- 30 Nisan 2023
- 423
- 146
- 33
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Transfer ne zaman yapılacak benimde yarın yumurta toplama işlemim var inş benimkilerden de sağlıklı olan olurKızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Bana da havuz olusturacaklarini söylediler ama maddi olarak artık zorlanıyorum mecbur 2 3 ay bekleyeceğizKızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Bende ikinciye 40 bin daha verecemBana da havuz olusturacaklarini söylediler ama maddi olarak artık zorlanıyorum mecbur 2 3 ay bekleyeceğizmaalesef hiç beklemek istemesem de . Bu benim 2. Denemem ilk denemem de 7 yumurtam olgunlaşmisti 2. Denemem de 3 e düştü. Neden böyle oldu anlamadım?
Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Rabbım sağlıkla eline almayı da nasip etsin inşallah.Ay hadi hayırlısı. İnşallah tutar.
Bende 1 tane transfer olmuştum 11 haftalığım şimdi
Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Ay maşiallah ne güzel umarım böyle güzel haberler bizde alırızKızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
AminnnnnRabbım sağlıkla eline almayı da nasip etsin inşallah..
Sağolun amin Rabbim bana ve sizlere en kısa zamanda poztif sonuçlar almayı nasip etsinAy maşiallah ne güzel umarım böyle güzel haberler bizde alırızhayırlı olsun
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah canımçok mutlu oldum sağlıkla alırsın inşallah bebeğini
Darısı başıma ve bekleyen herkeze sizinde mi tek yumurtaydiAy hadi hayırlısı. İnşallah tutar.
Bende 1 tane transfer olmuştum 11 haftalığım şimdi
Darısı başıma ve bekleyen herkeze sizinde mi tek yumurtaydi
Tekrar tedavi başlayacak diğer embriyolar için galiba 2 ay sonra sizin kaç yumurta gözüktüğü a
Hayırlı olsun kuzum, bebeğine en kısa zamanda kavuşursun umarım. Ben düşük amhlıyım, her toplamada bir veya iki embriyo oluşuyordu. İkinci denemede 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür biri tuttu. Darısı senin başına ❤Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
AminnnHayırlı olsun kuzum, bebeğine en kısa zamanda kavuşursun umarım. Ben düşük amhlıyım, her toplamada bir veya iki embriyo oluşuyordu. İkinci denemede 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür biri tuttu. Darısı senin başına ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?