kızlar cok kötu kavga ettik gereksiz yere

Soyleyen kisi ama benim anlattigim erkek icin... Kuranda konusu gećen erkekler icin...
Araplarin birden fazla esi var ve bir esini cezalandirmak icin karisina senin sirtin anamin sirti gibi diyor ve onu iliskiye girmeyerek cezalandiriyor diger esine yaklasiyor

Kesinlikle kapasitem almiyor bu devirde kadinlarin kendilerini bu derece asagilayan bir sisteme evet demelerine.
Toptan Stockholm Sendromlu kadinlar.

Pardon siz Arabistan'da mi yasiyorsunuz?
Ne igrenc bir sistem varmis orada, midem kalkti.

ne yapmamı bekliyorsun . peki hemen bir kötü lafıyla hemen bir tokadıyla gidecek insan deqiliz. ben şans verdim bence sizde bunu uygulayın cevrenize böyle dik başlı olmayın kaybedersiniz.

Kesinlikle kapasitem almiyor bu devirde kadinlarin kendilerini bu derece asagilayan bir sisteme evet demelerine.
Toptan Stockholm Sendromlu kadinlar.
ben baqımlı deqilim eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum bu kadar gereksiz bir şey icin

Pardon siz Arabistan'da mi yasiyorsunuz?
Ne igrenc bir sistem varmis orada, midem kalkti.
Ne alaka bu Kuranda bahsi gecen ve islam oncesi araplarin yaptigi kadinlara bir cesit ceza.. ve bunu islam yasaklamis yapana 60 gun araliksiz oruc tutma cezası vermis.
Burada konu sahibinin olayida bu olaya benzer... tek farki esi degil kendisi yapmis...
Inanirsiniz inanmazsiniz bu sizin probleminiz ancak boyle bir vakia var

ne yapmamı bekliyorsun . peki hemen bir kötü lafıyla hemen bir tokadıyla gidecek insan deqiliz. ben şans verdim bence sizde bunu uygulayın cevrenize böyle dik başlı olmayın kaybedersiniz.
Asla! siddet olayi her insani (kadin, erkek farketmez) cok ama cok derinden yaralar ve omur boyu iyilesmeyen psikolojik rahatsizliklara sebep olur. Bunu farrkedemezsiniz bile.
Bu dusunceniz ortacagdan kalma ve cok tehlikeli! Sagliginiz ve beden butunlugunuzu hice saymayan bu dusuncelerinizden derhal kurtulun! Iyiliginiz icin soyluyorum, bunun adi istismardan korunmaktir, siz istismarin ne oldugunu bilmediginzden kendinize kotuluk yapiyorsunuz.

Hic bir inanc ve ideoloji bir insanin kendine olan saygisindan, insan olarak davaranilmasindan daha onemli olamaz. Kadin ya da erkek farketmez. Kadincagiz gelecek korkusuyla yazmis buraya, biraz insan olmayi ogrensek iyi olur.

maşallah olmayan pskolojik sorunumuda söylediniz ne alaka biz ne eşler gördük allah aşkına . benim eşim cok iii ben eşimin ayaklarınıda öperim

maşallah olmayan pskolojik sorunumuda söylediniz ne alaka biz ne eşler gördük allah aşkına . benim eşim cok iii ben eşimin ayaklarınıda öperim
Sizin psikolojiniz gercekten bozulmus. hic mi kadinlik gururunuz yok. yazik olmus size. Ne demek ayagini oprim? Midem kalkti bu asagilanma merakindan!

Sizin psikolojiniz gercekten bozulmus. hic mi kadinlik gururunuz yok. yazik olmus size. Ne demek ayagini oprim? Midem kalkti bu asagilanma merakindan!
ya allah aşkına sen hanqi alemde yaşıyorsun :))) beim asıl midem kalktı kim seni cekecek aman allahım 2 qunde boşanırsın vallahi

Aman tek latsnda totosu donsun sonra gelir ısınmaya.

onu demedim ama artk benim kardeşimsin dedim neyse valla ben gitmeye karasr verdim benim icin hayrısı bu
Canım sen benim kardeşimsin demeyle nikahmı düşüyor sinirle sôylenmiş sözlerden dolayı nikah düşüyorsa dünyada evli insan kalmaz bilmem anlatabildimmi

dini nikahin dustu dense nasil bir reaksiyon vereceksiniz?Esinizle bir tartisma yasiyorsunuz ve dini nikah dustu mu diye telasa kapiliyorsunuz.Sakince oturup dusunun.Akil , mantik , vicdan ve kalbinizle hep birlikte sadece tek basiniza biraz dusunun.Ne istediginizi sorgulayin ve o isteginiz dogrultusunda birseyler yapin.barismak istiyorsaniz esinizle sevgi-saygi dolu bir konusma yapin.Barismak istemiyorsaniz da yine konusun ve kirildiginiz seyleri kendisine soyleyin bence.

'Ben seni boşadım', 'Babanın evine git', Ben senden ayrılmak istiyorum, ayrıldım.' Erzurum'da sıkça karşılaştığım '3'ten 9'a şart olsun, seni boşadım. BUNDAN SONRA SEN BENİM KARDESİM OL' gibi kelimeler nikahı bozar. Nikahı bozan bu gibi kelimeleri Müslüman hiçbir zaman kullanmamalıdır. Ben size bir tavsiyede bulunayım ki halkımız da bilsin. İnsanlarımız bu konudan pek haberdar değiller. Ağzını tutamıyor, kızgınlık nedeniyle söylüyorlar demişş erzurum muftusu...

mafvettiniz deqil" mahvettiniz" olacak sende doqru yazmayı öqren ben sadece "q" harfini kullanıyorum . belli kim kırık dökük şimdi beni konuşturma

konuşmalara bak...
demek ki doğrusunu yazabiliyorsun.

"bana ne dedi senin yatak benim yatak değil dedi bende ona dedim benim yatak senin yatak deqil sende benim eşim deqilsin"

bu arada kardeşimsin dediğin için nikah düşer. kardeş bacı ana baba hepsinde düşer. aç alo diyanet hattına da söylesinler.

Sana her denileni tekrarlıyo gibisin
Konun yankı veriyo gibi olmuş
Senin yatak benim yatak değil deyince nikah mı bozulur ?
Hem bozulsa bile bi sen demişsin bi eşin, 3 kez ard arda diyen çıkmamış bozulmamıştır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…