kızlar çok kötüyüm ..

sağol canım bakalım inşallah büyük bi sorun yoktur

genel muayeneye gıttın de orda mı ıstedı hormon testlerını,yoksa bebek dusundugunuz ıcın mı yaptırdınız
evet genel muayne oldum çocuk için gitmiştik smear testi yaptı vajinal ultrasonla baktı smear temiz çıktı ultrasondada yumurtalığımın birinde küçük kistler vardı ama zararsız dedi testte ortaya çıkıcak artık bişey varmı ama pko yum sanırım

ınsallah sonuclar ıyı cıkar. benım fsh ım yuksek cıktı,amh testım de dusuk cıktı,tüp yaptırmam lazım. sen normal yolla hamıle kalırsın umarım.

ınsallah sonuclar ıyı cıkar. benım fsh ım yuksek cıktı,amh testım de dusuk cıktı,tüp yaptırmam lazım. sen normal yolla hamıle kalırsın umarım.
inşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda gelsinler inşallahben birde soğan kürüne başlıcam sen denedin mi hiç

duydum,dusundum ama denemedım,rahım duvarını ıncelttıgını duydum bazı kısılerde. bir de ben oyle seylerı yapmaya bıraz cekınıyorum,yapanlar varmıs ama ben yapamam:) ıyıkı de yapmamısım,cunku cerrahpaşada tedavıye basladım,orda da yazmıslar duvara,son 6 ay ıcınde herhangı bır kür,vitamin kullanmayınız dıye. ben bıraz o konularda cekıngenım,doktorun dedıklerının dısında bısey yapamam:)

arkadaşımda 2 sene bebeği olmuyordu soğan suyuyla hamile kaldı bu yüzden denemek istiyorum kistlerimde yok olur belki :) bilmiyorum artık ne yapacağımızı şaşırdık :)

Benim bileziklerim oldugu gibi duruyor hic sevmiyorum takmayida millet soruyor haliyle bende yatırım yerinde nie takaym diyorum ,hic sevmem keske bu yuzden biyun büküp istemedeydiniz bi hayırda gelmemis zaten

Benim bileziklerim oldugu gibi duruyor hic sevmiyorum takmayida millet soruyor haliyle bende yatırım yerinde nie takaym diyorum ,hic sevmem keske bu yuzden biyun büküp istemedeydiniz bi hayırda gelmemis zaten
evet çok pişman oldum bende ama iş işten geçti artık

Cok haklisiniz, icimden gecenleri bir bir yazmissiniz.

çevre baskısından takıyorum kafama bende altına bayıldığımdan değil.teşekür ederim yinede.
Rica ederim ama altında hazır ev varken kiralarda harcanma iyi düşün iyi olsun. Bilezik meselesi bizde de arada oluyo ki ben yeni evliyim 1 yıllık ama kafama takmiyorum. Sevgiler ...

evet var oyle hamıle kalanlar. benım bı de onları denemeye zamanım olmadı. 8 mayısta ogrendım fsh degerımı,hemen tüp dedı bana. o gunden berı hıc ara vermeden sureklı bıseyler yaptırdım. hıstereskopı,rahım fılmı,asılama,hormon testlerı,esımın testlerı. zaman kaybetmeden tedavılere baslandıgı ıcın hemen,onları yapsam tesr tepebılırdı. ama bazı kısıler hemen bu benım yaptıklarımı yapmıyorlar. bazılarını okuyorum,aylarca korkudan vajınal muayene olamıyor,rahım fılmı cektıremıyor. bızım ıcın zaman degerlı.her adet donemı onemlı.

Araba için o hayata katlanmak mümkün değil, bir de etrafı bu kadar önemserseniz asla mutlu olamazsınız. Bilezik bilezik içim şişti valla..

bende muaynedemn kaçtım aylarca en son doktorumu buldum çok şükür muaynemi oldum..böylesi senin için daha hayırlıdır belkide sen doktorunu dinle canım inşallah çok bekletmez meleğin

Ya valla yasadiginiz ortami merk ettim yai bende evliyim bileziklerim bankada hic ellemedim takmadim kiro gibi takip dolascak halim yokya takanlarda bana ayr bi itici geliyo yani

Siz evlenirken ailesinemi guvendiniz?
Koca koca insanlarsiniz.
Tamam garip bi ailesi var kocanizin olabilir.
Ama bu garip dediginiz insanlardan beklenti icine giren yine sizsiniz.
Nedeni ne?

muayeneden korkuyorlar derken senı kastetmemıstım,yanlıs anlasılmasın. bebek dusunmeye basladıklarında ne var ne yok,rahımde bısey var mı,smear testım nasıl cıkacak dıye gıtmeyenlerı kastettım.

Eğer eşin de o apartmandan taşınmak istiyorsa bir sorun yok bence. Oradan kaçmaya gönlünüze göre bir ev bulmaya bakın.
Bilezik felan hikaye oralara girmicem.
İnşallah bebeğin de hemen olur kurtulursun artık bunlardan.

muayeneden korkuyorlar derken senı kastetmemıstım,yanlıs anlasılmasın. bebek dusunmeye basladıklarında ne var ne yok,rahımde bısey var mı,smear testım nasıl cıkacak dıye gıtmeyenlerı kastettım.
yok canım niye yanlış anlıyayım bende vajinismus yüznden ilk muayneden korkuyordum boşunaymış şimdi hiçbiri umrumda değil ne gerekiyosa yapılsın düşüncesindeyim yeterki gelsin meleklerimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…