kızlar cok kötu kavga ettik gereksiz yere

Ben bişey anlamadım

o kadar karışık yazmışsınız ki eşiniz çay demle demiş siz o sırada bu siteye girdiniz o da çık siteden çay demle demiş sonra olaylar değişmiş kavga etmişsiniz ayrı uyumuşsunuz sanırım ben bunu anladım yani. Dini nikahla bağlantısını ayrı yatma konusu üzerinden kurdunuz sanırım. Ama böyle basit kavgalarla ayrı yatmaktan dini nikahın etkileneceğini sanmam tabi bu konuda daha bilgili birine sorarsanız daha iyi olur. Ayrıca söyle düşünün siz diyorsunuz eşim kendi yapar işini vs diye o an sizden istemiş belki gergindi sinirliydi yani çok normal bu kadar dert etmeyin kendinize küfür hakaret yok şiddet yok büyük bi kavga olmamış halledilebilir.

kocanıza da mı bu şekilde konusup anlatırsınız ?
on defa okudum nerdeyse yine anlamadım.
''yatak senin değil kardeşim dediği için dini nikah düşer mi'' öyle birşey mi anlatılmış

bu soruyu dün Nihat Hatipoğluna bi bayan sordu oda eğer kardeşimsin lafını siz söylediyseniz sıkıntı olmaz ama eşiniz dediyse problem olur dedi

Neden Özür dilediniz haklı iken ? Çay istemenin daha medeni yolları var o nasıl isteme öyle ?
Neden ağlıyorsun onu ayrı merak ettim yasin kaç ben küçük olduğunu düşünüyorum şu tepkinden ya da hamile falan mısın ?

akıllı telefonlar çıktı mertlik bozuldu..
karı koca zaten telefonla yazışmanız hata.. ikiniz de birlikte hatalısınız..
bir de canım çok rica ediyorum ergen gibi yazma bu ne böyle Türkçenin içine etmişsin..

Bu yüzden evlilik bitermi ,ev terk edilirmi allah aşkına ?
Birbirinizi yanlış anlamışsınız ,
Uslubunuz birbirinize karşı incitici,itici
İkinizde birbirinizden özür dilemelisiniz bence ,

Cocuklugunuzu yasayamadan mi evlendiniz?lise cocuklarinin kavgasi gibi yan yana mesajlasmalar senin yatak benim degil vay sen benim kardesimsin vay sana internet yasak siteyi kapat yok once sen kapat oooof sistim

Madem sabaha kadar ağlayacaktın, sonra da gidip özür dileyip gönlünü almaya çalışacaktın bir çay koyaydın daha iyiydi. Madem o çay koyma yüzünden kavga çıktı o zaman neden geri adım atıyorsun?

O onu dedi, ben bunu dedim, git dedi, kalacam dedim
Vallahi pek bi şey anlamadım ama hakkaten gereksiz yere uzatılmış.
Ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemli derler ya? Cuk oturdu bu laf şimdi.

Bi kere sen demissin kardesimsin diye bunu erkek derse 3 hakdan biri gitmiş olur bayan söylediğinde nikah düşmesi olmaz.ama geri kalan şeyden bişey anlamadım ve bu bi seferlik bi kavga değil büyük ihtimalle geçmişi olan bişey var yoksa erkek kolay kolay yatak ayirmaz bişey var altında demekki

Türkçe'de "q" harfi yok.
Biraz daha anlaşılır yazsanız da anlamak için kırk takla atmasak keşke.

Konunuza gelirsek ortada bir şey yokken bu tarz tartışmalar ne gereksiz.
Eşinizin tepkisi ayriyetten çok gereksiz ve saçma.
Eşinize nasıl kardeşimsin diyebildiniz hayret bir şey yani.

3 defa okuyunca kimin kime kardesimsin dedigini anladim

Ve diyorum konu sahibi bu lafi hangi kafayla söyledin yani aranız düzelir aşılmaz bir sorun yok seviştiginiz zaman "kardeş"kelimesi aklina gelmeyecek mi acep ?

Canını yakmak için kardeşimsin dedin anlaşılan ama kendi canını yaktın daha çok.

Bir çay demlemek değil mesele bence, herif huysuz yok o yasak yok şunu kapat.
Fazla yüz veriyorsunuz bu adamlara, kardeşi mi var anası mı var bakmam
oracıkta rezil ederim. Diline de huyuna da ayar verecek ayar!

Yatak yatak değilmiş, koca koca değil asıl deseydin!

Al dedi git dedi ne yaparsan yap dedi gibi bişey olmuş bu hiçbir şey anlamadım.biri özet geçebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…