başka rahatsızlıklar ortaya çıkabilir takmayın bu kadar Hoppa

Back
X