- 30 Nisan 2023
- 418
- 143
- 33
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Hayırlı olsun kuzum, bebeğine en kısa zamanda kavuşursun umarım. Ben düşük amhlıyım, her toplamada bir veya iki embriyo oluşuyordu. İkinci denemede 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Çok şükür biri tuttu. Darısı senin başına ❤
Adetin 2.gunu gel tekrar baslayacaz dedi2 ay sonra tekrar mı yumurta toplamı islemi olacak ?
He tmm anladım. Bana da öyle söylediler. Hangi hastaneye gidiyorsun? Aynı işlem ne kadar acaba ?Adetin 2.gunu gel tekrar baslayacaz dedi
Benden de 3 yumurta almışlardı. Bugün 3. Gün 3 u de olgunlaşmış hepsini dondurmuşlar. 2 ay bekleyip tekrar yumurta toplama islemi için gideceğim inşallah. Rabbım İsteyen herkesin yardımcısı olsun şu süreçte. Çok zormuş yaşamadan kimse anlamıyor.Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 5 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü ve kalitesi güzel dedi doktor havuz yapacam bunu Alaçam dedi pazar günü aradı embriyolog döllenme gerçekleşti herşey güzel dedi dün aradı bölünmeye devam ediyor herşey güzel kalitesi de güzel dedi 13.00 da aradı çok sağlıklı bir şekilde donduruldu dedi mutluluktan ağladım çok mmutluyum kızlar
Benimki daha pahalı, 55 binmiş bi de genetik taramaya gidecek o yüzden karşılaşamıyoruz. Biraz beklemem gerekecek maalesef . Simdiden Rabbım yardımcınız olsun . İnşallah devamı da gelir.Konya novafertil e gidiyorum 40 bin dediler tekrar yumurta toplanması için
Çok yıpratıcı bir süreç Rabbim emeklerimiz karsiliginda Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsinBenden de 3 yumurta almışlardı. Bugün 3. Gün 3 u de olgunlaşmış hepsini dondurmuşlar. 2 ay bekleyip tekrar yumurta toplama islemi için gideceğim inşallah. Rabbım İsteyen herkesin yardımcısı olsun şu süreçte. Çok zormuş yaşamadan kimse anlamıyor.
Genetik test ve dondurma işlemi içerisinde mi bu fiyatınBenimki daha pahalı, 55 binmiş bi de genetik taramaya gidecek o yüzden karşılaşamıyoruz. Biraz beklemem gerekecek maalesef . Simdiden Rabbım yardımcınız olsun . İnşallah devamı da gelir.
Genetik test ve dondurma işlemi içerisinde mi bu fiyatın
Genetik test içinde değil sadece tekrar toplama islemi için istediler. Genrtik test ayrıGenetik test ve dondurma işlemi içerisinde mi bu fiyatın
Sizinki hangi hastane bende novafertil konya ya gitmeyi düşünüyorumGenetik test içinde değil sadece tekrar toplama islemi için istediler. Genrtik test ayrı
Ben İstanbula gidiyorum Bülent TırasSizinki hangi hastane bende novafertil konya ya gitmeyi düşünüyorum
Merhaba bende nivafertilde tedavi görüyorum doktorunuzun adı ne aynı doktordami tedavi görüyoruz merak ettim.Konya novafertil e gidiyorum 40 bin dediler tekrar yumurta toplanması için
Fuat AliMerhaba bende nivafertilde tedavi görüyorum doktorunuzun adı ne aynı doktordami tedavi görüyoruz merak ettim.
Rabbimden istemeye devam elbet verecek biraz sabretmemizi istiyor ki meyvesi çok güzel olsunNe guzel haberler bunlar tam benim de ihtiyacim olanlardı
Tüp bebek mi aşılama mi yaptirdinizMerhaba bende nivafertilde tedavi görüyorum doktorunuzun adı ne aynı doktordami tedavi görüyoruz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?