- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
hayrdır turkce ögretmenimisin ? sen nasl yazdıqıma niye bakıyorsun ben böyle yazmak istiyorum . bi sorun mu varTürkçe ana diliniz mi, sonradan mı öğrendiniz?
Sonradan öğrendiyseniz tamam da ana dilinizse ağlatmayın dilimizi bu kadar.
hayrdır turkce ögretmenimisin ? sen nasl yazdıqıma niye bakıyorsun ben böyle yazmak istiyorum . bi sorun mu var
tamamYok değilim, sorun yok, yazın keyfinizce : )
hayrdır turkce ögretmenimisin ? sen nasl yazdıqıma niye bakıyorsun ben böyle yazmak istiyorum . bi sorun mu var
ya benim yazım böyle alışmışım kavqa konusundada o gun dediler nazar deqer inanmazdm şimdi qercekten inanıyorum ki var resmen daqılma noktasına geldik ya bi sebepsiz yereEvet bir sorun var. Turkce'de q harfi yoktur. Yanlis yaziyorsunuz. Ayrica ilk mesajiniz "al dedi git dedi ver dedi"den hallice.. Tek anladigim ortada bir cay mevzu var.
Daha gecen gun cok mutluyum diye konu acmistiniz. Bu yasadiginizi da nazarlik sayin..
mafvettiniz deqil" mahvettiniz" olacak sende doqru yazmayı öqren ben sadece "q" harfini kullanıyorum . belli kim kırık dökük şimdi beni konuşturmamafvettiniz güzelim dilimizi.
kırık dökük türkçeyle derdinizi bile anlatamıyorsunuz.
dikkat Ederim artq........ :) başkaNoktalama işaretlerini sevmelisiniz.
cok saqolun bu bilqi için inanın ki dünden beri düşünüyorum nikah düştümü diyeDinen kadın boşayamaz.Erkek boşamadikca nikah dusmez.İnsan bazen incir çekirdeğini doldurmayan sebepten tartışa biliyor.
sewdiğimiz için katlanıyoruz . ben boşanmak içinde evlenmedim allah izin verirse ben onunla ömrüm yetene kadar yanında olacam o sevmesede ...Pardon ama, tek tarafli bosanmasi olan bir evlilik , evlilik midir?
Siz kadinlar nasil bir gezegende yasiyorsunuz, hayatiniz bir magara adaminin iki dudagi arasinda, uc kelimeye bakiyor?
Nasil bir ruh hali varsa geleceginizi bu sekilde karatiyorsunuz anlamiyorum.
cidden mi peki bunu tuttan kadın mı erkek mi yoksa söyleyen kişi mi ?Bu yaptıģınıza dinde ZIHAR denir googleden arastirin. Peygamberimizin zamaninda arap erkekler eslerini cezalandirmak icin yaparlardi ama esine yaklastiginda ceza gerekir cezası 60 gun araliksiz oruç tutmaktir
Bravo! sizi istismar edebilecek ve insanlik disi davaranislara hedef olabilecek bir duruma gonullu olmussunuz.sewdiğimiz için katlanıyoruz . ben boşanmak içinde evlenmedim allah izin verirse ben onunla ömrüm yetene kadar yanında olacam o sevmesede ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?