KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Kadınına göre dayağa tepki veren kadınlardan feminizm öğrenecek değilim.

Konu sahibinden öğren o zaman ne diyelim

Hala adam boşansaydı diyosun o zaman bosanmamış şimdi boşanmak istiyor hatadan dönmüş yani ama.kadın o zaman boşanmadığı gibi hala da boşanmıcam diyor, yarın dayak yese gene sana daha falan dert olacak konu sahibine degil

Konuyu saptırıyorsunuz ya... Kadın dayak yemiş ama boşanmamış ki buna da tepki gösterildi. Kadının hayatını kurtarmak adına kılını kıpırdatmaması başlı başına bizleri sinir eden nokta zaten. Ama o konuyu aşmışlar evlilik birliğine devam etmişler di mi? Bu kadın daha önceden dayak yedi diye adamın hayatını mahvetme hakkına sahip mi? Evlilik birliğine ne katkısı var? Adam çalışıyor geliyor evde ne huzur var ne düzen. Bu kadın kendi iş hayatını düzene koyma yükünü bile adama yüklemiş, geçmiş konularına bir bakın. Cinsellik deseniz zaten yok. Ya bu adam delirmesin de ne yapsın? Kadınız diye bir erkekle empati yapmayalım mı?

Valla feminizmin b.kunu çıkarıyor bazı kadınlar sinir oluyorum.

Boşuna uğraşıyorsunuz hanımlar, lafı istediği yerinden anlayan bir insana ne deseniz boş gene olayı dayağa hak veriyorsunuza bağlayacak. Sinirlerinizi yıpratmayın boşuna.

Hayır dayağı da savunan yok zaten.
Sıkıştı mı ama o da dövmüşe bağlıyor.
Komik

Yani şiddet kadınına göre haklı bulunabilir mi? Bazı kadınlara dayak atılır mı?

Ne güzelmiş.

Evet sado mazo bir iliski yasiyorlarsa, iki yetiskin birbirine yasal olarak suc sayilmayacak nitelikte zarar verebilir.
Yani ben kocama her gece beni once tokatla sonra seviselim diyorsam evet o dayak makuldur. Ya da kocam beni dovdukce onu daha cok sevdigimi baglandigimi soyluyorsam kimsenin benim adima bosan, neden siddete maruz kaliyorsun dememesi lazim. Bosanmiyorsam hosuma gidiyorsa kime ne?
Uç ornekler vermiyorum, yillardir bdv de takiliyorum, benim gibi bircok arkadas da ornegini gormustur kocam beni dovuyor ama cok seviyorum ayrilamam diyenleri, eee kadin dayak yedikce aski depresiyorsa bize laf dusmez.

Ayrıca dayağa da elbette kadınına göre tepki verilir, dayağın doğruluğu yanlışlığı bazında değil kadının verdiği tepki bazında

Anası babası olmayan işi olmayan bir kadına kızsamda bi yerde susarım aok sen mi alacan evine derim kendime, ama işi gücü ailesi olan bir kadına kızarım da kızarım yani, gönüllü sünepelik ile çaresizliği ayırmak lazım

Hayır dayağı da savunan yok zaten.
Sıkıştı mı ama o da dövmüşe bağlıyor.
Komik

valla bir benim sanırım, düşünüyorum da benim hayatımı cehenneme çevirecek, cendereye sokacak adamı doğduğuna pişman ederim.. şiddetse şiddet.. bu ülkede böyle, kuralına göre oynamayı öğrendik sağolsunlar..

Adam boşanalım demiş defalarca.
Karşılığında sevişmeden hamile kalan bir kadın var.
Hayal bile edemiyorum ya korkunç bir şey olsa gerek.
Kocam ben korunuyorum dese ve sonra bilerek beni hamile bıraksa orada bile ben zıvanadan çıkarım. Hele hele şuradaki durumu Allah düşmanıma yaşatmasın.
Ciddi ciddi iğrenç bir şey.
Erkek diye hayatını bir kadının b..k etmesine hayatını yakmasına alkış mı tutalım.

Bir kere kadın haklarını savunma kanalına girdi ya çıkamıyor çünkü önerileri konu sahibi sallamıyor kendi de farkında. Boşan, çocuk yapma bunları herkes yazdı zaten. Daha ne densin?

Kadın izledi izledi gitti resmen ne cevap yazdı ne açıklama yaptı

düşünüyorum düşünüyorum yapacak başka bir şey bulamıyorum Elvan.. asosyal, evde yatmaktan başka bir halt yediği yok, iş yerinde 40000 sorunla geliyor eve, sarılıp film izleme, öpme, dokunma ne bileyim işte işve-cilve hak getire ama gel sürtünüp çocuk yapalım.. ha bu arada boşanma lafı açıldığında da "asla, çatır çatır paranı yiyeceğim" de.. dünyada kabir azabı resmen yahu..

Serseri çocuklar da ailelerinden daha suçlu değil. Ama dövülen çocuklar oluyor. Bence bu ikiyüzlülük.Size dokunmayan yılan bin yaşasın.

Feminizm "ama adam da dövmüş ama adam da görmeden tanımadan evlenerek hata yapmış" diyebilmektir bana göre.
Sorunun temeli birbirlerini iyi tanımadan evlenmeleri. Bunu ikisi de yapmış.

Kadın garip , adam pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…