KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Bu saydıklarını her ana baba yapıyor.
Yani bir meziyet değil.
Sen çocuğuna huzurlu bir aile ortamı vermedikten sonra istersen lunaparkta yatır kaldır.
Hiçbir faydası yok.

Yahu trolleme artık. Hani babası çocuğu kabul etmiyordu. Dna testine yanaşmıyordu. Böyle bir ortamda baba rolünü üstlenen adam sana demediğini bırakmayan adam kendinden olduğuna inanmadığı çocuğa bu dediklerini yapmaz tatlım. Yeme bizi.

ben kötü bir insan değilim, acayipçaba harcıyoruz onun için,şimdiden acayip geniş bir arkadaş çevresi bile var oğlumun,apartmandaki herkesi tanıyo
Yahu kocan çevreniz yok diye çevre yapacak bir kadınla evlenmek istemiyor muydu? Sizin girmediğiniz çevrede çocuk nasıl çevre edinecek?
Mune tamam ben banlanmayı hak ettim de bütün site bu kadar trollenmeyi hak edecek ne yaptı bilmiyorum.

Annesi babası çaba harcıyormuş....... Bu adam değil miydi ikisini bırakıp yurt dışına yerleşip yeniden evlenmeyi düşünen?
Hasta oğlunu nasıl bırakacak diye yakınmıyor muydun konu sahibi?
Kimi yiyorsun sen şimdi bizi mi?

Ben anlamadım ki konu kocasının kendine ve çocuğa ilgisizliği kabullenmemesiydi. Hiç aile olamamışlardı. Havaalanlarında bırakıyordu gecenin bir yarısı. Kendisi ev işi yemek yapmıyordu sosyal fobi kimseyle görüşmüyordu.
Şimdiyse mikemmel bir aile süper bir eş var karşımızda. Kimseyle görüşmüyorlar ama çocuk tüm komsuları tanıyor. Anlayan beri gelsin

1 saat önceki okuduğum konu nerelere gelmiş.Yorumlar sizi üzüyor psikolojinizi bozuyorsa kapatın bence.

Ben konu sahibinin iki yuzlu oldugunu dusunmuyorum gayet dogal durust yazmis herseyi.sadecekarmasik bir duygu dunyasi var kafasi karisik ve yorgun yipranmis.

Eski konularinizi hatırlıyorum. Bence siz evliliğe hazır değilken evlendiniz. Ve sizin tek sorununuz sosyal fobi değil bence. Bulasiklarinizin günlerce biriktigini söylüyordunuz. O evde bir bebek var. Ev işleri eşinizin olduğu kadar sizin de göreviniz. Tek taraflı eşinizi suçlamayı bırakın. Herkes insan evladı. Gerçekten bu kadar tembel olduğunuzu göstermiş mıydınız ona evlenmeden önce ? Hiçbir şeyi beğenmiyor gibisiniz. Müdürünüz geçici görevlendirme veriyor,yok diyorsunuz vs. Yani kimse dört dörtlük hayat yaşamıyorki. Şartlara,mekana uyum göstermek lazım bazen. Herkesin bir sıkıntısı var,sosyal fobiye sığınmak doğru değil. Ben evladıniza üzüldüm. Güçlü birini ancak güçlü biri yetiştirebilir. Ben sizde o evladı tek başına buyutebilecek güç görmüyorum. çocuk yapmadan önce defalarca dusunseydiniz keşke. Çocuğunuzun şansı açık olur umarım.

Yumuşak karna vurmayi seviyor bizim kk
Kocasından yüzlerce hakaret işiten, yalnız bırakılan, sosyal fobi sahibi, ev işleri yapmayan, çalışamayan, ilişkiye giremeyen sorunlu bir kadının normal olduğunu düşünmesi ve hiç tedavi düşünmemesi, üstüne bir de tekrar çocuk düşünüyorum demesiyle bu hale geldik. Dalga geçiyor kendisi.
Yorumu yorum yapmış olmak için mi yaptınız acaba?

Yumuşak karna vurmayi seviyor bizim kk

Bedenimiz hastalandığı kadar ruhumuz da hastalanabilir. Ve o zamana kadar evladı için her şeyi yapabilen aileler bazen haftalarca aylarca başını kaldiramiyabiliyor.
Bu onu kötü anne yapmaz ki ?
Hastalıkta, sağlıkta " bu sadece karı koca için değil aile için geçerli.
Eğer şiddet uygulanmiyorsa çocuğa , elinden gelen yapılıyorsa imkanlar dahilinde , bazı zamanlar elbette dibe vuruşlar olduğunda çocuk heba olmaz.
Zaman içerisinde toparlanır aile / anne ve yine yeniden hayatlarına devam ederler.

Hayat yeterince herkes için zor maddi manevi. Bilip bilmeden konuşmak hiç doğru değil.

Konu sahibinin tüm yaptığı yorumları okudunuz mu acaba?

Konu sahibi evliliği çocuk sahibi olmak için yapmış ve "kumar oynadım" dedi kendisi bizzat.
Ruhumuz da hastalanabilir elbet. Bunu kabullenip tedavi olmaya yanaşmalıyız biz de ailemiz için, değil mi?
Konu sahibinin buna niyeti yok işte.
Kendisinin dibe vuruşu yeni değil, evliliğinin başından böyle.

Konuyu bilmeden enteresan yorumlar yapıyorsunuz, şaşkınım.

Konu sahibinin tüm yaptığı yorumları okudunuz mu acaba?

Sonlara doğru okumadım. Ama daha başlarda evlat üzerinden , anneliği üzerinden yorumlar yapıldı. Sonradan verdiği cevaplarida okuyayım şimdi. Ama bana da bu şekilde yazılsa bende inadına inadına cevap veririm.

" Pis bir kadınsın, bulaşıklar nasıl o kadar gün tezgahta duruyor, sen bir annesin"

Bulaşık o evi kirli yapmaz. Yıkanır olur biter.

Bu kişinin ılımlı, gerçekten yürekten seslerle terapiye yonlendirilmesi gerekiyor. Annelik üzerinden vurmak artı kazandırmaz.

Konu sahte ya da değil , sadece bu konu için değil , bugün ve dün bir kaç defa denk geldim. Hep oluyor bu forumda , annelik üzerinden vuruluyor konu sahipleri.

Benim derdim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…