kızlar cok kötu kavga ettik gereksiz yere

Ayy beyimiz senin yaptigin yemegi senin yikadigin tabaklarda yiyor. Bi zahmet cayi koysun bi bardakta sana getirsin. Niyr ozur diliyosun ki sinirlerim tepeme cikti okurken

kızlar valla sabah ona mesaj cektim benim yataqım senin yataqın deqilse senin evinde benim evim deqil dedim ben qidiyorum dedim . tabi kendisinin işi eve bi saatlik yol ben üstümü qiyindim baktım o kapıda 15 dk bile dolmadan kapıya dayandı tabi diqer sekil eve qelmesi 2 saat trafik var hep diodu iyikide böyle bi olay oldu ayaklarıma kapandı . bi daha aynı şeyi yapmayacam inanırmısınız sofrayı o kurup kaldırdı ilk kez işe yaradı . inş bi daha kavqa etmeyiz

Türkçe ana diliniz mi, sonradan mı öğrendiniz?

Sonradan öğrendiyseniz tamam da ana dilinizse ağlatmayın dilimizi bu kadar.

Türkçe ana diliniz mi, sonradan mı öğrendiniz?

Sonradan öğrendiyseniz tamam da ana dilinizse ağlatmayın dilimizi bu kadar.
hayrdır turkce ögretmenimisin ? sen nasl yazdıqıma niye bakıyorsun ben böyle yazmak istiyorum . bi sorun mu var

hayrdır turkce ögretmenimisin ? sen nasl yazdıqıma niye bakıyorsun ben böyle yazmak istiyorum . bi sorun mu var

Evet bir sorun var. Turkce'de q harfi yoktur. Yanlis yaziyorsunuz. Ayrica ilk mesajiniz "al dedi git dedi ver dedi"den hallice.. Tek anladigim ortada bir cay mevzu var.

Daha gecen gun cok mutluyum diye konu acmistiniz. Bu yasadiginizi da nazarlik sayin..

ya benim yazım böyle alışmışım kavqa konusundada o gun dediler nazar deqer inanmazdm şimdi qercekten inanıyorum ki var resmen daqılma noktasına geldik ya bi sebepsiz yere

Hormonlar tavan yapınca görürüz kardeşi. Takma kafana.

mafvettiniz güzelim dilimizi.
kırık dökük türkçeyle derdinizi bile anlatamıyorsunuz.
mafvettiniz deqil" mahvettiniz" olacak sende doqru yazmayı öqren ben sadece "q" harfini kullanıyorum . belli kim kırık dökük şimdi beni konuşturma

Dinen kadın boşayamaz.Erkek boşamadikca nikah dusmez.İnsan bazen incir çekirdeğini doldurmayan sebepten tartışa biliyor.

Dinen kadın boşayamaz.Erkek boşamadikca nikah dusmez.İnsan bazen incir çekirdeğini doldurmayan sebepten tartışa biliyor.
cok saqolun bu bilqi için inanın ki dünden beri düşünüyorum nikah düştümü diye

Pardon ama, tek tarafli bosanmasi olan bir evlilik , evlilik midir?
Siz kadinlar nasil bir gezegende yasiyorsunuz, hayatiniz bir magara adaminin iki dudagi arasinda, uc kelimeye bakiyor?
Nasil bir ruh hali varsa geleceginizi bu sekilde karatiyorsunuz anlamiyorum.

Bu yaptıģınıza dinde ZIHAR denir googleden arastirin. Peygamberimizin zamaninda arap erkekler eslerini cezalandirmak icin yaparlardi ama esine yaklastiginda ceza gerekir cezası 60 gun araliksiz oruç tutmaktir

sewdiğimiz için katlanıyoruz . ben boşanmak içinde evlenmedim allah izin verirse ben onunla ömrüm yetene kadar yanında olacam o sevmesede ...

Bu yaptıģınıza dinde ZIHAR denir googleden arastirin. Peygamberimizin zamaninda arap erkekler eslerini cezalandirmak icin yaparlardi ama esine yaklastiginda ceza gerekir cezası 60 gun araliksiz oruç tutmaktir
cidden mi peki bunu tuttan kadın mı erkek mi yoksa söyleyen kişi mi ?

sewdiğimiz için katlanıyoruz . ben boşanmak içinde evlenmedim allah izin verirse ben onunla ömrüm yetene kadar yanında olacam o sevmesede ...
Bravo! sizi istismar edebilecek ve insanlik disi davaranislara hedef olabilecek bir duruma gonullu olmussunuz.
Bunun adi sevgi degil bagimliliktir.
O sizi es yerine koymamis, sanirim insan yerine de koymuyor. Katlanin o zaman, kendinize verdiginiz deger buysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…