Pardon siz Arabistan'da mi yasiyorsunuz?Soyleyen kisi ama benim anlattigim erkek icin... Kuranda konusu gećen erkekler icin...
Araplarin birden fazla esi var ve bir esini cezalandirmak icin karisina senin sirtin anamin sirti gibi diyor ve onu iliskiye girmeyerek cezalandiriyor diger esine yaklasiyor
ne yapmamı bekliyorsun . peki hemen bir kötü lafıyla hemen bir tokadıyla gidecek insan deqiliz. ben şans verdim bence sizde bunu uygulayın cevrenize böyle dik başlı olmayın kaybedersiniz.Bravo! sizi istismar edebilecek ve insanlik disi davaranislara hedef olabilecek bir duruma gonullu olmussunuz.
Bunun adi sevgi degil bagimliliktir.
O sizi es yerine koymamis, sanirim insan yerine de koymuyor. Katlanin o zaman, kendinize verdiginiz deger buysa.
ben baqımlı deqilim eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum bu kadar gereksiz bir şey icinKesinlikle kapasitem almiyor bu devirde kadinlarin kendilerini bu derece asagilayan bir sisteme evet demelerine.
Toptan Stockholm Sendromlu kadinlar.
Ne alaka bu Kuranda bahsi gecen ve islam oncesi araplarin yaptigi kadinlara bir cesit ceza.. ve bunu islam yasaklamis yapana 60 gun araliksiz oruc tutma cezası vermis.Pardon siz Arabistan'da mi yasiyorsunuz?
Ne igrenc bir sistem varmis orada, midem kalkti.
Asla! siddet olayi her insani (kadin, erkek farketmez) cok ama cok derinden yaralar ve omur boyu iyilesmeyen psikolojik rahatsizliklara sebep olur. Bunu farrkedemezsiniz bile.ne yapmamı bekliyorsun . peki hemen bir kötü lafıyla hemen bir tokadıyla gidecek insan deqiliz. ben şans verdim bence sizde bunu uygulayın cevrenize böyle dik başlı olmayın kaybedersiniz.
kürdüm canım d.beyazıtta ya pardon siz nerede yaşıyorsunuz bu durumumu normal görmüyorsunuz .Pardon siz Arabistan'da mi yasiyorsunuz?
Ne igrenc bir sistem varmis orada, midem kalkti.
Hic bir inanc ve ideoloji bir insanin kendine olan saygisindan, insan olarak davaranilmasindan daha onemli olamaz. Kadin ya da erkek farketmez. Kadincagiz gelecek korkusuyla yazmis buraya, biraz insan olmayi ogrensek iyi olur.Ne alaka bu Kuranda bahsi gecen ve islam oncesi araplarin yaptigi kadinlara bir cesit ceza.. ve bunu islam yasaklamis yapana 60 gun araliksiz oruc tutma cezası vermis.
Burada konu sahibinin olayida bu olaya benzer... tek farki esi degil kendisi yapmis...
Inanirsiniz inanmazsiniz bu sizin probleminiz ancak boyle bir vakia var
maşallah olmayan pskolojik sorunumuda söylediniz ne alaka biz ne eşler gördük allah aşkına . benim eşim cok iii ben eşimin ayaklarınıda öperimAsla! siddet olayi her insani (kadin, erkek farketmez) cok ama cok derinden yaralar ve omur boyu iyilesmeyen psikolojik rahatsizliklara sebep olur. Bunu farrkedemezsiniz bile.
Bu dusunceniz ortacagdan kalma ve cok tehlikeli! Sagliginiz ve beden butunlugunuzu hice saymayan bu dusuncelerinizden derhal kurtulun! Iyiliginiz icin soyluyorum, bunun adi istismardan korunmaktir, siz istismarin ne oldugunu bilmediginzden kendinize kotuluk yapiyorsunuz.
Sizin psikolojiniz gercekten bozulmus. hic mi kadinlik gururunuz yok. yazik olmus size. Ne demek ayagini oprim? Midem kalkti bu asagilanma merakindan!maşallah olmayan pskolojik sorunumuda söylediniz ne alaka biz ne eşler gördük allah aşkına . benim eşim cok iii ben eşimin ayaklarınıda öperim
ya allah aşkına sen hanqi alemde yaşıyorsun :))) beim asıl midem kalktı kim seni cekecek aman allahım 2 qunde boşanırsın vallahiSizin psikolojiniz gercekten bozulmus. hic mi kadinlik gururunuz yok. yazik olmus size. Ne demek ayagini oprim? Midem kalkti bu asagilanma merakindan!
Canım sen benim kardeşimsin demeyle nikahmı düşüyor sinirle sôylenmiş sözlerden dolayı nikah düşüyorsa dünyada evli insan kalmaz bilmem anlatabildimmionu demedim ama artk benim kardeşimsin dedim neyse valla ben gitmeye karasr verdim benim icin hayrısı bu
mafvettiniz deqil" mahvettiniz" olacak sende doqru yazmayı öqren ben sadece "q" harfini kullanıyorum . belli kim kırık dökük şimdi beni konuşturma
ben dedimKardesimsin kelimesi kim dedi siz mi eşiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?