• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır..

Fakat miras yada ebeveyn bağış yoluyla edinilen mallara eşler ortak değildir..

Tapu eşimin demişsin..eşininse niye bu kadar tutuşuyosun? Kv oğluna vermiş..ee al tamam anne geri mi diyecek? Farzedelim dedi..yaptığınız tadilat masrafını geri alır..siz bence kv yada elti yüzünden değil, eşinize tam olarak güvenemediğiniz için hırçınsınsınız..

Çalışmaktan çocuğumu düşürdüm diye acıtasyon yapmayın..tarlada,bağda çalışıp doğuruyor insanlar sorun olmuyor..tüm hamileliğini yatakta geçirenin bebeği düşebiliyor..bebeğinize üzüldüm ama ömrü yokmuş doğmamış birçok nedeni olabilecekken "çalıştımda düşürdüm" demeniz içinizdeki öfkeden kaynaklanıyor..başınıza gelen herşeyi eve bağlama paranoyası oluşmuş..

Keskin sirke küpüne zarar..bu konu çok güzel anlatmış,

Ben özel bir hastane de danışma olarak hamileyken günde 16 saat hafta sonunda 24 saat nöbet tuttum sırf borcum bitsin diye ev almasalardı ben kredi çeker gene alırdım benim niyetimde oydu ama onlar kendi atıldı ortaya biz alcaz diğer oglumuzada yaptık ettik diye yapmasalardı almasalardı şimdi huzurunu bozmaya ne hakları var

Olan olmuş. Kayınvalidenizin evini geri verin, kimseye minnet etmeyin. Yaptığınız masrafı da kiraya sayın. Yol yakınken kendi evinizi alın..

Larisko Larisko sana cirkef denmesini dogru bulmuyorum. Seni tanimiyoruz sonucta.
Ama bu senin ilk tepkinin cirkef oldugunu degistirmiyor.
Bak eltin kayinvaliden artik her kimse elinde tapusu olan bir evi istiyor, hic akla mantiga yatkin mi ? Degil.
Belki de bu insanlar cahil. Cahil insanla tartisamazsin, o tartismadan galip cikamazsin aksine sinirlerin daha cok bozulur.
Senin tapum var diyip hic umursamam gerekiyordu, bak kendi icinde umursamaman degil onlara oyle gorunmenden bahsediyorum.
E sen ona boyle seyler soyleyerek kavga kapilarini bir guzel actin. Karsindaki zaten senin olani sende isteyecek kadar hirslanmis soylediklerine mi cevap veremeyecek ?
Huzurum diyorsun ya. Huzurun icin once sakin ol, mantikli ol. Akilli kadin istedigini de yapar hem de hic bi yeri kirletmeden, kavga tartisma olmadan.
Sen aileni cagirmissin ya, ilerde esinle abisinin arasi duzelir, kardes bunlar, merhamet ederler belli mi olur. E ama senin ailenin kayninla ne bagi var?o nefret oyle biter mi, ilerde bak biz onlar icin ne yaptik damat gitti de abisiyle baristi demezler mi
Bu isi sen sogukkanliliginla halledersin. Sen ofkelendikce, tartistikca huzurun kalmaz tabi. Birak kv eltiyi, konu ev. Ev de senin, istedigin gibi tasarruf et uzerinde.
Burdaki insanlarin da senden ne cikari olabilir, herkes ilk tepkinin yol actigi seyleri gormeni istiyor.
Cunku boyle devam edersen, Allah korusun cok ciddi seyler olabilir..
Benden çıktı konu zaten şuan eşim sorun yapıyor

Evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır..

Fakat miras yada ebeveyn bağış yoluyla edinilen mallara eşler ortak değildir..

Tapu eşimin demişsin..eşininse niye bu kadar tutuşuyosun? Kv oğluna vermiş..ee al tamam anne geri mi diyecek? Farzedelim dedi..yaptığınız tadilat masrafını geri alır..siz bence kv yada elti yüzünden değil, eşinize tam olarak güvenemediğiniz için hırçınsınsınız..

Çalışmaktan çocuğumu düşürdüm diye acıtasyon yapmayın..tarlada,bağda çalışıp doğuruyor insanlar sorun olmuyor..tüm hamileliğini yatakta geçirenin bebeği düşebiliyor..bebeğinize üzüldüm ama ömrü yokmuş doğmamış birçok nedeni olabilecekken "çalıştımda düşürdüm" demeniz içinizdeki öfkeden kaynaklanıyor..başınıza gelen herşeyi eve bağlama paranoyası oluşmuş..

Ben acıtasyon yapmıyorum algılamak istediginiz gibi algılıyorsunuz insanların yaşadığı acılara laf söylemeyin çünkü kimin ne yaşadığını bilemezsiniz ve lütfen çocugumu bu konuya karıştırmayınn

Larisko Larisko sen devamlı felak nas oku. Felak suresindeki haset edenlerin şerrinden ayeti senin eltiyi işaret ediyor. Allah korusun sizi. Sen de eşin de sakinleşin artık. Kayınpeder dönünce de konuyu netliğe kavuşturun. Bu sinirle yanlış bir şey yapmayın.

Larisko Larisko sen devamlı felak nas oku. Felak suresindeki haset edenlerin şerrinden ayeti senin eltiyi işaret ediyor. Allah korusun sizi. Sen de eşin de sakinleşin artık. Kayınpeder dönünce de konuyu netliğe kavuşturun. Bu sinirle yanlış bir şey yapmayın.
Herkes beni suçluyor burada bu elti konuşmuyorumda yakamı bırakmıyor hep bir fesatlık derdinde hep eşim yengesiyle konuşmuyor bile çünkü o kadın yuva yıkar

O eltiye ben bile burdan sinirlendim. Ne cirkef kadinmis yahu.
Ama bence esinize fazla anlatmayin soylenmeyin..bazi erkekler cabuk gaza gelir allah korusun yani neler olmus sonucta.
Biraz yumusatin olayi.

Bilmediğiniz bir acı için konuşmayın. Bebeğini kaybeden her insan bir sebep arar. Her yaptığını sorgular. Hiç bitmeyecek bir ACI için acitasyon çok ağır bir laf olmuş.

Bilmediğiniz bir acı için konuşmayın. Bebeğini kaybeden her insan bir sebep arar. Her yaptığını sorgular. Hiç bitmeyecek bir ACI için acitasyon çok ağır bir laf olmuş.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın düşmanıma bilee

Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga etti :KK43: bende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Eşinin ağabeyisinin yasal olarak evde bir hakları var mı, neye dayanarak evi sizden almak istiyorlar. Bu kadar açgözlülük ve haddini bilmezlik görmedim.

O eltiye ben bile burdan sinirlendim. Ne cirkef kadinmis yahu.
Ama bence esinize fazla anlatmayin soylenmeyin..bazi erkekler cabuk gaza gelir allah korusun yani neler olmus sonucta.
Biraz yumusatin olayi.
Ben açmıyorum konuyu eşim abimle dışarı çıktı Abim götürdü hava alsın diye

Eşim o kadar sinirliki eminim arasam çok kızıcak
Canım sen arama zaten.
Evi kayınpeder almış
Ev eşinin üstüne
Senin tek hakkın tadilat parası onu da vermeyin satsanız da alın içinden masrafı.
Ama arayacak olan eşin
Eşine de ki ara babanı bizden duysun durumu, yoksa diğer taraf sizi haksız düşürür onlar çoktan aramıştır, eşin babasını arasın hakkını helal ettin mi bana bu ev için diye sorsun, anlatsın bu olaylar yüzünden huzurum kalmadı,evi satacağım var mı rızan diye, ona göre yol alın..

Eşinin ağabeyisinin yasal olarak evde bir hakları var mı, neye dayanarak evi sizden almak istiyorlar. Bu kadar açgözlülük ve haddini bilmezlik görmedim.
Hiç bir hakları 5 kuruşları yok

Canım sen arama zaten.
Evi kayınpeder almış
Ev eşimin üstüne
Senşn tek halkın tadilat parası omunda vermeyin sarsanız da..
Ama atayacak olan eşin
Eşine de ki ara babanı bizden duysun durumu, yoksa diğer taraf sizi haksız düşürür onlar çoktan aramıştır, eşin babasını arasın hakkını helal ettin mi bana bu ev için diye sorsun, anlatsın bonolar yüzünden evi satacağım bar mı rızan diye, ona göre yol alın..
Evet haklısın bu konuda

Back
X