- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Kadına yüklenmeden şunu bir okuyun. Adama acımışlarmışmış.
Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.
Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.
Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.
Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.
Betimlediğiniz bu adamla hala boşanmak istemiyor konu sahibi farkında mısın, 2.çocuğu yapsak diyor, empatiye gelince...neyse hiç gelmiyim
Betimlediğiniz bu adamla hala boşanmak istemiyor konu sahibi farkında mısın, 2.çocuğu yapsak diyor, empatiye gelince...neyse hiç gelmiyim
Serseri öğrencilerle, çocuklarla empati kuramayan siz hamile karısını para için döven adamla mı empati kurdunuz? Valla harikasınız. O çocuklar da sağlıklı değil bir de çocuk.
Olaylar evliliğin en başında başlamış. Bu adam kadından hep nefret ediyormuş sanırım. O zaman niye evlenmiş bu kadınla bilemiyorum.
Vajinusmusu yenmek istemeyen kadının da ruh hali sağlıklı değildir. Acaba onun ne gibi sebepleri var? Kadınla empati kurmayı da deneseydiniz.
Hemcinslerinize bir düşmanlığınız mı var acaba? Çünkü hamile karısını para için döven adamı ancak öyle savunabilirdiniz.
Bu adamın ne kadar pislik , karaktersiz ve sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kadın boşanmak istemiyor diye dayak konusunda bu adamla empati kuramam.Bu adam sonradan böyle olmamış ki. Hayır olsa bile hamile karısını dövmesinin mazereti mi olur? Hamile olmasa da değişmez tabi.
Bu adamın ne kadar pislik , karaktersiz ve sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kadın boşanmak istemiyor diye dayak konusunda bu adamla empati kuramam.Bu adam sonradan böyle olmamış ki. Hayır olsa bile hamile karısını dövmesinin mazereti mi olur? Hamile olmasa da değişmez tabi.
Son olarak başka konulardan diş bileyip başka yerlerde hırs çıkarmak hiç tarzım değildir. Size de önermem çiğ duruyor.
Fikirlerimi söylüyorum. Farklı düşünebiliriz başka yerlere yansıtmanız hoş değil. Kendi adınıza hoş durmuyor
İyi de bu başka konu değil aynı konu. Şiddet uygulayan çocukla empati yapamıyorsanız , bu adamla nasıl yapıyorsunuz? O çocuklar öyle doğmadı ya!
Kocanız sizi dövse "benim de hatalarım oldu" der misiniz?
İyi de bu başka konu değil aynı konu. Şiddet uygulayan çocukla empati yapamıyorsanız , bu adamla nasıl yapıyorsunuz? O çocuklar öyle doğmadı ya!
Valla konu sahibi daha önceki konusunda da önce dayak yedim deyip sonra yoo evliliğimde şiddet yok demişti.Tıpkı kocam çocuğumuzu önemsemiyor dedikten sonra oğlumun onu çok seven bi babası var demesi gibi.Konu sahibinin söylemlerine çok bel bağlamayın derim yani.Birazdan sizi alıntılayıp kocam beni dövmedi evliliğimde şiddet yok diyebilir .Ona göre empati yapınİyi de bu başka konu değil aynı konu. Şiddet uygulayan çocukla empati yapamıyorsanız , bu adamla nasıl yapıyorsunuz? O çocuklar öyle doğmadı ya!
Teker teker gelelim :)
Bence de boşanması gerekirdi , gerekiyor. Hatta tanımadığı adamla kaçmaması gerekiyordu. Boşanmak için hamile kalmayı da beklememesi gerekiyordu. Ama tüm bunlar bu arıza herifle empati kurmayı denememi gerektirmiyor. O da en başında hatalı zaten. Kaçmak nedir? Adamın yaptıklarına bakılırsa kadından balayından beri nefret. Madem nefret ediyor niye evlenmiş?
Bu adamla hiçbir şekilde empati kuramam. Sözkonusu herif, hamile karısını aldığı hediyelerin parasını vermediği için dövüyor. Allah empati kurdurtmasın :)
Teker teker gelelim :)
Bence de boşanması gerekirdi , gerekiyor. Hatta tanımadığı adamla kaçmaması gerekiyordu. Boşanmak için hamile kalmayı da beklememesi gerekiyordu. Ama tüm bunlar bu arıza herifle empati kurmayı denememi gerektirmiyor. O da en başında hatalı zaten. Kaçmak nedir? Adamın yaptıklarına bakılırsa kadından balayından beri nefret ediyor. Madem nefret ediyor niye evlenmiş?
Bu adamla hiçbir şekilde empati kuramam. Sözkonusu herif, hamile karısını aldığı hediyelerin parasını vermediği için dövüyor. Allah empati kurdurtmasın :)
AdAm_OLaCaK_KIZ , sonunda geldin demek , sana bir konuda danışmam gerek, yarın özelden yazacağım
Valla ben kuruyorum.
Düşünüyorum evleniyorum kocam benle sevişmiyor. Liseli ergenler gibi sürtünüyoruz falan ama tedavi olmak istemiyor.
Üstüne ben birden hop hamile kalıyorum.
Tiksinirim ondan. Nefret ederim.
O an boşanırım. O kadar da net diyorum
Daha evliliği yaşamadan beni nasıl sürtünerek hamile bırakır hazır olmadan bu mutsuz ortama mahkum edersin derim. Hınçlanırım da nefret de duyarım.
Cinselliğe gerek yok diyen adamla evli kalmam. Boşanmamak için kırk takla atsa iyice düşmanı da olurum.
Böyle hayat mı olur.
Tek bir evet hayatımı kaydırmış, Allah resmen belamı vermiş kurtulamıyorum derim.
yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..
yemek yapma, bulaşık 3 gün kalsın elini sürme sebep olarak da baştan söylemiştim de, kaç ve sürtünerek hamile kal, iş ile ilgili 5468483484 tane sorunu her allahın günü adamın önüne getir, yetmesin boşanma da "çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. yanımda olsa da iki tane de ben geçirsem.. buyuralım empatiye..
Kendi oğlu böyle kadınla evlense ne hisseder acaba?
Yada abisinin karısı böyle olsa?
O zaman da yengesiyle geliniyle falan empati kurarlar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?