• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Ben açmıyorum konuyu eşim abimle dışarı çıktı Abim götürdü hava alsın diye

Birde sizde sakinlesin. Evi sizden alamazlar sonucta tapu sizde.
Gerci boyle cirkef insandan hersey beklenir ama o kurnazliklar hak hukuk karsisinda pisirip kalir. Tapu sizde. Anca boyle baskin yapip kendi rizaniz ile vermenizi beklerler.
Bilemiyorum ama bunca seyden sonra o evi vermezdim ben sanirim..
Sonucta esinize hediye edilmis. E kaynina da edilmis. Birde sizin evde oturmak istiyorlar..ne yemis ne icmisler hangi kafayla boyle davraniyorlar anlamadim..

Bu olay kayınpeder ve eşin arasında sakinlikle çözülmeli, biri parayı verip evi alan taraf diğeri evin sahibi oturan taraf, başkalarını karıştırmayın, sen eşine babasına iyi davranması için yol göster, diğerlerinin konusunu da açmayın adam sakinleşebilsin ki babasını arayabilsin

Dünya malı için

hem eşinin dayak yemesine ve atmasına neden oldun,

dünürlerin arasını bozdun ve

kendi huzurunu bozdun bak kendi evinde bile barınamıyorsun..ne kazandın??

Tüm bunlar senin hak iddia edemeyeceğin bir ev için..kv oğluna verir, geri alır sanane..

Çok değil biraz zaman geçsin eşin ailesiyle arasını düzeltir, senide bir güzel susturur..bundan sonrada huzurbozan seninle ve ailenle kimse muhattap olmaz kaalede almaz..çokta iyi yaparlar..

Hanımefendi nasıl böyle bi yorum yapabiliyorsunuz? Öncelikle eltim yok ama olsaydi benim oturduğum eve göz dikseydi ve kayinvalidem onun ağzıyla bana gelseydi bende cok sert tepki verirdim telefonda tartışırdım. Siz hic telefonda birileriyle tartismadiniz mi? Her tartıştığımız insan gelip evimizde bizi dövüyor mu? Eğer karşı taraf ev ev diye tutturmasaydi konu sahibi "dünya malı " için bi tartışma yaşamayacaktı.
Dünürlerin arasının bozulmasına gelelim, sizin kv gelip evinizi bassa gerçekten kimseye söylemeyecekmisiniz? Peygamber sabrı var demek sizde.
Eşi de tabi ki bi süre sonra ailesiyle arasını düzeltir onlar kardeş ama eltinin eşi nasıl savunduysa konu sahibinin eşi de savundu. Siz nasıl bi mantıkla eşinin konu sahibini susturacagini düşündünüz?

Hanımefendi nasıl böyle bi yorum yapabiliyorsunuz? Öncelikle eltim yok ama olsaydi benim oturduğum eve göz dikseydi ve kayinvalidem onun ağzıyla bana gelseydi bende cok sert tepki verirdim telefonda tartışırdım. Siz hic telefonda birileriyle tartismadiniz mi? Her tartıştığımız insan gelip evimizde bizi dövüyor mu? Eğer karşı taraf ev ev diye tutturmasaydi konu sahibi "dünya malı " için bi tartışma yaşamayacaktı.
Dünürlerin arasının bozulmasına gelelim, sizin kv gelip evinizi bassa gerçekten kimseye söylemeyecekmisiniz? Peygamber sabrı var demek sizde.
Eşi de tabi ki bi süre sonra ailesiyle arasını düzeltir onlar kardeş ama eltinin eşi nasıl savunduysa konu sahibinin eşi de savundu. Siz nasıl bi mantıkla eşinin konu sahibini susturacagini düşündünüz?
Eğer eşim ses çıkarmayan saf biri olsaydı emin olun benim ne emeğim varsa hepsini almışlardı

Birde sizde sakinlesin. Evi sizden alamazlar sonucta tapu sizde.
Gerci boyle cirkef insandan hersey beklenir ama o kurnazliklar hak hukuk karsisinda pisirip kalir. Tapu sizde. Anca boyle baskin yapip kendi rizaniz ile vermenizi beklerler.
Bilemiyorum ama bunca seyden sonra o evi vermezdim ben sanirim..
Sonucta esinize hediye edilmis. E kaynina da edilmis. Birde sizin evde oturmak istiyorlar..ne yemis ne icmisler hangi kafayla boyle davraniyorlar anlamadim..
Bende tamda bunu anlatmaya çalışıyordum yüreginize saglık

Bilmediğiniz bir acı için konuşmayın. Bebeğini kaybeden her insan bir sebep arar. Her yaptığını sorgular. Hiç bitmeyecek bir ACI için acitasyon çok ağır bir laf olmuş.

Hayatımın ne kadar içindesiniz ki, ne yaşayıp yaşamadığımı biliyorsunuz?!! Birilerini savunacağım diye ucuz kahramanlığa da,müneccimliği de gerek yok..İstediğimiz gibi gitmeyen her olay için, " işte bu yüzden oldu diyemeyiz"..konu sahibi "ben çalıştım çocuğumu bu yüzden kaybettim" diyor..evle ilgili sorunu olmasaydı bu seferde "eltimle,kv beni üzdüler çocuğumu ondan kaybetim" diyecekti..

Başına gelen olaylar için suçlu arayayacağına tevekkül etsin..hem konu sahibine, hemde size tavsiye ederim.

Ya ev kadına hediye edilmiş. Bu artık sizin malınız denmiş ve tapusu da üstlerine yapılmış. Kadın eve doğal gaz koymuş,diğer gelin bunu öğrenmiş çocuğum üşüyor ben o evi istiyorum demiş. Şimdi konu sahibi mi çirkef? Açmayın kapıyı,evi satın parasıyla da yeni ev alın. Yok öyle bir dünya. Onların yaptığı resmen şe...sizlik. Sizin hatanız yok mu? Tabiki var. Ailenizi ne diye karıştıyorsunuz ki zaten bir şey yapamazlar.

Ben acıtasyon yapmıyorum algılamak istediginiz gibi algılıyorsunuz insanların yaşadığı acılara laf söylemeyin çünkü kimin ne yaşadığını bilemezsiniz ve lütfen çocugumu bu konuya karıştırmayınn

Ben onların evi için milyarlar döktüm,çocuğumu düşürdüm diyen sizsiniz..sizin yazdıklarınız üzerinizden yorum yapıyorum..ayrıca kötü birşey demedim ama malum siz kendinize destek aradığınızdan, sizi haksız bulmam hoşunuza gitmedi şaşmamak lazım..şu kıssayı ekleyeyim tam bu konuya uygun.

Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşer.. Keyfi yerinde olan şeytan, sırtını bir ağaca dayayıp çevresini seyreder.
Biraz ilerde buzağıyı bir kazığa bağlayan genç bir kadın ineğini sağar. Şeytan, kadını epey izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının ipini biraz gevşetir.

Buzağı bu, az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karınla izlemeye daha fazla dayanamaz ve bir anda gevşek ipten kurtulmak için debelenmeye başlar. İp biraz daha gevşer ve sonunda yular çözülür. Yavru buzağı tam gaz koşarak annesini emmeye gider. Ama o hızla süt kovasına çarpar ve sütün yere dökülmesine neden olur.
Sağdığı süt ziyan olunca genç kadının siniri tepesine çıkar. Eline geçirdiği odunu buzağının kafasına vurmasıyla yavru kanlar içinde yere yıkılır.
Yavrusunun bu haline kayıtsız kalmayan inek bir tekmede kadını yere serer ve öldürür.

Uzaktan geçmekte olan kayınpederi, ineğin gelinini öldürdüğünü görüp, elindeki tüfekle ateş eder ve ineği öldürür.
Silah sesini duyan koca koşup gelir. Karısının yerde cansız yattığını ve babasını da elinde tüfekle görünce silahını çekip, tek atışta babasını öldürür.

Kısa süre sonra gerçeği öğrenen genç adam bu acıya dayanamaz. Kafasına bir kurşun sıkıp intihar eder.
Bu olayları kenardan sessizce izleyen Şeytan,

Bu felaketi bile bana yüklerler. Buzağının ipini biraz gevşetmekten başka ben ne yaptım ki?” der.

Son düzenleme:
Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga etti :KK43: bende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Bu konuda ablatmadığınız bişeyler var sonuçta sizin evinizi nasıl alacaklar hala aklım almıyor

Konunuz resmen neden " yaşarken tapusu çoçukların üstüne olan ev alınmaz" için örnek. Siz iki kadın, hem eltiniz hem de siz , bütün aileyi erkekleri gazlayarak birbirine katmışsınız.

Kaç yıldır o eve oturuyorsunuz peki?
4 yıldır

Hayatımın ne kadar içindesiniz ki, ne yaşayıp yaşamadığımı biliyorsunuz?!! Birilerini savunacağım diye ucuz kahramanlığa da,müneccimliği de gerek yok..İstediğimiz gibi gitmeyen her olay için, " işte bu yüzden oldu diyemeyiz"..konu sahibi "ben çalıştım çocuğumu bu yüzden kaybettim" diyor..evle ilgili sorunu olmasaydı bu seferde "eltimle,kv beni üzdüler çocuğumu ondan kaybetim" diyecekti..

Başına gelen olaylar için suçlu arayayacağına tevekkül etsin..hem konu sahibine, hemde size tavsiye ederim.

Hala kırıcı konuşuyorsunuz. Ayrıca yaptığım müneccimlik değil, bizzat yaşadığım acı üzerinden yorum yaptım.
Ben sizin hayatınızın içinde olmadığım için ne yaşayıp ne yaşamadığımızı bilemem tabi. Ama maşallah size herkesin beyninin içindesiniz, ne düşünür ne der iyi biliyorsunuz.

Valla okurken cennet mahallesi'ni izlemiş gibi oldum. Ne hayatlar var ya...

Sizin de üslubunuz kötü, anladığı dilden deyip duruyordunuz. İki ve hatta bütün taraflar birbirine anladığı dilden konuşunca böyle kavga çıktı demek ki.

O ev artık kimseye yar olmaz. Satıyorsanız da parasını tutamazsınız. Kendi tadilat payınızı alırsınız, kalanını evi kim aldıysa ona verirsiniz. Koca evin alımında bir payınız yok sonuçta, ev kv'nin. Minnet etmeyecekseniz tam etmeyin.

Peki elti hanim neden kendi evini satip baska ev almayi dusunmuyor
Kv izin vermiyormu acaba
Ne kadar sacma benim evim soguk gel sen otur senin cocugun olmayacakmi yani

Back
X