KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Evet ya cok sevimsiz gercekten. Ama baska benzer bir konuda empati kazanina dusenlerin buradaki yorumlari beni cok eglendirdi. Bence sende farketmissindir

Evet ya cok sevimsiz gercekten. Ama baska benzer bir konuda empati kazanina dusenlerin buradaki yorumlari beni cok eglendirdi. Bence sende farketmissindir
Birinde kocasına her yönden eziyet çektiren ve fiziksel ruhsal sorunlar yaşayan, diğerinde karşılıklı anlaşmalı evlilik yaşanan konular mı

Ne diyelim ki adam bitirmiş zaten ortada da pek evlilik yokmuş düzelicek birşey yok bence boşuna kendini daha fazla ezdirme

Zaten fazlasıyla benmerkezci biri. O öylece dursun ve dünya etrafında dönsün. Hep başkaları versin,o asla kilini kipirdatmasin. Ailesi sorumluluk yüklemeden büyütmüş diye düşünüyorum ben.
bilemem tanımıyorum konu sahibini fakat bana öyle gelmedi,sosyal fobim var diyor ama kendisi değil burda önemsediği eşi ki evliliğini kurtarmak için terapi alayım mı gibi bi soru sormuştu o soruya hitaben yazdım ben yorumumu.

Ne diyelim ki adam bitirmiş zaten ortada da pek evlilik yokmuş düzelicek birşey yok bence boşuna kendini daha fazla ezdirme
Ah canim bibim adam da acinasi halde valla. Kadin kendi istegiyle vajinismus ve surtunerek hamile kalmis ustune bi cocuk daha istiyormus. Su halde bi adamla evli oldugunu dusunsene

Konuyu başından sonuna kadar okudum,ve inanılmaz şaşırdım.başı ve şu anda geldiğimiz nokta çok farklı.yardıma ihtiyaç duyan,eşi tarafından hor görülen ,istenilmeyen bir kadından (ki eşi de tam olmasa da genel olarak haklı)gayet sağlıklı ve normlar ölçüsünde hayat süren bir kadına doğru bir evriliş var

Hiç isim gücüm yoktu konu Sahibinin bütün yorumlarını okudum
Kesinlikle tedavi olmalı ama sosyal fobi falan değil aileden gelen bir sıkıntısı var.düşünce tarzı çok farklı..

Yalnız şunu empati yaparak yazıyorum nerdeyse dört yıllık bir evlilikte eşim vajinismusu yenmek için hiçbir şey yapmasa, ev düzeni için gayret etmese, hep şikayet etse kesinlikle boşarım onu Yanlış anlaşılmasın burda sorun sıkıntılar değil emek harcanmamasi

dünya hali bu insanlara güvenmeyin yada ben tek başıma ne yaparım demeyin allah ummadığıniz yerde hepsini alıp tek başına bırakabilir ha yaşanır mi bal gibi yaşanır. 7 çocuğu olup huzur evinde kalan yaşlılarla dolu huzur Evleri

Son olarak 35 lira Lunaparka vermek basli başına problem hele de iki yaşındaki çocuğa.eliniz de olsa da her şeyinizi vermeyin çocuğa sonra doyumsuz hayırdan anlamayan insanlar ortaya çıkıyor​

Ah canim bibim adam da acinasi halde valla. Kadin kendi istegiyle vajinismus ve surtunerek hamile kalmis ustune bi cocuk daha istiyormus. Su halde bi adamla evli oldugunu dusunsene
Neyyy yavaş yavaş okuya okuya geliyorum ama msjları okudukca aklıma çocuklarını babasına bırakmak isteyen hatice geliyor psikolojisi o yönde canım

Bir de bu Nasıl sosyal fobi

Tek başına uçak ile çocuğu doktora götürüp geceyarısı dönüyorsun

Tanımadığın insanların evinde kalıyorsun vs vs

Bence işine geleni duyup işine geleni duymayanlar gibisin

Biz senin tek yanlı bakışınla anlattığın konularda bile seni haksız bulurken bir de eşinden dinlesek ne olur acaba

hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
Depresyon mu yaşıyorsun?Antidepresan kullanıyor musun?Hayattan zevk alma durumun nasıl?Banyo yapmak çocuk bakımı yemek?Bulaşık biriktirmek gibi ihmaller depresyonda olıyor.Derhal bir psikiyatrise git gitmediysen..Depresyon durumunda eşlerin desteklemesi gerek .Ama çok mı yordun adamı?

Sizin sorunlariniza buradaki kimse yardim edemez. Sizin profesyonel destege ihtiyaciniz var. Sorunlarinizla basa cikmak yerine sucu baskalarina atiyor, kaciyorsunuz. Bu durumda biz destek olamayiz, uzgunum. Tek tavsiyem psikiyatrist ile gorusmeniz. Bir sure sonra psikiyatrist esinizide davet edecektir, sorunlari ondan duyup, cozum uretmek icin. Evliliginizi geçtim, hayatinizi saglikli sekilde idame ettirmeniz icin tedavi sart. Buna ek olarak hep soyluyorum: ruh sagligi yerinde, ulkeye katkisi olan cocuklar yetistirmekle sorumluyuz. Sizin ruh sagliginiz iyi degilken, çocuğunuzuda negatif yonde etkileyeceksiniz. En azindan cocugunuz icin bir kere olsun sorumluluklarinizdan kacmayip, tedavi olmayi deneyin.

Konuya tavsiye yorumu yapamıcam çünkü mandalinalimon hayatında pasifliği seçmiş biri ve tedavi cevaplarına başka bir problemini anlatarak cevap veriyor. Büyük ihtimalle fake bir üye ama olmama ihtimaline karşı gene de bişeyler yazıcam çünkü hipnotize olmuş bir biçimde bütün yorumları tek tek okudum. Başta şok oldum sonlara doğru sinir krizi geçirmeye başladım. Arada haklı olarak deliren ve banlanan üyeler olmuş onlara çok üzüldüm çünkü haklı bir delirişti o. Ben de sabahtan görüp yorum yapsam sakin kalamazdım. Ama en çok da duyar kasan hassas üyelere tav oldum. Kadın bu kafayla ikinci çocuk istiyo sonra vay efendim neden sert yorum yazıyorsun yok hassas noktadan vuruyorlar diye saçma sapan yorumlar. Konu sahibi hanım siz de tedavi olmayacaksanız olmayın ne haliniz varsa görün ama ikinci çocuğu yapmayın. Allahınız varsa yapmayın günah be.

ee si şu: adamda senden bunları yapmanı bekliyor.. normal bir hayat sürmek (alkol vs dışında tabi)

Bu ne yahu.. senin gibi birine yarim saat tahammul edemedim atlaya atlaya okudum o adam kac senedir dayaniyor. Direkt cennete gidecek ben sana diyeyim konu sahibi sayende. Ne tur bir rahatsizsin biledim. Bununla ilgili sahane bir atasozu var ama argoya giriyor ne yazik ki yoksa buraya cuk. Bak allahin adini verdim o adami azad et. Cocugu da babasina ver kendi serrinden kurtar. Allah acisin o insanlara bir sey diyemiyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…