KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

DNA testi mı istemiş babası,neler olmuş bu nasıl yaşam. Ne yasatiyosunuz o çocuğa ya

annenin evinde yaşayamıyorsun,kocanla yaşayamıyorsun,tek başına bir hayat da kuramıyorsun.evliliği,iş hayatını da beceremiyorsun eee kocan veya bir başkası sana katlanmak zorunda mı.silkelen ve kendine gel özellikle günlerce yıkanmamış bulaşıkları düşününce evin tamamı kim bilir nasıldır.

Eeee baska sikintin var mi diyesim.geldi
Allah akil fikir versin sana hepimize ins

Evliliğini kurtarmak için değil kendini kurtarmak, yaşam kaliteni yükseltmek için tedavi olmalısın biraz ben merkez yaşamayı öğren kendim için yapmalıyım de ben değerliyim de öyle çık yola.
Zaten fazlasıyla benmerkezci biri. O öylece dursun ve dünya etrafında dönsün. Hep başkaları versin,o asla kilini kipirdatmasin. Ailesi sorumluluk yüklemeden büyütmüş diye düşünüyorum ben.

Ayrıca bazı konu sahiplerine sert yazmak gerekiyor kadın hala ikinci çocuğu yapmak istiyorum diyor sanki ilk çocuğa yetebilmis de sıra ikinci de.

Bir de konularda ortaya atlayıp empati yüklü sevimli üyeyi oynamak ve diğer üyelere laf atmak cidden hiç hoş değil.hatta çok gereksiz.

Katılıyorum sana canım böyle insanları gördükçe valla kendi evliliğimde daha sağlam adımlar atmaya çalışıyorum. Mesele bir kadının acizliğine biz bu şekilde tavır gösterebiliyorsak erkekler nasıl düşüyordur kim bilir..

Hic bir sorumlulugunuzu yerine getirmediginiz halde esinizden beklenti icinde olmaniz bir tek bana mi garip geldi?

Aksam bir guzel sofra yok, temiz pak bir ev yok, guler yuz yok, sosyal hayat yok, cinsellik yok...

Esinizin sabrina hayran kaldim!
Neredeyse tüm siteye garip geldi ,konusahibi oldukça bencil.

öyledemiştieşim ama demişti demekle olsa oişler, dün de boşanalım dedi boşanalım dedim param yok dedi

her halde kapıdaasansörde karşılaşıyoruz ve park da tabi,zaten 2çocuk var ve onları da tanıyor

çocukhariçyorumlarınızakatılıyorum.Çocuğum 2 yaşındave iyiki var

Ne kadar sert yorumlar yapiyosunuz ya arkadaşlar
Bencil, ruh hastası bilmem ne
Üzüldüm valla

Valla ben de kocasına aciyorum.
Ciddi ciddi aciyorum.
Cinsel ilişki olmasa da olur diye hala ergen gibi sürtünerek ilişkiye giren biriyle kim evli olmak ister? Çocuğu bile böyle yapmış daha ikinci istiyor.
Çocuk yapma eylemini yapmadan anne baba olmayı hangi mantıklı sağlıklı düşünen insan ister ki?
Cinsel hayat yok, sosyal hayat yok, evde düzen temizlik yok.
Kim bu hayatı ister?
Ben bosanirdim.
Kadın yada adam cinsellik istemeyen, sorumluluklarını yerine getirmeyen insanlar evlenmeyecek, kimsenin başını yakmayacak, kimseyi mutsuz etmeyecek.
O adama da yazık.
Kimse bu hayata mahkum olmak zorunda değil.
Durustce soyle oğlunun böyle bir bi evliliği olsun ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…