- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Banlanırsan üzülürüm @Trubel
Adım adım delirdik konuda.
Bu saydıklarını her ana baba yapıyor.onun için il il doktor doktor gezen bir anne babası var, onun içinözel yumurta süt alan annesi var, ayrıca annesi sadece luna parkiçin bile 35liraveriyormesela,inanılmaz eğleniyor, çocuk hepoyuparkıda, yaşıtlarıyla,son derece güzel yetişiyor
Yahu trolleme artık. Hani babası çocuğu kabul etmiyordu. Dna testine yanaşmıyordu. Böyle bir ortamda baba rolünü üstlenen adam sana demediğini bırakmayan adam kendinden olduğuna inanmadığı çocuğa bu dediklerini yapmaz tatlım. Yeme bizi.onun için il il doktor doktor gezen bir anne babası var, onun içinözel yumurta süt alan annesi var, ayrıca annesi sadece luna parkiçin bile 35liraveriyormesela,inanılmaz eğleniyor, çocuk hepoyuparkıda, yaşıtlarıyla,son derece güzel yetişiyor
Yahu kocan çevreniz yok diye çevre yapacak bir kadınla evlenmek istemiyor muydu? Sizin girmediğiniz çevrede çocuk nasıl çevre edinecek?ben kötü bir insan değilim, acayipçaba harcıyoruz onun için,şimdiden acayip geniş bir arkadaş çevresi bile var oğlumun,apartmandaki herkesi tanıyo
Yahu kocan çevreniz yok diye çevre yapacak bir kadınla evlenmek istemiyor muydu? Sizin girmediğiniz çevrede çocuk nasıl çevre edinecek?
Mune tamam ben banlanmayı hak ettim de bütün site bu kadar trollenmeyi hak edecek ne yaptı bilmiyorum.
Ben anlamadım ki konu kocasının kendine ve çocuğa ilgisizliği kabullenmemesiydi. Hiç aile olamamışlardı. Havaalanlarında bırakıyordu gecenin bir yarısı. Kendisi ev işi yemek yapmıyordu sosyal fobi kimseyle görüşmüyordu.Yahu trolleme artık. Hani babası çocuğu kabul etmiyordu. Dna testine yanaşmıyordu. Böyle bir ortamda baba rolünü üstlenen adam sana demediğini bırakmayan adam kendinden olduğuna inanmadığı çocuğa bu dediklerini yapmaz tatlım. Yeme bizi.
Neden herkes çocuğuyla vurmuş konu sahibini anlamadım.
1 saat önceki okuduğum konu nerelere gelmiş.Yorumlar sizi üzüyor psikolojinizi bozuyorsa kapatın bence.evliliğin başlangıcında 5 çocuk istiyordum, şu an5 tane yapamam zirasezeryablıyım, çocuğum son derece sağlıklı güzel uyumlu gören herkes muayene olduğu proflara kadarjherkes ne kadar efendi, ne kadar olgun bir çocuk ne güzel yetiştirmişsiniz diyorlar çünkü çok farklı ve akıllı bir çocuk, ekokardiyoografi cihazında bile 15-20 dakikamuayeeolurken hiç ağlamıyor mesela
Tabii kesin öyle olmuştur...Yumuşak karna vurmayi seviyor bizim kk
Kocasından yüzlerce hakaret işiten, yalnız bırakılan, sosyal fobi sahibi, ev işleri yapmayan, çalışamayan, ilişkiye giremeyen sorunlu bir kadının normal olduğunu düşünmesi ve hiç tedavi düşünmemesi, üstüne bir de tekrar çocuk düşünüyorum demesiyle bu hale geldik. Dalga geçiyor kendisi.Yumuşak karna vurmayi seviyor bizim kk
Yumuşak karna vurmayi seviyor bizim kk
Konu sahibinin tüm yaptığı yorumları okudunuz mu acaba?Bedenimiz hastalandığı kadar ruhumuz da hastalanabilir. Ve o zamana kadar evladı için her şeyi yapabilen aileler bazen haftalarca aylarca başını kaldiramiyabiliyor.
Bu onu kötü anne yapmaz ki ?
Hastalıkta, sağlıkta " bu sadece karı koca için değil aile için geçerli.
Eğer şiddet uygulanmiyorsa çocuğa , elinden gelen yapılıyorsa imkanlar dahilinde , bazı zamanlar elbette dibe vuruşlar olduğunda çocuk heba olmaz.
Zaman içerisinde toparlanır aile / anne ve yine yeniden hayatlarına devam ederler.
Hayat yeterince herkes için zor maddi manevi. Bilip bilmeden konuşmak hiç doğru değil.
Konu sahibi evliliği çocuk sahibi olmak için yapmış ve "kumar oynadım" dedi kendisi bizzat.Bedenimiz hastalandığı kadar ruhumuz da hastalanabilir. Ve o zamana kadar evladı için her şeyi yapabilen aileler bazen haftalarca aylarca başını kaldiramiyabiliyor.
Bu onu kötü anne yapmaz ki ?
Hastalıkta, sağlıkta " bu sadece karı koca için değil aile için geçerli.
Eğer şiddet uygulanmiyorsa çocuğa , elinden gelen yapılıyorsa imkanlar dahilinde , bazı zamanlar elbette dibe vuruşlar olduğunda çocuk heba olmaz.
Zaman içerisinde toparlanır aile / anne ve yine yeniden hayatlarına devam ederler.
Hayat yeterince herkes için zor maddi manevi. Bilip bilmeden konuşmak hiç doğru değil.
Konu sahibinin tüm yaptığı yorumları okudunuz mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?