- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Evet ya cok sevimsiz gercekten. Ama baska benzer bir konuda empati kazanina dusenlerin buradaki yorumlari beni cok eglendirdi. Bence sende farketmissindirAyrıca bazı konu sahiplerine sert yazmak gerekiyor kadın hala ikinci çocuğu yapmak istiyorum diyor sanki ilk çocuğa yetebilmis de sıra ikinci de.
Bir de konularda ortaya atlayıp empati yüklü sevimli üyeyi oynamak ve diğer üyelere laf atmak cidden hiç hoş değil.hatta çok gereksiz.
Birinde kocasına her yönden eziyet çektiren ve fiziksel ruhsal sorunlar yaşayan, diğerinde karşılıklı anlaşmalı evlilik yaşanan konular mıEvet ya cok sevimsiz gercekten. Ama baska benzer bir konuda empati kazanina dusenlerin buradaki yorumlari beni cok eglendirdi. Bence sende farketmissindir
öyledemiştieşim ama demişti demekle olsa oişler, dün de boşanalım dedi boşanalım dedim param yok dedi
Vov 35 lira mı of be yılın annesi seçilmeliNe onemi var ,cocuk lunaparkta bir defada 35 lira harciyormus onemli olan da bu zaten
bilemem tanımıyorum konu sahibini fakat bana öyle gelmedi,sosyal fobim var diyor ama kendisi değil burda önemsediği eşi ki evliliğini kurtarmak için terapi alayım mı gibi bi soru sormuştu o soruya hitaben yazdım ben yorumumu.Zaten fazlasıyla benmerkezci biri. O öylece dursun ve dünya etrafında dönsün. Hep başkaları versin,o asla kilini kipirdatmasin. Ailesi sorumluluk yüklemeden büyütmüş diye düşünüyorum ben.
Ah canim bibim adam da acinasi halde valla. Kadin kendi istegiyle vajinismus ve surtunerek hamile kalmisNe diyelim ki adam bitirmiş zaten ortada da pek evlilik yokmuş düzelicek birşey yok bence boşuna kendini daha fazla ezdirme
NeyyyAh canim bibim adam da acinasi halde valla. Kadin kendi istegiyle vajinismus ve surtunerek hamile kalmisustune bi cocuk daha istiyormus. Su halde bi adamla evli oldugunu dusunsene
Depresyon mu yaşıyorsun?Antidepresan kullanıyor musun?Hayattan zevk alma durumun nasıl?Banyo yapmak çocuk bakımı yemek?Bulaşık biriktirmek gibi ihmaller depresyonda olıyor.Derhal bir psikiyatrise git gitmediysen..Depresyon durumunda eşlerin desteklemesi gerek .Ama çok mı yordun adamı?hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
Nasıl yapıcaksın pekiaslında deli demeyin ama 1 çocuk daha istiyorum
olamadım sezeryanladoğduAnlamadigim bisey var. Konu sahibi surtunerek hamile kalmis. Tamam 1 milyonda 1 bunu yasayan insan olabilir. Ancak alttan muaynelere nasil tepki verdin konu sahibi? Vajinismus, bakire ve hamile bir kadin olarak?
duygu kalmadı bizde aşk yok güven yok, masraf dediğim bohem hayatı yaşamıyoruz, normal evin ihtiyaçları kötü de olsa evde yemek pişiyor kızlar...alkol sigara vs için paraistemiyorum, deligibigezmiyorum, kıyafet bile uzun zamanalmadım kendime ee si ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?